inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové boty Salomon XT Asama GTX W 38 2/3

Kategorie: Fitness, jogging

Prodám nové běžecké boty Salomon s membránou Gore-Tex, vel. 38 2/3. PC 2499,- Kč.
Osobní předání v K. Varech nebo zaslání Zásilkovnou (+80,- Kč) s platbou předem na účet.
Nové boty Salomon XT Asama GTX W 38 2/3
Podobné inzeráty
Salomon - pánské běžecké šortky - NOVÉ
Prodám zcela nové, ještě s visačkami, pánské závodní běžecké šortky SALOMON Sense Night Sky. Velikost: L Původní cena 1.790,-Kč Parametry: Lehké, minimalistické závodní kraťasy Salomon Sense Short používané nejlepšími závodníky v náročných podmínkách. SENSE SHORT jsou ideální také pro většinu běžců. Využívá jedinečný, napínaný tkaný pás, který je spojen s minimálním švem, čímž se při běhu eliminuje zúžení okolo pasu. V přední kapse pásu můžete bezpečně a pohodlně uložit například 250 ml měkkou lahev na pití. Minimální hmotnost Nejlehčí kraťasy v nabídce Salomon, do horkého počasí a běžce, kteří mají rádi volnost pohybu. Volnost pohybu Minimalistický design a lehký materiál – vůbec neomezují v pohybu. Rychleschnoucí Velmi lehký a nenasákavý materiál. Technické parametry: Activefit 1 kapsa vzadu 1 kapsa vpředu Vnitřní kalhoty Lehká konstrukce v pase Reflexní loga vpředu a vzadu Čtyřsměrný strečový materiál Advancedskin activedry Lehký power Stretch Strečová síťovina Laserem vyřezané otvory Technologie 37.5™ Složení: 88% polyester, 12% elastan vnější kraťasy 92% polyester, 8% elastan vnitřní Váha: 88 gramů
Trailové boty Salomon XA PRO 3D
Prodám trailové boty Salomon XA PRO 3D, velikost EU 44. Boty jsou zcela nové, nepoužité, pouze mi nesedí velikost. Boty jsou ideální na běh či klus v terénu, jsou kvalitní a velmi odolné. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Nové boty Salomon S/LAB SG 7
Prodám nové boty Salomon S/LAB SG 7. Velikost UK 10,5.
Nové boty Salomon S/LAB 8 SG
Prodám nové boty Salomon S/LAB 8 SG. Velikost UK 10,5.
pánske bežecké boty Salomon Sense Ride 4 - UK 10
Predám pánske bežecké boty Salomon Sense Ride 4 - UK 10 -44 2/3 -28,5 cm. Predávam z dôvodu malej veľkosti, majú nabehané 100 km a min. znaky opotrebovani, takže cena iba 800 Kč. Predaj osobne v Brne a Bratislave, prípadne dobierkou v ČR a SR.
Bežecké boty Salomon
Prodám běžecké boty Salomon Supercross Ortholite jednou nošené. Nevhodná koupě.