inzerce, prodej, prodám, bazar

Nová pánská mikina Review s kapucí na zip

Kategorie: Mikiny

Pánská mikina s kapucí z kolekce Review
Zcela nová, nenošená
Barva kaštanová
Všité kapsy
Kapuce se šňůrkami
Zapínání na zip
Zakončení elastickým úpletem
Velikost M - rozměry: Délka rukávu: 68 cm, Délka: 68 cm, Šířka v podpaží: 54 cm
Složení: 60% Bavlna, 40% Polyester
Původní cena 990 Kč
Nová pánská mikina Review s kapucí na zip
Podobné inzeráty
Nova panska mikina Kjus vel. XL
Nova panska lyzarska mikina Kjus vel. XL. Nova panska lyzarska mikina Kjus vel. XL. Pánská lyžařská mikina Formula Midlayer Jacket pro extrémní výkon a s čistým sportovním vzhledem. Má měkkou a hřejivou tkaninu s technickými vlastnostmi a elasticitou. Přes den ji využijete na svahu a večer třeba při návštěvě restaurace. Je vyrobena z recyklovaných materiálů a díky kombinaci materiálů a střihu vám poskytne vysokou míru komfortu a volnost při pohybu. Technologie: ANTIBACTERIAL - dodává tkanině odolnou bariéru, která pomáhá v boji proti bakteriím způsobujícím zápach STRETCH - kombinace materiálů a střihu poskytují vysokou míru komfortu a volnosti při pohybu WARM - výběr materiálu usnadňují odvod vlhkosti a potu 3D TECHNOLOGY - všechny vrstvy od podšívky až svrchní materiál jsou pružné do všech směru a tak nijak neomezuje váš pohyb QUICK-DRYING - speciální tkanina, která okamžitě odvádí vlhkost od těla a rychle ji uvolňuje ECO-FRIENDLY - tento výrobek obsahuje tkaniny, lemy či izolace získané z velkého množství recyklovaných materiálů, které jsou navrženy tak, aby měly menší dopad na životní prostředí PC vysoka
Pánská mikina Alife&Kickin
Pánská mikina s kapucí Alife& Kickin, úplně nová. Píší velikost L, řekla bych L-M. Přítel se v ní necítí a paragon bohužel vyhodil. PC 2249 Kč. Mají na About you. Vhodná mikina jako dárek.
Parádní pánská mikina s kapucí NIKE v. S - bezvadný stav
Parádní pánská mikina s příjemného bavlněného materiálu v. S. Značka NIKE. Celková délka 64,5cm, šíře přes prsa /měřeno položené/ 32cm, rukáv od krku - 78,5cm, Mikina má kapuci a boční kapsy. Mikina je použitá spolu s mnoha dalšími, je v pěkném stavu, určitě si ji hodně užijete. Mrkněte i na další nabídku, třeba ušetříte poštovné. Poštovné + bal. 80Kč, dobírka pouze po dohodě 115Křč.
JACK & JONES ,Pánská, chlapecká mikina na zip, S
Pánská, chlapecká mikina na zip, S Mikina se stojáčkem, na zip Jako nová-max. 2x vzatá Barva šedá - melé Vel. S Přibližné míry-měřeno naplocho: Rukáv od krku: 78 cm prsa pod rukávy: 54 cm Záda: 66 cm Poštovné: 79,- Zásilkovna, Balíkovna 65,-
Nová pánská mikina s kapucí NIKE - L
Prodám novou pánskou mikinu s kapucí značky Nike. SPECIFIKACE: tmavě modrá barva; logo značky na hrudi, nápis na 1 rukávu; 2 přední, samostatné, otevřené kapsy; materiál (mikina): 80 % bavlna, 20 % polyester, kapuce: 100 % bavlna; kapuce s možností stáhnutí na šňůrky; rozepínací, pevný zip; kvalitní zpracování; pružné lemy na koncích rukávů a spodní části mikiny ROZMĚRY: velikost L; celková délka (měřeno pod kapucí): 76 cm; hrudník (měřeno v podpaží, "pod rukávy"): 2x 63 cm, max. 2x 69 cm; šířka spodního lemu: 55 cm, lze napnout na max. 66 cm; šířka ramen: 52 - 53 cm; délka rukávu od ramene po konec rukávu: 70 cm Možnost osobního prodeje, Zásilkovna, Balíkovna, nebo ČP (poštovné není v ceně). Pod svým profilem nabízím i další nové pánské a dámské celoroční oblečení, příslušenství k němu, příslušenství k PC, Macbook, repro soustavu Logitech apod.
Nová pánská mikina s kapucí NIKE - L (dovoz z Německa)
Prodám novou pánskou mikinu s kapucí značky Nike, dovoz z Německa. SPECIFIKACE: modrá barva; decentní logo značky na hrudi; 2 přední, samostatné, otevřené kapsy; materiál (mikina): 80 % bavlna, 20 % polyester, kapuce: stejný materiál; kapuce s možností stáhnutí na šňůrky; rozepínací, pevný zip; kvalitní zpracování; pružné lemy na koncích rukávů a spodní části mikiny ROZMĚRY: velikost L; celková délka (měřeno pod kapucí): 76 cm; hrudník (měřeno v podpaží, "pod rukávy"): 2x 63 cm, max. 2x 69 cm; šířka spodního lemu: 50 cm, lze napnout na max. 61 cm; šířka ramen: 52 - 53 cm; délka rukávu od ramene po konec rukávu: 70 cm Možnost osobního prodeje, Zásilkovna, nebo ČP (poštovné není v ceně). Pod svým profilem nabízím i další nové pánské a dámské celoroční oblečení, příslušenství k němu, batohy, příslušenství k PC, materiál do dílny apod.