inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové umyvadlo 45cm IDEAL STANDARD 10 kusů

Kategorie: Koupelny

Prodám umyvadlo Ideal Standard.
Šíře 45cm
Úplně nové, nikdy nepoužité.
K dispozici 10 kusů.
cena uvedena za kus.
Nové umyvadlo 45cm IDEAL STANDARD 10 kusů
Podobné inzeráty
Skříńka pod umyvadlo Ideal standart nová zabalená nova cena
Koupelnová skříňka pod umyvadlo Ideal Standard Connect Air 43x40,2x40 cm bílá lesk/bílá mat E0842B2 Koukni prosím i další mé inzeráty a pokud se Ti nic nehodí, tak mě to mrzí. :-)
Skříňka s keramickým umyvadlem Ideal Standard Moments
Skříňka s keramickým umyvadlem, zrcadlem s osvětlením Ideal Standard Tonic I.Standard umyvadlo 75cm keramika bílé, Umyvadlový odtok Clou Systém skříňka pod umyvadlo s výsuvným šuplíkem čelo sklo bloom tiché dovírání, Zrcadlo s integrovanou poličkou, ( ohýbaná zrcadlovina ) osvětlením a výpínačem Cena se slevou 70% - 16.000,- Kč ( nové, nepoužité z výstavky, baterie není součástí)
umyvadlo Ideal Standard 60cm
Naprosto nové a dosud nepoužívané umyvadlo Ideal Standard, rozměry dle výkresu. Praha 6. Není možné zasílat, pouze osobně. K prodeji 4ks.
Skříňka, umyvadlo, zrcadlo a baterie Ideal Standard Tonic
Skříňka s keramickým umyvadlem, zrcadlem s osvětlením a baterii Ideal Standard Tonic I.Standard umyvátko 50x27cm hl.15,5cm keramika bílé, umyvadlový odtok neuzavíratelný chrom, Skříňka pod umývátko dvířková L/P dub dýha z pravého dřeva, Zrcadlo s integrovanou baterii, poličkou, osvětlením a výpínačem - 7.000,- Kč
Designove umyvadlo Jacuzzi a  baterie Ideal Standard
Designove umyvadlo Jacuzzi - puvodni porizovaci cena pres 15000 Kč, u vypuste je prasklá keramická krytka a baterie Ideal Standard designovy model Venice Vessel, u které je nutná oprava - pravděpodobně výměna kartuše, velmi vysoká pořizovací cena 17500 Kč. Uvedená cena za vše. Osobní odběr na Praze 8 - Palmovka anebo po dohodě zašlu.
Umyvadla a umývátko Ideal Standard Connect Air Arc
Prodám sadu dvou designových umyvadel Ideal Standard Connect Air Arc 60x46 cm a jednoho umývátka 40x35 cm se středovým otvorem na baterii. Umyvadla jsou nová a jakkoli nepoškozená, jen byla jednou namontovaná (výměna v novostavbě). Možno i jednotlivě za 1200 Kč/umyvadlo a 700 Kč/umývátko. Umyvadla je možné si vyzvednout na Praze 5 Stodůlkách, případně je mohu po Praze dovézt.