inzerce, prodej, prodám, bazar

Novostavba RD 3+kk, Babice u Říčan

Kategorie: Domy

V zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi novostavbu podsklepeného patrového rodinného domku 3+kk v žádané lokalitě Babice u Říčan, Praha východ.

V přízemí je obývací pokoj (18,2m2), kuchyňský kout včetně kuchyňské linky se spotřebiči (4m2), koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a prostorem pro pračku a samostatné WC.

V podkroví je chodba (4,36m2), pokoj č.1 (11,98m2) sitovaný na jižní stranu, ze kterého je vstup na balkón, pokoj č.2 (10,65m2) a samostatné WC.

V suterénu je relaxační místnost se saunou.

Objekt je zděný z Porothermu 30 + zateplení 15 cm. Okna plastová

K vytápění domu je použita elektrika, v přízemí je podlahové topení a v obývacím pokoji je také provedena příprava na osazení krbových kamen.
Voda je čerpána z vrtu o hloubce 30m a její ohřev v domě zajišťuje bojler 125l. Tento bojler a další technické vybavení je instalováno ve sklepě.
Odpad je řešen vlastní biologickou ČOV se zajištěným odtokem.
Dešťová voda je svedena do vsakovací jámy zasypané štěrkem.
Celková plocha pozemku 317 m2, zastavěná plocha domu 32 m2.
Na oploceném pozemku včetně vjezdové brány je zastřešené parkovací místo.

Srdečně Vás zvu na prohlídku. V případě zájmu Vám naše finanční poradkyně vyřídí hypoteční úvěr.

Fotografie interiéru se připravují.
Novostavba RD 3+kk, Babice u Říčan
Podobné inzeráty
Prodám dům v obci Babice u Rosic
Nabízíme k prodeji rozestavěnou hrubou stavbu RD 6+kk s garáží a zahradou na ulici Hájíček v obci Babice u Rosic (okr. Brno-venkov). CP pozemku činí 467 m2, ZP domu 122 m2 a ZP garáže 16 m2. Objekt se nachází ve středu obce, ale zároveň skýtá klidné bydlení. V současnosti je dokončeno obvodové zdivo YTONG v 1. NP - viz. přiložená fotodokumentace. Projektová dokumentace je samozřejmě součástí prodeje. K dispozici jsou inženýrské sítě - obecní vodovod, elektřina. Vybudování obecní kanalizace by mělo být v plánu pro letošní rok, jinak lze nahradit jímkou. Dobrá dojezdová vzdálenost do Brna - autem cca 22 km a 22 minut. Babice u Rosic nabízí obchod s potravinami, mateřskou školu a dětské hřiště. Zbývající občanskou vybavenost naleznete v 5 km vzdálených Rosicích. Nemovitost je momentálně v inzerci realitní kanceláře, proto jsem zanechala na fotkách jejich logo. Jsem jediný majitel a kontakt v inzerci je přímo na moji osobu. Tímto neobcházím makléře a ráda, bych to řešila přes jejich advokátní kancelář vč. advokátní úschovy, což je běžný postup pro ochranu kupujících i prodávajících. Jednání o možné slevě, bych ráda řešila po prohlídce. Zde je uvedený inzerát realitní kanceláře:
Babice, u Říčan, prodej rodinného domu 5+1 na pozemku o celk
Ev.č. 1531 Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+1 na pozemku o celkové výměře 749 m2 v obci Babice u Říčan. Obytná plocha je 110 m2. Ve spodní části domu se nachází: vstupní chodba, pracovna, toaleta, šatna, obývací pokoj s krbovými kamny se vstupem na zastřešenou terasu, jídelna a kuchyně, která je vybavena linkou s plynovým sporákem s el. troubou, výkonnou digestoří, dřezem a myčkou. V patře domu se nacházejí dva dětské pokoje, koupelna s vanou a toaletou a ložnice se vstupem na balkón. Ve spodní části domu jsou okna vybavena venkovními roletami. Součástí vybavení je zabezpečovací zařízení. Zdrojem tepla je ústřední topení s plynovým kotlem, který je i zdrojem teplé vody. Dům je napojen na veškeré sítě, kromě vody. Přípojka je připravena na pozemku. Zdrojem pitné vody je vrt o hloubce 33 m, který zajišťuje velmi kvalitní pitnou vodu, kterou dokazuje podrobný rozbor. Součástí zahrady je pergola s venkovním krbem a dva zahradní domky. Na zahradě je vybudovaná pohledná skalka a ozdobou jsou i ovocné a okrasné dřeviny. Vjezdová vrata na pozemek mají elektrický pohon. V těsné blízkosti domu se nachází les s Babickými rybníky. Škola a školka je vzdálená od domu cca 750 m. Obec má základní občanskou vybavenost. Dobrá dostupnost do Říčan a do Prahy: BUS a PID. Cena k jednání. En. náročnost b.: D - Méně úsporná (189 kWh/m2 za rok) Cena: Cena včetně provize RK a právního servisu, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání.
Nízkoenergetický rodinný dům - Babice, okr.Benešov
dvě samostatné bytové jednotky, nízkoenergetická novostavba, tepelná čerpadla, terasy, zahrada, oplocení, možnost odpočtu DPH. Ve výhradním zastoupení si Vás dovolujeme oslovit atraktivní prodejní nabídkou nadstandardní dřevostavby rodinného domu se dvěmi bytovými jednotkami na stavebním pozemku o ploše 558 m2 v obci Babice - Řehenice, okr. Benešov. Rodinný dům nabízí dvě oddělené bytové jednotky o dispozicích 2+kk (plocha 59,6 m2 + terasa 9 m2) a 5+kk (plocha 102,7 m2 + terasa 30 m2) celkem tedy k dispozici 162,3 m2 podlahové plochy ve dvou nadzemních podlažích domu + 39 m2 teras. Obě bytové jednotky jsou přístupné přes vlastní a samostatný vchod, každá disponuje vlastním elektroměrem, podružným vodoměrem a tepelným čerpadlem pro ohřev vody a vytápění. Zdroj vody - studna s bezproblémovou zásobou vody, odpad formou jímky. Konstrukce stavby je velmi dobře zateplena (34 cm - tepelné izolace/minerální vlna + izolační desky), která v kombinaci s okenními trojskly vytváří ideální kombinaci energetické náročnosti stavby. Obě dispozice bytových jednotek jsou efektivně navrženy - prostorná vstupní chodba, technická místnost pod schodišti, dvě koupelny v každé bytové jednotce a příjemné plochy obytných místností s příjemným vstupem na terasy přes velkoformátová plastová okna. Větší z bytových jednotek dále nabízí i prostor např. pro šatnu ve 2.NP domu. Novostavba domu z roku 2022 je k prodeji vč. již dokončených podlahových krytin, sanity, dveří, obložek a kování apod. viz fotodokumentace nemovitosti. Dům lze využívat jako dvougenerační nebo s možností pronájmu jedné bytové jednotky pro bydlení nebo podnikání. V obci Babice naleznete základní občanskou vybavenost - mateřskou školku, nové sportovní hřiště, hasičský sbor apod. Z obce se lze dopravit BUSem do Prahy (Budějovická) nebo do Benešova (stanice 5 min. od domu).Cena nemovitosti na vyžádání u privátního makléře nabídky. Cena uvedena bez DPH a vč. realitního, hypotečního a právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny. Pro více informací nebo prohlídku nemovitosti nás kontaktujte, rádi se Vám budeme věnovat.(PENB-B)
Prodej rodinného domu Babice
Nabízíme prodej rodinného domu ve velmi klidné lokalitě obce Babice u Uherského Hradiště s krásnou rovinatou zahradou osázenou ovocnými stomy a prosluněným dvorkem skýtajícím soukromí a klidné, ničím nerušené posezení. Domek je přízemní se zastavěnou plochou 145m2 a celkovým pozemkem o rozloze 751 m2. Nachází se ve slepé neprůjezné uličce, ze které je také průjezd do dvora s garáží. Do této uličky jsou také orientovány dva pokoje. Další dva pokoje jsou již orientovány do dvora a zahrady, nechybí dvě kuchyně, šatna, samostatné wc a koupelna. Ve dvoře je dále stavení se třemi menšími místnostmi. Do zahrady je také možný vstup ze zadní strany po nezpevněné obecní komunikaci. Dále se zde nachází sklípek na zeleninu. Ve dvoře je studna. Připojeno na vodovod, kanalizaci, plynovod a elektřinu. K vytápění a ohřevu TUV se využívá plynový kotel. Po menší rekonstrukci zde bude velmi klidné a příjemné bydlení s výbornou dostupností. V obci je kompletní občanská vybavenost. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Uherské Hradiště ★ Adresa: Babice, Babice ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha užitná: 145 m2 ★ Plocha zastavěná: 145 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 751 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Nábytek, Pračka, Sporák, Sprchový kout, Sklep, Zahrada, Garáž, Venkovní stání, Kryté stání ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: Příměstská doprava, Auto, Dálnice, II. třída, Vlak ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej, domy/rodinný, 120 m2, Havířská, 66484 Babice u Rosic
Prodej, domy/rodinný, 120 m2, Havířská, 66484 Babice u Rosic, Brno-venkov [ID 47032] Hledáte vlastní bydlení s dojezdovou vzdálenosti do Brna a zároveň v prostředí obklopeném přírodou? Možná je právě tato nemovitost tou pravou pro splnění vašeho snu. Aktuálně zde máme tento rodinný dům s dispozici 4kk v obci Babice u Rosic. Podlahová velikost domu je 90m2 a dostačující pozemek se zahradou o celkové velikosti 236m2 dokáže splnit vaše sny o pohodlném a příjemném životě. Výměra jednotlivých místnosti je následující: 1NP: Obývací pokoj + kuchyně – 20,58m2 Ložnice - 13,65m2 Chodba – 10,16m2 Koupelna – 4,02m2 Technická místnost – 4,69m2 2NP: Pokoj 1 – 14,18m2 Pokoj 2 – 12,64m2 Koupelna – 3,29m2 Chodba + schodiště – 6,81m2 Dům byl koncipován pro 4člennou rodinu, a i proto disponuje dvěma koupelnami – ve spodním a horním patře. Dolní koupelná je kompletně dokončena, horní je v přípravě před dokončením Dům prošel v roce 2022 kompletní rekonstrukci, při které z původní stavby zůstali pouze obvodové cihelné zdi. Kvalita rekonstrukce se vyrovná úrovní výstavby nového domu. Byla provedena kompletní hydroizolace a instalovaná plastová okna s 3sklem. Tento dům není žádné „low coast“ řešení, na kvalitě materiálu a provedení se nešetřilo. Zateplení domu je řešeno 18cm šedým polystyrénem a nadkrokevní PIR izolace, tak aby měl minimální náklady na vytápění a jednotlivé pokoje i stropy jsou ještě zvukově odizolovány. Dům je aktuálně ve fázi před dokončením. V domě se nachází nová kuchyňská linka vyrobena na zakázku od firmy Sykora. Vytápění a ohřev vody je pomocí nově instalovaného tepelného čerpadla Nibe. Z pohledu dokončení chybí položit podlahy, vnitřní dveře, dodělat vrchní koupelnu, schodiště, terasu, hromosvod a venkovní dlažbu. Parkování je možno na pozemku před domem. Voda je z obecního vodovodu. Odpady jsou svedené do jímky. Na pozemku se také nachází původní kopaná studna. Jedná se o slepou, klidnou ulici. Dojezdová vzdálenost do Brno je 25 km a do Rosic 5 km. V obci Babice u Rosic se nachází obchod s potravinami, základní a mateřská škola, dětské hřiště a restaurace. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v nedalekých Rosicích. Přijďte se sami přesvědčit o jedinečnosti této nemovitosti. Pokud vás nemovitosti zaujala a přejete si domluvit prohlídku, tak mě neváhejte kontaktovat. S případným financováním Vám rád pomohu. Těším se na vás. Cena: 6 990 000 Kč včetně provize RK Typ domu: patrový Velikost domu: 4 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: D Stav objektu: Po rekonstrukci Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: rohový Plocha pozemku: 236 Užitná plocha: 120 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: jímka Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Půdní vestavba: Ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Datum nastěhování: 31.01.2023 Rok výstavby: 1920 Rok rekonstrukce: 2022 Elektřina: 230
Prodej rodinného domu 161 m, pozemek 259 m, Světice u Říčan
K nastěhování IHNED. Zbývají POSLEDNÍ 2 DOMY. Exkluzivně nabízíme k prodeji dobře dispozičně řešený úsporný dům 4+kk s celkovou užitnou plochou 161 m2 v žádané lokalitě Praha-Východ 3 minuty od Říčan. K domu náleží i pozemek o celkové výměře od 260 do 328 m2. Dům je vybaven tepelným čerpadlem vzduch-vzduch značky LG, které funguje jako vytápění i klimatizace v podkroví. Kvalitní zateplení zajištuje nízké náklady na vytápění a energetický štítek A. Vstupní hale dominuje stupnicové dřevěné schodiště. Z ní se dostaneme do prostorného světlého obývacího pokoje s přípravou pro krb, propojeného s kuchyní a jídelním koutem o celkové výměře 30,1 m2. Francouzská okna jsou průchozí na zahradu s krytou terasou. Velkorysý úložný prostor zajišťuje spíž, šatna a technická místnost se sprchovým koutem. WC je samostatné. V 1. patře se nachází 3 samostatné pokoje rozšířené o půdní galerii. Prostorná master ložnice s vlastní koupelnou o rozměru 13,7 m2 je doplněna podkrovní pracovnou o výměře 9 m2 a balkón o rozměru 5m2. Dva prostorné dětské pokoje o výměrách 10,1 a 13,2 m2 mají společný balkón a jsou rozšířené o podkrovní spací patra. Děti tak mají možnost využít prostor pokoje na maximum. Samostatná koupelna je vybavena WC, sprchovým koutem a vanou. Dům je postaven ve vyšším standardu. V domě jsou plastová okna a balkónové dveře s trojskly, blokujícími hluk. V obytných místnostech jsou elektrické venkovní žaluzie. Podlahy jsou plovoucí dřevěné v barvě světlého dubu. Vytápění je pomocí elektrokotle a radiátorů. Plánujete koupi domu financovat prodejem jiné nemovitosti? V tom případě při podpisu kupní smlouvy zaplatíte jen 40 % kupní ceny nové nemovitosti. Na doplacení zbývající částky od nás dostanete 1 rok času. A vy budete moct v klidu prodat svou stávající nemovitost. Vlaková zastávka je od domu vzdálená 100 metrů. Do Prahy to vlakem trvá 30 minut. Mateřská školka je vzdálená 4 minuty od domu, soukromé gymnázium pak 5 minut. Světice jsou vzdálené 4 minuty autem od Říčan u Prahy, které nabízí 5 škol, restaurace, kavárny, 4 supermarkety, nemocnice a lékaři nebo sportoviště (rugby, fotbal, zimní stadion). cena je včetně provize, právních a finančních služeb Třída energetické náročnosti: A - mimořádně úsporná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 12 180 000 Kč