inzerce, prodej, prodám, bazar

NOVÁ koupelnová skříňka s umyvadlem, závěsná.

Kategorie: Koupelny

Prodám - NOVÁ koupelnová skříňka s umyvadlem, závěsná.cena 2.200,- Kč
Pěkná koupelnová skříňka s keramickým umyvadlem, přední část lakovaná ve vysokém lesku, 2 zásuvky s tichým dovíráním a chromovanými úchytkami. po změření umyvadla, Šířka 51 cm, výška 50 cm, hloubka 47 cm. Původní cena 5.000 Kč.
Proč prodávám. Rekonstrukce koupelny, špatný výběr rozměrů. Hodonín

NOVÁ koupelnová skříňka s umyvadlem, závěsná.
Podobné inzeráty
ZÁVĚSNÁ KOUPELNOVÁ SKŘÍŇKA S UMYVADLEM - TABACCO
Pěkná závěsná koupelnová skříňka s keramickým umyvadlem v barvě dub tabacco, 2 zásuvky s tichým dovíráním a kovovými černými úchytkami. Šířka 61 cm, výška 52 cm, hloubka 45 cm. Dostupná i v šířce 80 cm nebo jako vysoká skříňka 33x33x140 cm. Nová, originál zabalená. Jiné modely a rozměry skříněk na dotaz. Původní cena 6.200 Kč. Odběr v Brně nebo naší dopravou bez rizika poškození.
ZÁVĚSNÁ KOUPELNOVÁ SKŘÍŇKA S UMYVADLEM - OŘECH
Závěsná koupelnová skříňka s vyšším keramickým umyvadlem v barvě ořechu, 2 zásuvky s tichým dovíráním a kovovými chromovanými úchytkami. Šířka 60 cm, výška 46 cm, hloubka 45 cm. Dostupná i vysoká skříňka 33x33x140 cm za 2290 Kč. Nová, originál zabalená. Jiné modely a rozměry skříněk na dotaz. Původní cena 6.300 Kč. Odběr v Brně nebo naší dopravou bez rizika poškození.
ZÁVĚSNÁ KOUPELNOVÁ SKŘÍŇKA S UMYVADLEM - DŘEVO
Pěkná závěsná koupelnová skříňka s keramickým umyvadlem v barvě zlatého dubu, 2 zásuvky s tichým dovíráním a kovovými černými úchytkami. Šířka 60 cm, výška 52 cm, hloubka 45 cm. Dostupná i v šířce 50 a 80 cm nebo jako vysoká skříňka 33x33x140 cm. Nová, originál zabalená. Jiné modely a rozměry skříněk na dotaz. Původní cena 6.200 Kč. Odběr v Brně nebo naší dopravou bez rizika poškození.
Koupelnová skříňka s umyvadlem 60 cm, koupelnový nábytek
NOVÁ volně stojící koupelnová skříňka s umyvadlem, 2 barvy - bílá a ořech. Bílá má boky skříňky v matné bíle, předek a dvířka z MDF v lesklé bílé. Rozměry skříňky: šířka bez umyvadla 56 cm, s umyvadlem 60,5 cm, výška s umyvadlem 84,5 cm, hloubka bez umyvadla 34 cm. Originál zabaleno, plná záruka. Původní cena 3500 Kč. SUPER CENA. Odběr v Brně nebo naší dopravou bez rizika poškození. VYSOKÁ SKŘÍŇKA NEBO JINÉ TYPY SKŘÍNĚK NEBO DALŠÍ VĚCI DO KOUPELNY NA DOTAZ.
Set do koupelny - umyvadlo se skříňkou, 2x skrinka na zed
Prodám set do koupelny, skrinka s umyvadlem 60 cm, 2x skrinka na zed (30 a 60 cm). Detaily v odkazech níže. Cena za vše.
Koupelnová skříňka pod umyvadlo Naturel Art Deco
Prodám novou nerozbalenou, koupeno v Siku. Nakonec jsem se rozhodla pro jiné umyvadlo a zboží na objednávku nemohu vrátit. Původní cena 13.290,- Koupelnová skříňka pod umyvadlo s držákem ručníku Naturel Art Deco 68x55x45 cm Rose Beige mat ARTDECO60RBBU Skříňka pod umyvadlo na desku s 2 zásuvkami 60 cm, v matné růžovobéžové barvě. Deska s materiálu Krion. Černé designové akcenty na úchytkách a nožkách. Skříňka v matném provedení s otvorem pro zavěšení ručníku v desce. Univerzální provedení levá/pravá varianta držáku ručníku. Krycí deska v bílém matu je vyrobená z materiálu Krion. Krion je materiál na dotek podobný přírodnímu kameni, který je navíc vysoce odolný vůči poškrábání, nemá póry, je antibakteriální, snadno opravitelný, vyžaduje pouze minimální údržbu a snadno se čistí. Deska není přimontovaná ke skříňce a je bez výřezů, jejím otočením docílíte levé nebo pravé varianty držáku na ručník. Černé matné akcenty - úchytky a nožičky. Nožičky neplní funkci podpůrnou, pouze dekorativní.