inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové Cappa Racing Obuv moto STREET kožená nízká

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy


Nové Cappa Racing Obuv moto STREET kožená nízká . Moto boty STREET nejsou pouze obyčejné tenisky, jako by se na první pohled zdálo. Boty mají speciální prvky pro jízdu na motorce či skůtru. Ochranu poskytuje vyztužená pata, špička a také oblasti kotníku, díky těmto prvkům, noha zůstává v bezpečí. Boty jsou velmi pohodolné a dají se nosit po celý den jak na motorce či skútru, tak i na volné nošení.
Funkčnost boty obstarává síťová podšívka zajišťující dobré odvětrávání, odvádění potu a rychlé schnutí. Do nepříznivého počasí mají boty voděodolnou membránu, díky které vaše noha zůstane suchá.

Nové
Cappa Racing Obuv moto STREET kožená nízká
Podobné inzeráty
Moto Enduro Bunda CAPPA
Prodám moto bundu styl enduro české značky CAPPA. Velikost M. Chrániče. Zimní odnímatelná vložka. Nepromokavá mambrána. Použitá asi 5x. Je mi malá. Potřebuji Lko. Odkaz na veškeré info
cappa racing set moto oblečení komplet
set bunda a kalhoty, velikost M. Nikdy nebylo použito. Stav jako nové. PC 5999 Kč. cappa racing set
Cappa Racing AREZZO  XL + záruka
Nabízím k prodeji použitou - vyzkoušenou moto bundu Cappa Racing AREZZO textilní černá/zelená fluo. Velikost XL. Bunda úplně nová, jen odzkoušená 2x jízda. Záruka 14 měsíců !!!
Cappa Racing textilní dámská bunda
Textilní Cappa Racing dámská moto bunda, velikost S. Jetá asi 5x jako nová. S termovložkou do chladného počasí. Na bundě je odepínací přední část do horkého počasí. Bunda má chrániče loktu a ramen. E-mail:
moto kevlar. džíny Cappa, nové, vel. M,
Cappa Racing Mugello, vel 32/32, vevlar. džíny na moto. Šedé. Protektory na kolenou a v bocích. Strečové, pružné. 1x použité, stav nových. Kolín, Pardubice, poslání..
Rukavice na motorku Cappa Racing CAP
Prodám nové, nepoužité rukavice na motorku Cappa Racing CAP - pánské, velikost XXXL, celoroční, materiál hovězí kůže, odolnost vůči vodě, vysoká ochrana prstů a kloubů. Možnost utažení na zápěstí.