inzerce, prodej, prodám, bazar

Nová nosní odsávačka Plus Comfort

Kategorie: Kojenecké potřeby

Cestovní nosní odsávačka na baterie (2x AA), značka Plus Comfort.
Nová v původní krabičce i s návodem. Nakonec jsme ji nevyužili.
Nová nosní odsávačka Plus Comfort
Podobné inzeráty
Odsávačka elektronická OMRON Duobaby
Zapojíte do zásuvky, jemný nástavec přitisknete k nosíku dítěte a tak odsajete obsah nosu, který dítě nedovede vysmrkat samo. Slouží také jako inhalátor. Urychluje uzdravování. Doporučuji do každé domácnosti s dětmi, obzvlášť v sychravém čase rým a chřipek. Vše řádně vyvařeno a vydesinfikováno. Osobní předání v Hradci Králové. Detaily: Omron DuoBaby pomůže nejen při respiračních onemocněních, ale i u běžného nachlazení apod. Lékaři podporují použití nosní osávačky jako prevenci dalších infekcí i pro zvýšení efektivity inhalace* *Zdroj: OMRON výzkum v Itálii, Německu a Polsku. Inhalátor kompresorový pístový s nosní odsávačkou Inhalátor - výběr ze dvou možností dodání léčiva do 1. dolních cest dýchacích (4um MMAD, P= 0,4 ml/min.) 2. horních cest dýchacích (9um MMAD, P= 0,2 ml/min.) Nosní odsávačka - pro šetrné čištění nosu Vhodná léčiva: Veškeré lékové formy včetně Vincentky Výhody inhalační léčby pro dětské pacienty: - aplikace léků přímo do dýchacích cest - léčebný účinek pouze tam, kde ho potřebujeme - omezení vedlejších účinků léků - rychlý a efektivní nástup léčby Prokazatelný léčebný efekt u těchto respiračních onemocnění: Akutní i chronická onemocnění dolních a horních dýchacích cest jako jsou záněty průdušek (bronchitida), záněty plic (pneumonia), záněty nosních a čelistních dutin (sinusitis), záněty hrtanu (laryngitida), astma, CHOPN a další. Inhalátor jako preventivní prostředek: Zejména u dětí je nejvíce přínosné použití inhalátorů jako preventivního prostředku zabraňující propuknutí těžších stavů onemocnění a následné léčbě antibiotiky. Vdechovat aerosol je možné prostřednictvím masky nebo náustku spojeného se základní jednotkou dostatečně dlouhou hadičkou. Samotný proces inhalace nevyžaduje od dětského pacienta žádnou spolupráci, stačí pouze přirozeně dýchat. Jednoduché ovládání Registrovaný volně prodejný zdravotnický prostředek Výrobek OMRON Itálie Nebulizační výkon 0,3 až 0,4 ml/min Velikost produkovaných částic 4 až 9 um (MMAD-střední průměr částic) Inhalátor - Objem zásobníku na léky 12 ml Nosní odsávačka - Objem záchytné nádobky 7 ml Nosní odsávačka - sací tlak 0,15-0,2 bar Příkon 140 VA Napájení: el. síť 230V, 50Hz Hmotnost: přístroje cca 1,7kg Rozměr přístroje: cca 170 (Š) x 2850 (V) x 105,5 mm (H) CE 0434 Klasifikace dle evropské směrnice pro zdrav.prostředky 93/42/EEC -třída II A Balení obsahuje: Přístroj Omron DuoBaby (Omron C301-E), 1x Baby masku, 1x Set rozprašovací komory vč. náustku, 1x Nosní odsávačku, 1x Inhal.hadičku, 1x Nosní inhalační nástavec, Kompletní CZ návod - schválený od OMRON Healthcare Europe
Lionelo elektrická dvojitá odsávačka mateřského mléka
Prodám odsavačku mléka. Odsávačka Lionelo Twee Go byla navržena tak, aby co nejpřesněji odrážela přirozený rytmus sání dítěte, který lze rozdělit do dvou fází. Dítě nejprve stimuluje a zapojuje prs, aby zajistilo lepší tok mléka, a teprve poté může začít sát mateřské mléko. Fidi Go tak napodobuje přirozený tok mléka. Používání aplikace Twee Go je velmi snadné - stačí ji zapnout. Odsávačka mateřského mléka začíná ve fázi I masáží. Poté po dvou minutách přejde do druhé fáze, tedy do fáze krmení.Nakonec se odsávačka automaticky vypne.K dispozici je také možnost samonastavení, které je díky nejnovější technologii velmi intuitivní. Na čitelném LED displeji můžete také kontrolovat stav odsávání, masáže a baterie. Elektrická odsávačka mateřského mléka Lionelo Twee Go je lehká a kompaktní. V závislosti na vašich potřebách můžete odsávat mléko z jednoho nebo ze dvou prsů najednou. Sada Lionelo Twee Go obsahuje kryt na odsávačku mateřského mléka. Díky tomu můžete zařízení snadno přenášet a skladovat. Univerzální Design kryt se hodí i pro jiné příležitosti. Odsávačka mateřského mléka Twee Go je vybavena sadou nádob, která je mimo jiné ideální na cesty. Twee Go bylo vyrobeno z nejlepších materiálů. Fáze I - odsávačka masíruje prsa a stimuluje je pro lepší krmení (5 masážních úrovní) Fáze II - odsávačka nasává mléko podobně jako při sání dítěte: pomalými a hlubokými pohyby (9 úrovní sání). Podrobnosti o výrobku: Kompaktní odsávačka mateřského mléka. 9 stupňů odsávání a 5 stupňů masáže. LED displej se zobrazením sacího výkonu, masáže, baterie. Velmi tichý provoz přístroje. Univerzální nálevka, která se přizpůsobí většině typů bradavek. Bohaté příslušenství (USB, Napájení a dobíjení baterií) Přirozený rytmus sání - dvoufázová odsávačka mateřského mléka. Kompaktní odsávačka mateřského mléka pro aktivní maminky. Vezměte si ji kamkoli. Nabíjejte pomocí kabelu USB nebo připojte k bance Power. Používejte napájení ze sítě i baterie. Používejte ze dvou prsů současně. Bezpečné používání Antibakteriální kryt - vyroben z materiálu šetrného k pokožce, snadno se udržuje v čistotě Neobsahuje BPA!!! Rozsah dodávky: 1 x Dvojitá odsávačka mateřského mléka 1 x Módní kryt 1 x 150ml nádoba na mléko 2 x Sáčky na potraviny 1 x USB kabel 1 x Napájecí adaptér Zasílám pouze na dobírku přes ČP.
CANPOL BABIES Nosní odsávačka s hadičkou 0m+
Idealni na cesty, kdyz nemate moznost odsavacky na vysavac, tato je k pouziti odsavani pusou. Jednou pouzita a vycistena, vcetne original baleni. CANPOL Nosní odsávačka s hadičkou je určená pro děti do 3 let, které ještě neumí samy smrkat. Slouží k odsátí nadměrného množství hlenu z nosních dírek dítěte, který může způsobovat kašel nebo záněty ucha. Výhodou odsávačky je nepřetržitá kontrola a regulace síly odsávání. Sada obsahuje 2 náhradní koncovky. Dávkování a způsob užití 1. Položte dítě na záda. 2. Vsuňte opatrně koncovku do nosní dírky dítěte a silikonový náustek do vlastních úst. Nasáváním přes náustek vytvoříte podtlak, který odsává hlen z nosní dírky dítěte. Sílu odsávání regulujte dle potřeby. Doporučujeme postupně zvětšovat sílu odsávání. 3. Odsávačka obsahuje dvojitý systém zabezpečení před možným nasátím hlenů do úst. 4. Po vyčištění nosních dírek dítěte ukončete odsávání. Nosní dírky očištěte hygienickým ubrouskem. Čištění odsávačky: Odsávačku rozložte, odstraňte zbytky hlenu z koncovky odsávačky (stlačte koncovku) a všechny díly umyjte dětským mýdlem v teplé vodě. Důkladně vypláchněte a osušte. Odsávačku je možno umývat v myčce nádobí.
Odsávačka
Nosní odsávačka na baterie, cestovní, praktická PC 950,-
Dětská odsávačka nosních hlenů
vyrobce Microlife typ Miobebee nepouzita popis podle : Miobebee Dětská odsávačka nosních hlenů Pomáhá udržovat dětské nosní dutiny čisté rychlým a jednoduchým způsobem. Odsávačka je přenosná, snadno omyvatelná a udržovatelná. Na pravidelné čištění dětských nosních dírek od narození do 3 let věku dítěte. Poslouží kdekoli, doma i na cestách. Výdrž baterií až 1000 odsátí. Měkký silikonový nástavec je adaptabilní pro dětské nosní dírky, nepoškozuje nosní membrány. Všechny části přístroje, přicházející do styku s nosním hlenem, je možné sterilizovat ve vařící vodě nebo pomocí sterilizátoru na dětské lahve. 3 různé velikosti silikonových nástavců pro pohodlnější používání a čištění: růžový (pro děti od narození do 3 měsíců), modrý (pro středně velké množství hlenu) a bílý (pro velké zahlenění). predani usti nebo praha nebo zasilkovna
Bateriová nosní odsávačka Plus Comfort, nová
Nabízím bateriovou nosní odsávačku Plus Comfort, nová, kompletní balení. Pořízena na cesty, nevyužita. Lze poslat (zásilkovna).