inzerce, prodej, prodám, bazar

Novostavba RD 5+kk 158 m2 s pozemkem 355 m2 Praha – Slivenec

Kategorie: Domy

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk v oblíbené rezidenční oblasti Praha 5 – Slivenec. Jedná se o prostřední dům z 3 řadových RD před dokončením. Zastavěná plocha domu činí 112 m2, obytná plocha pak 158 m2.
V přízemí se nachází obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyňským koutem o celkové výměře 34 m2 s francouzskými okny situovanými na východ se vstupem na terasu a na zahradu. Prostor obývacího pokoje lze eventuálně ještě zvětšit o cca 17 m2 vybudováním zimní zahrady. Dále je v přízemí domu koupelna s WC, komora, předsíň. V technické místnosti přístupné jak z domu přes garáž, tak též ze zahrady, je pak umístěna většina technologií domu – el. rozvaděče, bojler, příprava pro pračku a sušičku, výlevka, atd.
Po betonovém schodišti s nášlapy z dřevěného masivu, jehož osvětlení přes den zajišťují důmyslné střešní světlíky, za tmy pak decentní led osvětlení, vystoupáte do II. NP tvořeného klidovou zónou. Do zahrady je situována hlavní ložnice s vlastní koupelnou + WC a dále samostatnou šatnou. Zbývající 3 ložnice pak mají k dispozici další koupelnu a WC.
Rovinatá zahrada o velikosti 166 m2 přímo navazující na terasu na východní straně domu i díky podzemní nádrži na dešťovou vodu o objemu 8 m3 a vyvedeným rozvodům elektřiny umožňuje rozličné využití.
Na západní straně domu, kde je situován vchod do domu a vjezd do garáže, lze dále na vlastním pozemku o velikosti 77 m2 pohodlně parkovat další 2-3 automobily.
Dům je koncipován s důrazem na funkčnost a uživatelský komfort, včetně odhlučnění a zateplení. Použité stavební materiály jsou ve vyšším standardu až nadstandardu. Dům je vytápěn moderním úsporným podlahovým elektrickým topením (tzv. odporovým drátem) s možností regulace pro každou místnost zvlášť. Vedle toho je pak dokončena též příprava na fotovoltaiku, jejíž venkovní instalace se na rovné střeše domu nabízí. Podlahy jsou tvořeny kvalitními moderními keramickými obklady a vinylem s dekorem dřeva. Okna jsou plastová, bezpečnostní s 3-sklem, osazená předokenními hliníkovými žaluziemi s elektrickým ovládáním. V obývacím pokoji je pak provedena příprava pro krb. Napříč celým domem jsou rozvody pro kamerový systém, zabezpečovací zařízení, TV anténu či internetové připojení.
Předpokládané dokončení domu je v 6/2023, což zájemcům dává stále ještě prostor pro individualizaci, a to vně i uvnitř domu (volba barevného provedení obkladů a dlažeb, interiérových dveří, apod.).
Nemovitost se nachází v bezpečné a klidné zástavbě RD v jednosměrné ulici. Avšak zároveň s výbornou dostupností jak centra Prahy, tak mimo město, když nájezd na Pražský okruh je v dosahu. Autobusová zastávka je cca 200 m od domu. Základní nákupní možnosti, škola, školka, restaurace či sportovní vyžití jsou v dochozí vzdálenosti, vše ostatní pak nabízí například přiléhající Barrandov.
Budete-li mít zájem o prohlídku, či k této nabídce budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Nemáme zájem o spolupráci s RK, díky!
Novostavba RD 5+kk 158 m2 s pozemkem 355 m2 Praha – Slivenec
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 330 m², Praha 5, ul. U Habeše
Nabízíme k prodeji krásný prostorný dům, v klidné lokalitě Praha 5 - Slivenec. Dům o dispozici 6+kk s dvougaráží disponuje dvěma nadzemními podlažími. Na prostorné zahradě, kterou si můžete vybudovat dle svých představ, se nachází bazén a je na ní zavedena jímka na dešťovou vodu. Přes zastřešenou terasu vcházíme do 1.NP, dále se nachází kuchyňský prostor, odkud můžeme přejít do jídelny či obývacího pokoje. Dále v tomto podlaží můžeme nalézt pracovnu, koupelnu s toaletou či další samostatnou toaletu. V 2.NP naleznete rovnou 4 ložnice, kde jedna má vlastní koupelnu a šatnu. Můžete zde navštívit, další koupelnu s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Dům zakončují prostorné půdní úložné prostory. Vytápění je zajištěno, podlahovým topením pomocí plynového kondenzačního kotle. Teplý vzduch se také po celém domě rozvádí díky krbu, který je umístěn v obývacím pokoji a vy si tak můžete užívat příjemné večery. Pokud Vás tato nabídka zaujala domluvte si prohlídku. Lokalita: U Habeše, Slivenec + provize RK Evidenční číslo: 824246 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej RD Třešňová, Kamenice - Těptín
K prodeji Vám nabízíme moderní rodinný dům s dispozicí 5kk, výměrou 127m2, a zahrada o rozloze 355m2 v obci Kamenice - Těptín, nacházející se pouhých 10 minut od hranic Prahy. Dispozice tohoto dvoupodlažního domu jsou následující: v přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s přípravou na kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, v obývacím pokoji je i stylový krb, pokoj nebo pracovna. Dále zde naleznete dvě koupelny s toaletou, chodbu a technickou místnost. Komora s praktickým úložným prostorem. V prvním patře se nachází ložnice, pokoj pro hosty či případnou pracovnu s výhledem do zahrady, dále dětský pokoj, koupelna s vanou. Vinylové podlahy, velkoformátová dlažba a v celém domě je podlahové topení. Dům je vybaven elektrickými předokenními žaluziemi na ovládání. Cihlová novostavba z roku 2022. Parkování je zajištěno před domem na vlastním pozemku s posuvnou branou. Při zařizování domu byl kladen důraz na kvalitní, designové materiály a prvky. Dvoupodlažní novostavba bytu je situována na mírně svažitém pozemku a splňuje parametry klidného rodinného bydlení. Dům se nachází v rezidenční a klidně části části obce Těptíně ve slepé ulici, atraktivní a žádané lokalitě jen pár kroků od autobusové zastávky. Dům je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci. Veškerá občanská vybavenost je přímo v obci Kamenice, MŠ , ZŠ, lékaři, lékárna, obchody (Lidl, Tesco, Billa), restaurace , pošta, fotbalový klub SK Kamenice, zámek Štiřín se zámeckým parkem, sportovní hala s tělocvičnou Kamenický Dvůr a dobrá dostupnost do Prahy (8 km na hranici Prahy). Lze financovat hypotékou se kterým Vám rádi pomůžeme a zařídíme, zcela zdarma, za těch nejlepších tržních podmínek. Lokalita: Kamenice - Těptín, Třešňová Poznámka k ceně: Cena včetně provize, služeb a právního servisu. Číslo nabídky: HZ144608 Počet pokojů: 5 Užitná plocha: 140 Plocha pozemku: 447 Plocha zahrady: 355 Budova: Cihlová Okolí: Klidná část obce Stav: Novostavba Podlaží celkem: 2 Elektrika: 230/400V Voda: Vodovod Kanalizace: Ano Plyn: Ano Vytápění: Elektrické Parkování na ulici: ANO
Prodej rodinného domu 110 m², pozemek 872 m²
RD 5+kk 110 m2 s pozemkem 872 m2, Horní Jelení * novostavba dokončená, * kolaudace 10/2022 * energeticky úsporná * pozemek 872 m2 Mé jméno je Michal Müller, jsem realitní makléř a tenhle dům má hned několik výhod. Je to novostavba. Energeticky úsporná. Dostatečně velký pozemek. Místo, kde potkáte srnky, a přitom jste za 25 min. v Hradci Králové a za 60 min. v Praze na Černém Mostě. Navíc. Tahle obec vás překvapí. Tím, co všechno tady je. Tím, jak vypadá. Je ale potřeba to vidět. Přijeďte to omrknout, rád vás provedu. Více informací najdete také na webové stránce domu případně mě kontaktujte a zašlu vám odkaz. Dům: Nízkoenergetická dřevostavba, skvěle zateplená. Jedná se o další z domů z developerského projektu Stavitelství Kašpar s.r.o. Důkazem kvalitní stavby jsou spokojení sousedi, kteří již ve vedlejších domech spokojeně žijí. V domě se nachází vstupní chodba, technická místnost, samostatná toaleta, pracovna, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého je přímý vstup na terasu, ložnice, dva pokoje, špajz a koupelna. Vytápění je zajištěno vodovodním podlahovým topením napojené na tepelné čerpadlo vzduch-voda. (Daikin Altherma III generace - záruka 7 let.) Součástí stavby je také příprava pro venkovní žaluzie (kastlík + el. kabel) a 4 m3 akumulační nádrž na dešťové vody. Místo: Klidná část obce přitom jen pár metrů od obecního úřadu. V okolí nejdete mnoho domů, které zde vyrostly v posledních letech, jedná se tedy o opravdu hezkou část obce. Za domem jsou louky a les, kde opravdu téměř denně potkáte srnky. Obec: V Horním Jelení najdete poštu, dětského i praktického lékaře, školu, hospodu, fotbalové i multifunkční hřiště, různé obecní akce, slavnosti obce, dětský den a podobně. Díky autobusové dopravě se lehce a rychle dostanete do velkých měst jako jsou Pardubice a Hradec Králové. Možnost směny za byt v Pardubicích, Chrudimi, v Holicích a blízkého okolí + doplatek Technicky: Užitná plocha obytná: 110,41 m2 Velikost pozemků: 872 m2 Velikost zahrady: 740 m2 Půdní prostor: 15 m2 (nezapočítáváme do užitné plochy) Elektřina: ano Vytápění: tepelné čerpadlo vzduch voda Topení: podlahové topení Voda: obecní Kanalizace: ano, obecní Počet NP: 1 NP Stavební materiál: dřevostavba Stav objektu: novostavba Energetická náročnost: B (dům je VELMI ÚSPORNÝ) Více informací Vám rád sdělím telefonicky nebo při osobní prohlídce.
Prodej, Rodinný dům 2+1 s pozemkem (978 m2), ul. Čechova č.p
Cena je včetně právního servisu a provize RK. Více informací vám poskytne realitní zprostředkovatel , Vám zprostředkuje prodej rodinného domu 2+1 s pozemkem o výměře 978 m² v klidné a vyhledávané lokalitě města Lišov. Město se nachází v dojezdové vzdálenosti 10 minut od Českých Budějovic, Třeboně i Hluboké nad Vltavou. Prodávaný RD s pozemkem se nachází na parc. č. st. 412 (zastavěná plocha a nádvoří), zahrada parc. č. 794/3 (ostatní plocha) a parc. č. 2179/18, to vše zapsané na LV č. 613 v katastrálním území Lišov. Obytná část o dispozici 2+1 je ve stavu před rekonstrukcí, kdy nový majitel má možnost si vybudovat trvalé bydlení s velkorysým pozemkem v klidné části města Lišov. Rozloha zastavěné plochy a nádvoří je 242 m², zahrada se vzrostlými stromy má celkovou výměru 736 m². Nemovitost je připojena na veřejný vodovod, městskou kanalizaci a elektřinu. Dům je celkově suchý, podlahy nad úrovní pozemku, opadaná omítka je z důvodu neobývání nemovitosti několik let. Doporučuji osobní prohlídku, dojezdová vzdálenost do města České Budějovice je 10 minut a dům lze přestavět k vlastní představě. Zajistíme Vám financování a veškerý právní servis. Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada z RK A TEMPO fungující pod ochrannou známkou . Těšíme se na prohlídce. Ev. číslo: 642299. Energetický štítek: G
Novostavba RD 4+kk,104m2,30 min od Prahy
Prodej zděného rodinného domu v Bylanech u Českého Brodu o dispozici 4+kk s obytnou plochou 104 m2 a vlastním pozemkem 205m2. Jedná se o krajní bytovou jednotku v novostavbě rodinného domu,která bude dokončena 4/2023. Součástí prodeje jsou navíc 2 vyhrazená parkovací místa na vlastním pozemku a 1/3 podílu na předzahrádce před domem. Materiály a provedení: Novostavba je provedena z broušených cihel Porotherm 30cm a zateplena fasádním polystyrenem tl. 16cm.Sousedni bytové jednotky jsou pro naprostou zvukovou izolaci odděleny dvojitou stěnou ze speciálních cihel Porotherm Aku 19,mezera mezi akustickými příčkami je vyplněna minerální vatou Isover tl. 6cm. Jako střešní krytina je použita kvalitní betonová taška Terran,okna jsou sedmikomorová plastová s izolačním trojsklem,venkovní barva antracit šedá,vnitřní bílá. V celém domě je rozvedeno teplovodní podlahové topení Rehau napojené na elektrický kotel Protherm.Komín Skorsten je součástí stavby,takže jako další zdroj tepla je možné jednoduše instalovat krbová kamna. V ceně je kompletní dokončení exteriéru včetně zahradní terasy,kompletního oploceni,chodníků a parkovacích stání ze zámkové dlažby.V interiéru je osazen elektrokotel,bojler,alarm a videovrátný. Interiéry jsou připraveny na kompletaci podle přání a vkusu nových majitelů,podlahové krytiny,dveře a obklady nejsou v ceně. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (obecní vodovod a kanalizace,elektřina). Dispozice: V přízemí (55 m2) se nachází předsíň s dostatečným prostorem pro vestavěnou šatní skříň,WC s umyvadlem,technická místnost kde je umístěn bojler,elektrokotel a rozvod podlahového topení. Dominantou přízemí je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem o celkové ploše 45m2 a vstupem na zahradu dvoukřídlými dveřmi šíře 1.5m. V prvním podlaží (50 m2) se nachází ložnice 13,5m2 a dva prostorné dětské pokoje 13,2m2 11,3m2(možno využít i jako 1 dětský pokoj a pracovnu). Koupelna s vanou,wc a místem pro pračku a sušičku má velikost 8m2. Na chodbě je instalovaný výlez s rozkládacími schody pro vstup na půdu,kterou lze využívat jako úložný prostor. V projektu je kladen důraz na přirozené osvětlení mistností v kombinaci s dostatkem soukromí,proto jsou všechny místnosti osazeny křídlovými okny o šíři minimálně 2m. Lokalita: Obec Bylany je ideální pro klidné bydlení venkovského typu s výbornou dopravní dostupností do Prahy. Ve vzdálenosti 100metrů od domu je základní škola a autobusová zastávku PID s přímým spojením s vlakovým nádražím Český Brod(8 minut jízdy autobusem) Veškerá občanská vybavenost je 4 minuty jízdy autem ve městě Český Brod.(Lidl,Penny,Billa,kino,atletický stadion,sportovní hala,zdravotní péče atd) Praha Černý Most je dostupný autem za 30minut. Praha Masarykovo nádraží vlakem 40 minut. Cena je konečná včetně právního servisu. Prodej přímo od majitele,neplatíte žádné další poplatky realitní kanceláři.
Prodej novostavba 5+kk, 136m2, Dolany u Kladna, pozemek 450m
Naše společnost jako vlastník nemovitosti Vám nabízí prodej domu v obci Dolany u Kladna. Dům, novostavba před kolaudací, levý dům A (bytová jednotka) o velikosti 5+kk s výměrou 136,10 m2 včetně samostatné garáže (24,8m2) a pozemkem 450 m2 + menší prostor na půdě, vstup skládacím schodištěm z 1NP. Stavba patrová, porotherm. interiérové schodiště vyrobeno na zakázku, dubové nášlapy a skleněná zástěna v 1NP, V přízemí je zádveří, kde je vstup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou 3,7m2, kde je okno a pak vstupujete do další předsíně, kde se nachází schodiště, komora pod schodištěm 4,m2, vstup do pokoje o výměře 11m2 a vstup do obývacího pokoje 33m2, kde je příprava na kuchyňskou linku. Kuchyňská linka není součástí kupní ceny. V obývacím pokoji je příprava na krb. Obývací pokoj má větší dveře s posuvným systémem na terasu a jsou zde další 2 podlouhlá okna se vstupy na terasu a další okno je v místě, kde je plánovaná kuchyňská linka. Samostatná garáž 24,8m2 (garážové vrata zn. Hormann na dálkové ovládání), přípojka na vodu, elektřina. V 1NP jsou 3 pokoje o výměře 10m2, 18m2 a 15m2 a koupelna 6,6m2 se zapuštěnou vanou 170cm, dvoumyvadlem se skříňkou, toaletou, podkrovní okno Velux.. Dům má elektrické podlahové topení Fenix. Na podlaze v pokojích plovoucí podlaha, v koupelnách obklady a dlažba 60x60, zádveří dlažba. Součástí ceny jsou vnitřní interiérové dveře včetně zárubní Sapeli v bílé barvě včetně kování. V ceně zásuvky, vypínače bílé barvy a také svítidla mimo obývací pokoj. V domě je příprava na alarm a na venkovní žaluzie. Sanita je dodána firmou Siko: koupelové a sprchové baterie, vana, sprchový kout, umyvadla v obou koupelnách včetně skříněk pod umyvadla, 2 wc geberit. Okna jsou plastová trojskla od českého výrobce Bohemia plast Kladno, střecha Bramac. střešní okna Velux. Domy jsou spojeny garáží a každý dům má samostatný vchod viz fotogalerie. Zámková dlažba před garáží v ceně. Pozemek srovnaný, v ceně opěrná zeď za domem a u boční strany terasy a oplocení. U domu je nová retenční nádrž a vsak. Kanalizační jímka dodána od certifikované firmy. Bytová jednotka bude mít prohlášení vlastníka. Obec Dolany u Kladna je v pohodové dojezdové vzdálenosti 15 min Zličín, Stodůlky a do dalších části Prahy a to po dálnici D6. Veškerou občanskou vybavenost najdete v okolních městech Unhošť, Kladno, které jsou 5 minut jízdy autem. Velice dobrá dostupnost na letiště Václava Havla Praha. Dům se nachází ve slepé, klidné a neprůjezdné ulici a jsou zde velice pohodoví sousedé. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a rádi Vám poskytneme další potřebné informace. Na koupi zajistíme financování našim finančním specialistou, který zajišťuje pro tento projekt hypotéku. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Dokončení včetně kolaudace se plánuje koncem dubna, začátek května. Prohlídky jsou možné po dohodě denně i o víkendu, zarezervujte si termín. Jsme přímí majitelé. cena včetně DPH Třída energetické náročnosti: C - úsporná (dle vyhláška č