inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové rifle džíny Tally Weijl vel. 40

Kategorie: Džíny

Nové rifle džíny Tally Weijl vel. 40. Nevolat jen e-mail.
Nové rifle džíny Tally Weijl vel. 40
Podobné inzeráty
Rifle zn. Tally Weijl vel. 32 typ High waist Mom
Prodám Rifle zn. Tally Weijl vel. 32 typ High waist Mom. Rifle jsou dvoje - světlejší a tmavší modrá. Jsou ve výborném stavu, viz foto. Cena je 200,-/ks + zásilkovna 79,-.
Pěkné černé elastické rifle, vel. 34-36, zn. Tally Weijl
Pěkné černé elastické rifle, po straně bíločerný lampas, příjemné na nošení, vel. psaná 36/38, ale odpovídá spíše 34/36. Pas 62-68 cm, boční délka odshora dolů 88 cm, klasická výška sedu, jsou hodně elastické, jako nové. PC 499 Kč, nyní cena jen 119 Kč. z Tally Weijl. POŠTOVNÉ: ČP Balíkovna 65 Kč nebo 79 Kč Zásilkovna
Dámské/dívčí rifle Tally Weijl vel.34
Nabízím dámské/dívčí rifle s červenými lampasy, téměř nenošené (cca 5x na vystoupení), nevytahané, neseprané, zcela bez vad, Tally Weijl. Velikost 34. Zaslání: Zásilkovna, Balíkovna.
Dámské rifle Tally Weijl s nášivkou
Prodám krásné rifle s nášivkami značky Tally Weijl. Mnou nenošené, koupené zde, jen jsem je vyzkoušela a nesedí mi. Pani uváděla, že jsou jako nové, já si všimla drobných flíčků v látce, ale není to nic hrozného a myslím, že při nošení nepůjdou vidět - viz fotky. Velikost XS, sedí asi i S. Poštovné 69 Kč Zásilkovna.
Dámské černé skinny džíny Tally Weijl vel. 36
Prodám dámské / dívčí černé skinny džíny. Kalhoty jsou nošené, ale bez vad. Značka Tally Weijl, velikost 36. Cena 299 Kč.
Dámské džíny Tally Weijl
Prodám dámské džíny zn. Tally Weijl ve vel. 38. Top stav, cca 5x vzaté. Nešla mi moc vyfotit barva, barevně odpovídají 3. fotce. Nohavice jsou podomácku zkrácené na šicím stroji (od pasu délka 88 cm). Cena 200,-. Osobní předání, pošta, balíkovna, zásilkovna. Posílám pouze po předchozí platbě na účet!!!!