inzerce, prodej, prodám, bazar

nové hrnečky

Kategorie: Sklo, keramika

10 nových hrnečků s červeným proužkem, 60,-- za kus plus zásilkovna 80,--
nové hrnečky
Podobné inzeráty
Hrnečky na kávu
Prodám hrnečky na kávu. Komplet dvou kusů. Hrnečky s motivem květů 70 Kč, skleněné hrnečky a hnědé hrnečky s podšálky 50,-- Kč za komplet 2 kusů. Jen osobní odběr.
Sofianna HOME - malované hrnečky s Lindt bonbóny
Nabízím ručně malované hrnečky, originální technikou. Hrnečky mají objem 350 ml. Lze koupit samostatně za 270 Kč nebo včetně bonbónků Lindt za 420 Kč. Maluji hrnečky i na přání.
Porcelánové zlacené hrnečky Alcron s podšálky
Prodám po okrajích zlacené porcelánové hrnečky Alcron, made in Czechoslovakia Bohemia, hrnečky včetně podšálků, celkem 3 kusy, vhodné někomu na doplnění sady, v případě vážného zájmu se ještě podívám, zda se náhodou nenajdou ještě nějaké do sady. Stav dobrý, nepoškozeno, jen nutno umýt, byly ve sklepě. Vhodné na čaj, kávu, na dekoraci. V případě zájmu cenu prosím nabídněte. Prodám jen takto v sadě. Poštovné a balné doporučeně by bylo asi 220 korun, pečlivě zabalím. Kontakt e-mailem, platné do vymazání. Podšálky jsou s logem, viz foto. V minulosti pravděpodobně použité, prodej bez záruky.Lze poslat i do zásilkovny, pokud mi pošlete kód na balíček, balné cca 85 korun do folie a proklady. Kontakt mailem, nevolat, tel není platný, pište přes formulář nebo přímo, uveďte, o co máte přesně zájem z důvodu nabídky věcí: jakub10004@ retro hrníček, retro hrneček na kávu, retro porcelán, hotel alcron, staré retro, antik, antikvariát, starožitnost
Balkánská keramika - hrnečky, talířky, konvička
Nabízím různé talířky, hrnečky, mističky, vázičky apod., vše velmi zachovalé, většinou nepoužívané. Cenu nabídněte... Sledujte i moje další inzeráty s dalším vybavením kuchyně - hrnečky, skleničky, talířky a další nádobí. Možnost osobního předání v Praze Hostivaři či blízké zastávky metra (Skalka, Strašnická).
hrnečky
Nabízím 2 ks hrnečky růžový porcelán (po 350 Kč/ks) ale i další hrnečky bílo černý 650 Kč, růžový l ks . 400 Kč
hrnečky staré hrnečky retro hrnečky ditmar malované
hrnky a podšálky ditmar stav viz foto myslím, že celkem fajn pro někoho na chalupu za 290,-