inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové brzdy V-brakes - špalky, čelisti, páky

Kategorie: Součástky a díly

Brzdové špalky Force 70 mm, 50 Kč/pár.
Brzdové čelisti Shimano BRT4000 včetně špalků, sada přední+zadní 400 Kč.
Brzdové páky Shimano BLT4000, 200 Kč/pár.
Brzdové páky + řazení 8 speed Shimano EF51 nebo EF5002, 400 Kč/pár.
Mohu poslat na Balíkovnu za 65 Kč nebo Zásilkovnu za 79 Kč.
Nové brzdy V-brakes - špalky, čelisti, páky
Podobné inzeráty
Brzdové páky Favorit, Favorit F1 a jiné - cena dohodou
• 1 pár brzdové páky Favorit • 3 páry brzdové páky Favorit F1 • 1 pár MTB brzdové páky 4-prsté • 1 pár MTB brzdové páky 3-prsté Cena dohodou
Prodám brzdové páky shimano deore
Prodám brzdové páky shimano deore v dobrém stavu. Používány ve spojení s V- brzdami Shimano LX viz foto. Označení pák:BL-M511. Předmětem prodeje jsou pouze páky (na řidítka) brzdové čelisti V-brzd na prodej nejsou.
Brzdové špalky - Favorit, Eska...
Prodám nové nepoužité brzdové špalky včetně držáků celkem 10 ks (2 ks nejsou na fotu) + náhradní držák na klasické brzdy Favorit. Bližší viz foto.
Špalky Corratec na cantilever
Špalky Corratec jsou nové na dvě kola (4 páry)
DÍLY na Favoritky a Liberty
Prodám díly na různá kola, většinou z 60-80 let. To, co je na obrázcích, tak není vše. Od každého mám více kusů. Komplet brzdy (páčky, čelisti, špalky), přehazovačky, přesmykače, zvonky, brašničky, nosiče, stojany, nosiče na pití, řidítka, berany, světla (starší, novější), odrazky, dynama, kliky, středy, ráfky, rychloupínáky, osky, představce, pláště, sedla (kožené, normální, odpružené), pedály, podsedlovky a další. Mám více sedel, i novější. Dále mám i novější středy a kliky. Prodávám i celá kola anebo rámy. Napište co chcete, dejte cenu a já se Vám popodívám, popřípadě zašlu foto. Volejte, pište SMS nebo mail. Koukněte na mé další inzeráty. MOŽNÁ VÝMĚNA ZA DÍLY NA STARÉ MOTORKY ANEBO STARÉ HRAČKY (ITES, IGRA, SMĚR, KDN) Kvalitnější fotky:
Brzdy Sram Guide T
4-pístkové. Velmi pěkné, používané jen krátce. Sjel jsem první destičky a brzdy sundal z kola. Přešel jsem na Shimano. Délky hadiček viz foto. - brzdy na MTB, kotoučové brzdy, brdová páčka, brzdová páka, brzdy SRAM, diskové brzdy, brzdy na horské kolo, brzdový třmen, přední brzda, zadní brzda, brzdový set