inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové dětské elektrické hasičské auto, nosnost 25kg

Kategorie: Chodítka a hopsadla

Prodám nové dětské elektrické autíčko.
Pouze rozbalené, nikdy nejeté.

Dětské elektrické auto EVO potěší zajisté každého malého hasiče. Stačí zmáčknout pedál a vydat se na výlet. Autíčko je vhodné pro děti již od dvou let. Kromě samotné jízdy se mohou těšit na další ovládací prvky jak světelné i zvukové. Auto obsahuje užitečné odkládací přihrádky a odnímatelné žebříky.
Auto je vybaveno pohonem vpřed i vzad. Disponuje také možností zrychlení. Děti ocení blikající světla i stupačky s pedálem.

Podvodní cena 4 200 Kč
Nyní pouze 2 290 Kč

Osobní předání v Olomouci, nebo po platbě předem + poštovné je možno i zaslat (v originální krabici).

Nové dětské elektrické hasičské auto, nosnost 25kg
Podobné inzeráty
odstrkavadlo mašinka do 25kg
houka, hraje, děla zvuky zvířátek, blika kominek… používání vidět jen na kolečkách… kupovano wikihracky za 1249,- zásilkovna v ceně.
Dětské hopsadlo
Prodám v pěkném stavu dětské hopsadlo do dveří. Nosnost do 12kg.lze nastavit výška dítěte. Bohužel už nemáme k tomu hračky co k tomu byly, ale určitě se dá nahradit jinými.PC 1400,-
Polohovatelné dětské křesílko Chicco Mia
Prodám pouze 2x použité u prarodičů Polohovatelné dětské křesílko Chicco Mia Lehce odnímatelná hrazdička,měkké polstrování se přizpůsobuje růstu dítěte,nastavitelná zádová opěrka, lze zafixovat proti houpání, praktická ucha pro snažší přenášení, rozměry: 43×78×32/62cm (šxvxh), Hmotnost: 3kg Nosnost: 9kg, vhodné pro děti od narození do 6. měsíce
Dětské hliníkové chůdy/skákadlo
Prodám málo používané Dětské hliníkové chůdy WORKER Alty jsou speciální chůdy, které lze během chvilky proměnit ve skákadlo, výměnou pevných koncovek za pružinové. Teleskopické rukojeti s možnosti nastavení až na tři stupně velikosti, zaručují využívat chůdy různým výškovým postavám. Max.nosnost 50kg. Osobní odběr Ostrava nebo zásilkovna za 100Kč.
Trampolína
Použitá jednu sezonu. Řádně zabalená, jako nová. Možné předání na trase Vyškov-Brno-Jihlava Popis Trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí - nosnost je až 100 kg. Dokonalou stabilitu zajišťují tři nohy ve tvaru písmene U. Odrazová plocha - materiál odrazové plochy patří k nejkvalitnějším na trhu. Plocha je vyrobena ze speciálního polypropylenu s ochranou proti UV záření, který zaručuje dlouhou životnost. Speciální neabrazivní (hladká) povrchová úprava zabrání odření kůže při dopadu. Vnitřní ochranná síť - najdete jí přímo v balení, nemusíte si ji dokupovat zvlášť. Vnitřní ochranná síť je bezpečnější než vnější síť - brání přístupu skákajícího do části s pružinami. Vstupní prostor je zajištěn třemi přezkami a tím chrání proti vypadnutí. Tyče jsou obaleny ochranným návlekem z měkčené pěny. Nohy trampolíny jsou samostatné a zvyšují stabilitu celé trampolíny. Spojení tyčí nohou trampolíny a sítě je jištěno speciálními sponami.Méně Parametry Průměr 244 cm Nosnost 100 kg S ochrannou sítí ano Výška trampolíny 218 cm S madlem ne Schůdky ano
Houpatko MoMi LAMI světle šedá
Hupacie lehatko, PC 3200. Kupovane pred mesiacom v alze. Malu to neoslovilo tak posuvam dalej. Osobne prevziatie Praha 6- Brevnov. Bez vad alebo poskodenia. Nove. Popis: Dětské lehátko vhodné od 0 let, maximální nosnost 9 kg, 3 polohy, pratelný potah, přehrávání melodií a zvuků, nastavení hlasitosti , časovač a bluetooth.