inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové zateplené kalhoty velikost xxl

Kategorie: Ostatní zimní

Vhodné na lyžování procházky co koliv když je e zima
Nové zateplené kalhoty velikost xxl
Podobné inzeráty
Zateplené kalhoty
Zateplené kalhoty. Vysoké, s kšandama. Velikost XXL. Nebude vám v nich zima.
Dívčí jezdecké kalhoty, Jeggins Horse 150 cm, jako nové
Prodám krásné dětské, dívčí jezdecké kalhoty, rajtky HORZE, vel. 150 cm, zateplené jemným fleecem, používané občasně rok. Jako nové, byly šetrně prané. Barva uváděná tmavě modrá, dle mě téměř černá. Velmi pohodlné, elastický materiál, silikonové aplikace v sedu a u stehen napomáhají bezpečnější a komfortnější jízdě. Jsou velmi podobné těmto: Nákupní cena 1 885 Kč, stále v záruce, paragon k dispozici, koupeno v prosinci 2021. Cena při osobním předání v Příbrami 1 000 Kč, při zasílání poštou 1 080 Kč.
NIKE pánské thermo kalhoty (vel.L)
Nabízím pánské thermo kalhoty NIKE. - velikost.........L - barva.............tmavě modrá - v pase je guma a šnůrka na na stažení - na nohavicích dole jsou zipy - 100 % polyester ( rychleschnoucí material ) - šíře pasu (obvod)....92 - 108cm - délka nohavice (od pasu dolů)..........102cm - délka nohavice (od rozkroku dolů)......74cm Kalhoty jsou nenošené, zateplené.Příjemný a kvalitní material. (Made in Canada) Prodej osobně (jen v Praze) Zásilkovnou (+79kč)
ICEBREAKER Men´s Elemental LS Zip Hood, velikost. XXL
Nová nenošená mikina, ještě s cedulkami ICEBREAKER Men´s Elemental LS Zip Hood, barva černá, velikost. XXL (na postavu viz. tabulka velikostí). Nevhodný dárek. PC 6.369,- Kč, kupovaná byla po slevě za 4.899,- Kč.
NEBULUS pánské softshell.kalhoty (vel.52)
Nabízím pánské sportovní kalhoty na zimu NEBULUS - velikost............52 (L - XL) (foceno na ženě 175cm) - softshell.material (ochrana před deštěm,chladem) - kalhoty jsou zatepleny fleecem - po stranách jsou kapsy na zip,a vzadu také jedna kapsa na zip - barva černá - šíře pasu (obvod).......94 -104cm - délka nohavice (od pasu dolů na okraj)..111cm - délka nohavice (od rozkroku dolů)...........82cm Kalhoty jsou nenošené,TOP STAV. Prodej osobně (jen v Praze) Zásilkovnou (+79kč)
KALHOTY CCM
PRODÁM NOVÉ ZATEPLENÉ KALHOTY CCM VEL L.CENA 1000KČ