inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové psaníčko Carpisa

Kategorie: Kabelky

Dobrý den, prodávám toto krásné psaníčko značky Carpisa, které stálo původně 19,90 Euro (cca 520 Kč). Prodávám jej za 199 Kč. Psaníčko je nové, v originálním obale. Uvnitr je přídavné poutko, takže je možné nosit psaníčko jako kabelku přes rameno. Šířka je 25 cm, výška 16 cm, hloubka 1,5 cm. Možné osobní předání v Praze či zaslání poštou/Zásilkovnou.
Nové psaníčko Carpisa
Podobné inzeráty
Dámská černá malá kabelka večerní psaníčko nová s visač
Krásné značkové večerní psanicko od Desigual. Luxusní provedení. Úplně nové = vhodné jako dárek, ještě s visačkou. Elegantní design, padne akorát do ruky. Modní psaníčko od Desigual!!. Nadčasový design. Perforace vrchního v černé barvě dílu s kombinací červené podšívky dostává toto psaníčko do TOP produktů od španělské firmy Desigual. Oživeno zlatými detaily. Uvnitř menší kapsička.
Kabelka Carpisa
Prodám kabelku zn. Carpisa, viz FOTO. NOVÉ, nepoužívané, nevhodný dárek. Rozměry na vyžádání. Cena 199,-.Osobní odběr v Praze nebo poštou-platba předem převodem na můj účet vč. ceny za poštovné dle sazebníku pošty. Prohlédněte si další moje nabídky, při objednávce více ks hradíte jen jedno poštovné.
Prodám kabelku zn Carpisa
Prodám kabelku zn Carpisa nová
kabelka Carpisa
Prodám téměř nenošenou větší kabelku přes rameno zn. Carpisa (pro mě nevhodný dárek). Barva temně vínová. Rozměry: šířka 45cm, výška 27cm, hloubka 14cm. Zespodu stabilní dno, 2 ucha přes rameno, uvnitř velká kapsa s 1 postranní např. na telefon. Zapínání na zip plus ozdobný pásek (viz foto). Cena 250,-
Kabelka CARPISA
Prodám nošenou pěknou kabelku značky Carpisa. Velká kapsa na zip, uvnitř dvě malé kapsy na drobnosti a jedna kapsička na zip.
Kabelka Carpisa
Prodám kabelku zn. Carpisa, minimálně nošená.