inzerce, prodej, prodám, bazar

Nová kniha Generál M. R. Štefánik

Kategorie: Historické romány

Prodám novou knihu Generál M. R. Štefánik od autorky Mariany Čengel Solčanské.

...Druhý československý prezident Dr. Edvard Beneš umírá. Zlomený, zahořklý muž však neodchází sám. Během jediné noci má několik návštěvníků, přízraků z vlastní minulosti, s nimiž vzpomíná na charismatického muže, který vzniku Československa obětoval víc než jiní na Milana Rastislava Štefánika. Od dětství v malé hornouherské vesničce přes studia v Praze a setkání s Masarykem po exotické výpravy na Tahity a do Ekvádoru Milanova cesta nakonec vede k rozhodnutí podpořit za každou cenu sen o československém státě. Jak hrdina naší knihy, tak jeho blízcí však tuší, že je to závod s časem. Milan žije totiž rychle a vášnivě, protože ví, že každý den může být jeho poslední...

Pevná vazba, 360 stran, 719 g, strany včetně fotografií (ukázka viz foto), v češtině

Osobní prodej, ČP, Balíkovna, nebo Zásilkovna (poštovné není v ceně).

Nabízím i další nové věci...
Nová kniha Generál M. R. Štefánik
Podobné inzeráty
Kniha Jan Žižka - příběh filmu Petra Jakla - nová kniha
Kniha Jan Žižka - příběh filmu Petra Jakla - nová kniha je unikátní díky rozšířené realitě, jejímž prostřednictvím můžete pozvat filmové hrdiny přímo k sobě domů, můžete zhlédnout vystřižené filmové scény nebo si detailně ze všech stran prohlédnout filmové kostýmy a zbraně, nová v originál balení ve folii, PC 2970,-Kč nyní 2670,-Kč, Praha 4 Pankrác, kontakt:
Pavel Bělina: Generál Laudon
rok 1993,nová,cena 200,- Kč+poštovné
Paměti
autor: Marcelin de Marbot Vzpomínky napoleonského důstojníka na dvacet let vojenských tažení, plné vzrušujících líčení bitev a galantních dobrodružství. Marcellin de Marbot se zúčastnil téměř všech bitev císařství. Vstoupil do armády pod poručnictvím svého otce generála jako šestnáctiletý. Sloužil u slavného pluku Berchényových husarů, zúčastnil se bitvy u Slavkova, prošel s napoleonskými armádami celou Evropu a bojoval i u Waterloo. Válka a zabíjení byly ale na sklonku 18. a na počátku 19. století stejně kruté jako dnes. Na Marbotových pamětech, sepsaných v konečné podobě až ve zralém autorově věku, je však patrné, že je psal jezdecký podporučík, spíše mladý jízdní myslivec nežli zasloužilý generál a pair Francie. A právě tato skutečnost je na jeho vzpomínkách fascinující. Je to upřímnost a bezprostřednost, které činí čtení Marbotových vzpomínek tak poutavým.
Kniha Děti kapitána Granta - Jules Verne
Kniha Děti kapitána Granta, autor Jules Verne. Kniha je velmi pěkná, nepoškozená. Nakladatelství Albatros, rok 1989. Mrkněte i na další moje inzeráty.
Kniha: Mnozí nedoletěli kniha, František Loucký
Kniha obsahuje dlouhý abecední seznam příslušníků československého letectva, kteří v období druhé světové války položili svoje životy za naši svobodu. Každý z těchto mužů má v knize krátký medailonek s fotografií (pokud byla známa) a několika základními životopisnými údaji. Připomenuti jsou také padlí příslušníci československých jednotek jiných národností nebo letci, kteří zahynuli ve službách domácího protinacistického odboje.
kniha staré pověsti české
Prodám knihu staré pověsti české autor: Alois Jirásek kniha je o českých pověstech jedna se o klasickou literaturu 311 stran kniha je spíše pro mládež a dospělé Posílám přes poštu, zásilkovnu nebo osobní odběr v okolí Českého Krumlova Poštovné není v ceně