inzerce, prodej, prodám, bazar

Nová zimní bílá čelenka

Kategorie: Čepice a Šátky

Nová zimní čelenka. Rozměry měřeno v klidu: šířka 22cm, výška: 11cm. Vhodné jako dárek.
Nová zimní bílá čelenka
Podobné inzeráty
Čelenka Eisbär
Prodám novou značkovou čelenku Eisbär, unisex čelenka, 10 cm vysoká, vyrobeno v Německu. Směs materiálů s měkkou merino vlnou zajišťuje perfektní regulaci teploty a vlhkosti. Čelenka se velmi pohodlně nosí díky měkkému fleecovému zateplovacímu pásku uvnitř. Vhodná pro obvod hlavy 55 - 60 cm. Materiál: 50% vlna (merino), 50% polyakryl. V případě zájmu doplním další info.
Set - šála a čelenka
Světle růžový dámský set, čelenka s překřížením a šála prošívaná stříbrnou nitkou. Lehce rozdílné barvy, vše odpovídá fotkám. Velmi dobrý stav, jako nové, šála Zn. Orsay, čelenka Zn. sinsay.
Zimní vlněná háčkovaná čelenka pruhovaná růžová žlutá modrá
Zimní vlněná háčkovaná čelenka pruhovaná růžová žlutá modrá reflexní Nová. Poštovné: 79 Kč zásilkovna
Sensor Trucker zimní pletená čelenka, nová, 150 Kč
Sensor Trucker je zimní velice hřejivá pletená čelenka s kšiltem v černém provedení. Čelenku na boku zdobí modré logo značky Sensor. Nevyužitá věc. Cena + poštovné při zasílání. Osobní odběr možný v Plzni. Kontaktujte mne na tel. nebo na emailu. Inzerát platí do smazání. Prohlídněte si mé další inzeráty - odkaz pod inzerátem - Všechny inzeráty a hodnocení uživatele. Termoprádlo, thermo, funkční, sportovní oblečení, lyžování, snowboarding, cyklistika, běžky, brusle, odvod potu, komfort, kvalita, česká značka, český výrobce
Krásná nová merino čelenka
Krásná nová merino čelenka , šitá na zakázku Rozměry 22x7,5 cm. Pružná, pohodlná a slušivá. 100% zimní merino. Do konce února můžu poslat zdarma přes PPL;)
čelenka pletená , úplet. nová s visačkou. 199 kč
čelenka pletená , úplet. nová s visačkou. 199 kč doplňky, galanterie, pokrávka hlavy, zimní, jarní