inzerce, prodej, prodám, bazar

Novostavba RD Zlín - Mladcová

Kategorie: Domy

Hledáte dům pro rodinu v krásném a klidném prostředí? Nabízíme k prodej novostavbu nízkoenergetického rodinného domu v městské části Zlín - Mladcová, ul. Meduňková. Dům se nachází v blízkosti lesa s výbornou dostupností do centra města (cca 5 minut autem).
Jedná se o přízemní dům se sedlovou střechou s dispozicí 4+kk - prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, tři samostatné ložnice, samostatná toaleta, koupelna s vanou a prostorem pro pračku a sušičku. K uložení věcí je k dispozici prostor v podkroví. V koupelně, na toaletě a chodbě jsou použity kvalitní dlažby a obklady, v obytných místnostech jsou použity kvalitní pvc podlahy.
Pozemek se západní orientací má celkovou výměru 1036m2 a mimo zastavěnou plochu je zde dostatek prostoru pro parkování dvou aut(případně i vybudování dvojgaráže), přípravu posezení s pergolou, dětské hřiště nebo bazén, okrasnou zahradu. Na pozemku ještě probíhá úprava terénu, zatravnění a zpevnění příjezdové komunikace.
Dům je postaven jako montovaná dřevostavba ze sendvičových izolačních panelů s výbornými izolačním vlastnostmi, střecha je zateplena PUR pěnou. Dům je vytápěn tepelným čerpadlem systémem vzduch - vzduch, doplněným pro větší komfort o elektrické podlahové rohože s regulací v každé místnosti.
Pokud Vás nemovitost zaujala, zavolejte nám a rádi Vás provedeme domem osobně. Těšíme se!

Cena: včetně provize, další pozn.:Cena včetně provize a nákladů na převod

ID zakázky: 677956
Počet podlaží v domě: 1
Celková podlahová plocha: 92 m2
Užitná plocha: 92 m2
Celkový počet místností v domě: 4
Druh objektu: montovaný
Stav objektu: novostavba
Umístění objektu: klidná část obce
Poloha objektu: samostatný
Typ domu: přízemní
Zastavěná plocha: 102 m2
Plocha parcely: 1036 m2
Plocha teras: 30 m2
Plocha zahrady: 934 m2
Dopravní dostupnost: silnice, MHD nebo IDS, autobus
Voda: dálkový vodovod
Odpad: kanalizace
Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb
Typ komunikace: asfaltová
Dispoziční řešení domu: jednogenerační
Energetická náročnost budovy: C - Vyhovující
Novostavba RD Zlín - Mladcová
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 60m2 - Zlín - Mladcová, ev.č. 57842
Ev.č. 57842 Nabízím vám ke koupi čtvrtdomek ve Zlínské části Mladcová o podlahové ploše 58 m2. Bytová jednotka je v přízemí patrového domu, který je kompletně podsklepený. Na domě proběhla rekonstrukce (nová střecha, nové topení, vyměněna oken za plastová, nová elektroinstalace a nové odpady). Nový majitel si pouze upraví interiér dle vlastních potřeb. Dům stojí na svém pozemku a je obklopen zahradou s několika vzrostlými jabloněmi o výměře cca 300 m2, která je bezplatně k užívání od města Zlína. Na tomto pozemku se nachází dřevěná kůlna, přístřešek na dřevo a vydlážděná plocha pro bazén. Zahrada je dostatečně velká i pro případné záhonky, stromy, květiny či okrasné keře... Dispozice bytu je 2+1, ve vstupu do domu je velká společná chodba pro 2 byty, kde má jednotka svůj vestavěný botník a prostor pro kola, nebo kočárek. Velkou výhodou je prostorný sklep o rozměrech 3,5x3,5m a samostatná sklepní kóje. Ohřev teplé vody zajištuje bojler, topení je elektrické. Byt nabízí skvělou možnost vytápění krbovými kamny, pro které je zde vše připraveno. Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce. V případě, že hledáte něco trošku jiného, určitě mě sledujte na Facebooku: Michal Jandora – realitní služby „bez-starostí“. Pravidelně tam totiž přednostně zveřejňuji nové zakázky. ID 57842 En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej rodinného domu 110 m², pozemek 872 m²
RD 5+kk 110 m2 s pozemkem 872 m2, Horní Jelení * novostavba dokončená, * kolaudace 10/2022 * energeticky úsporná * pozemek 872 m2 Mé jméno je Michal Müller, jsem realitní makléř a tenhle dům má hned několik výhod. Je to novostavba. Energeticky úsporná. Dostatečně velký pozemek. Místo, kde potkáte srnky, a přitom jste za 25 min. v Hradci Králové a za 60 min. v Praze na Černém Mostě. Navíc. Tahle obec vás překvapí. Tím, co všechno tady je. Tím, jak vypadá. Je ale potřeba to vidět. Přijeďte to omrknout, rád vás provedu. Více informací najdete také na webové stránce domu případně mě kontaktujte a zašlu vám odkaz. Dům: Nízkoenergetická dřevostavba, skvěle zateplená. Jedná se o další z domů z developerského projektu Stavitelství Kašpar s.r.o. Důkazem kvalitní stavby jsou spokojení sousedi, kteří již ve vedlejších domech spokojeně žijí. V domě se nachází vstupní chodba, technická místnost, samostatná toaleta, pracovna, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého je přímý vstup na terasu, ložnice, dva pokoje, špajz a koupelna. Vytápění je zajištěno vodovodním podlahovým topením napojené na tepelné čerpadlo vzduch-voda. (Daikin Altherma III generace - záruka 7 let.) Součástí stavby je také příprava pro venkovní žaluzie (kastlík + el. kabel) a 4 m3 akumulační nádrž na dešťové vody. Místo: Klidná část obce přitom jen pár metrů od obecního úřadu. V okolí nejdete mnoho domů, které zde vyrostly v posledních letech, jedná se tedy o opravdu hezkou část obce. Za domem jsou louky a les, kde opravdu téměř denně potkáte srnky. Obec: V Horním Jelení najdete poštu, dětského i praktického lékaře, školu, hospodu, fotbalové i multifunkční hřiště, různé obecní akce, slavnosti obce, dětský den a podobně. Díky autobusové dopravě se lehce a rychle dostanete do velkých měst jako jsou Pardubice a Hradec Králové. Možnost směny za byt v Pardubicích, Chrudimi, v Holicích a blízkého okolí + doplatek Technicky: Užitná plocha obytná: 110,41 m2 Velikost pozemků: 872 m2 Velikost zahrady: 740 m2 Půdní prostor: 15 m2 (nezapočítáváme do užitné plochy) Elektřina: ano Vytápění: tepelné čerpadlo vzduch voda Topení: podlahové topení Voda: obecní Kanalizace: ano, obecní Počet NP: 1 NP Stavební materiál: dřevostavba Stav objektu: novostavba Energetická náročnost: B (dům je VELMI ÚSPORNÝ) Více informací Vám rád sdělím telefonicky nebo při osobní prohlídce.
Prodej RD Třešňová 878, Kamenice - Těptín
K prodeji Vám nabízíme moderní rodinný dům s dispozicí 5kk, výměrou 130m2, a zahrada o rozloze 355m2 v obci Kamenice - Těptín, nacházející se pouhých 10 minut od hranic Prahy. Dispozice tohoto dvoupodlažního domu jsou následující: v přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s přípravou na kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, pokoj nebo pracovna. Dále zde naleznete dvě koupelny s toaletou, chodbu a technickou místnost. Komora s praktickým úložným prostorem. V prvním patře se nachází ložnice, pokoj pro hosty či případnou pracovnu s výhledem do zahrady, dále dětský pokoj, koupelna s vanou. Vinylové podlahy, velkoformátová dlažba a v celém domě je podlahové topení. Vytápění je zde řešeno tepelném čerpadlem v provedení vzduch/voda. Dům je vybaven elektrickými předokenními žaluziemi na ovládání. Cihlová novostavba z roku 2022. Parkování je zajištěno před domem na vlastním pozemku s posuvnou branou. Při zařizování domu byl kladen důraz na kvalitní, designové materiály a prvky. Dvoupodlažní novostavba bytu je situována na mírně svažitém pozemku a splňuje parametry klidného rodinného bydlení. Dům se nachází v rezidenční a klidně části části obce Těptíně ve slepé ulici, atraktivní a žádané lokalitě jen pár kroků od autobusové zastávky. Dům je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci. Veškerá občanská vybavenost je přímo v obci Kamenice, MŠ , ZŠ, lékaři, lékárna, obchody (Lidl, Tesco, Billa), restaurace , pošta, fotbalový klub SK Kamenice, zámek Štiřín se zámeckým parkem, sportovní hala s tělocvičnou Kamenický Dvůr a dobrá dostupnost do Prahy (8 km na hranici Prahy). Lze financovat hypotékou se kterým Vám rádi pomůžeme a zařídíme, zcela zdarma, za těch nejlepších tržních podmínek. Lokalita: Kamenice - Těptín, Třešňová Poznámka k ceně: Cena včetně provize, služeb a právního servisu. Číslo nabídky: HZ144618 Počet pokojů: 5 Užitná plocha: 140 Plocha pozemku: 447 Plocha zahrady: 350 Budova: Cihlová Okolí: Klidná část obce Stav: Novostavba Podlaží celkem: 2 Elektrika: 230/400V Voda: Vodovod Kanalizace: Ano Plyn: Ano Vytápění: Elektrické Parkování na ulici: ANO
Prodej RD Třešňová, Kamenice - Těptín
K prodeji Vám nabízíme moderní rodinný dům s dispozicí 5kk, výměrou 127m2, a zahrada o rozloze 355m2 v obci Kamenice - Těptín, nacházející se pouhých 10 minut od hranic Prahy. Dispozice tohoto dvoupodlažního domu jsou následující: v přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s přípravou na kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, v obývacím pokoji je i stylový krb, pokoj nebo pracovna. Dále zde naleznete dvě koupelny s toaletou, chodbu a technickou místnost. Komora s praktickým úložným prostorem. V prvním patře se nachází ložnice, pokoj pro hosty či případnou pracovnu s výhledem do zahrady, dále dětský pokoj, koupelna s vanou. Vinylové podlahy, velkoformátová dlažba a v celém domě je podlahové topení. Dům je vybaven elektrickými předokenními žaluziemi na ovládání. Cihlová novostavba z roku 2022. Parkování je zajištěno před domem na vlastním pozemku s posuvnou branou. Při zařizování domu byl kladen důraz na kvalitní, designové materiály a prvky. Dvoupodlažní novostavba bytu je situována na mírně svažitém pozemku a splňuje parametry klidného rodinného bydlení. Dům se nachází v rezidenční a klidně části části obce Těptíně ve slepé ulici, atraktivní a žádané lokalitě jen pár kroků od autobusové zastávky. Dům je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci. Veškerá občanská vybavenost je přímo v obci Kamenice, MŠ , ZŠ, lékaři, lékárna, obchody (Lidl, Tesco, Billa), restaurace , pošta, fotbalový klub SK Kamenice, zámek Štiřín se zámeckým parkem, sportovní hala s tělocvičnou Kamenický Dvůr a dobrá dostupnost do Prahy (8 km na hranici Prahy). Lze financovat hypotékou se kterým Vám rádi pomůžeme a zařídíme, zcela zdarma, za těch nejlepších tržních podmínek. Lokalita: Kamenice - Těptín, Třešňová Poznámka k ceně: Cena včetně provize, služeb a právního servisu. Číslo nabídky: HZ144608 Počet pokojů: 5 Užitná plocha: 140 Plocha pozemku: 447 Plocha zahrady: 355 Budova: Cihlová Okolí: Klidná část obce Stav: Novostavba Podlaží celkem: 2 Elektrika: 230/400V Voda: Vodovod Kanalizace: Ano Plyn: Ano Vytápění: Elektrické Parkování na ulici: ANO
Prodej, rodinný dům, 4+kk,112m2 Postřižín, 10 km od Prahy, z
Realdomus ve výhradním zastoupení zprostředkuje prodej kompletně moderně zařízené a vybavené novostavby 4+kk, s užitnou plochou 111 m2 na pozemku 386 m2. Kolaudace říjen 2022. Novostavba se nachází v obci Postřižín nedaleko dálnice D8, výborné spojení do Prahy 15km do centra. Vstupní prostorná chodba s šatní skříní. Vstup do zařízené pracovny se stolem, kancelářskou židlí a skříněmi. Velká koupelna s vanou, komodou a WC. Technická místnost s elektrickým kotlem, bojlerem a pračkou Whirpool. Prostorný obývací pokoj s velkou sedací soupravou, konferenčním designovým stolkem a TV. Vstup na zastřešenou terasu s posezením je francouzskými dveřmi z obývacího pokoje. Moderně vybavená kuchyň se spotřebiči Whirpool a velkou lednicí. Jídelní stůl pro 4 osoby. Přízemí má podlahové topení pod dlažbou. Po dřevěných schodech vystoupáme do 2.NP, kde se nachází dětský pokoj s psacím stolem, komodou, skříní a dvoulůžkem. Přes chodbu samostatné WC s umyvadlem. Vkusně zařízená ložnice s manželskou postelí, komodou s TV a šatní skříně, hebký koberec. Ranní snídaně je možná přímo na terase u ložnice. Elektrická pojezdová vrata umožňují vjezd na pozemek, kde je možné parkovat až 4 auta na zámkové dlažbě. Místo na garáž u plotu. Plot do ulice je betonový neprůhledný. Dům se nachází v klidné slepé ulici. Novostavba je postavena z Porothermu, zateplená fasáda, na střeše hliníková krytina. Okna plastová s žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Dům se prodává kompletně vybaven. Půda je pochozí, ideální velký úložný prostor. Na zahradě se nachází malý zahradní domek. Kolaudace domu říjen 2022. Nedaleký zámecký areál Veltrusy. Ideální spojení do Prahy 10minut do Letňan. Doporučujeme prohlídku. Více informací u makléřky. ev.č.: 1106 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: novostavba umístění objektu: centrum obce typ domu: patrový velikost: 4 pokoje zastavěná plocha (m2): 75 užitná plocha (m2): 111 plocha parcely (m2): 386 počet podlaží objektu: 2
Jičín, obec Březina, Rodinný dům - atraktivní novostavba
Nabízíme Vám k prodeji velice krásný a atraktivní rodinný dům, novostavba jen 3 km od Jičína v obci Březina. Dispozice domu spodní část: vstupní chodba, prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyň včetně kvalitních spotřebičů (indukční deska, horkovdušná trouba, digestoř, myčka, americká lednice s mrazákem) kuchyň je propojená s obývací částí, dále v přízemí WC a technická místnost (pračka, sušička, bojler, úpravna pitné vody, atd.). Do patra se dostaneme z chodby po schodech, v patře se nachází: prostorná koupelna s vanou, se sprchovým koutem a WC. Ložnice se šatnou a 2 dět. pokoje. Technické zázemí domu: vytápění domu zajišťují vysoce účinný elektrické rohože v podlaze po celém domě, v obývacím pokoji krbová kamna, ohřev vody bojler, voda z vlastní studny přes úpravnu vody, dům má vlastní čističku odpadu, podlahy po celém domě včetně schodiště – kvalitní vinil, okna izolační trojsklo, rolety na okně s elektrickým ovládáním a další vychytávky pro lepší a kvalitní bydlení, více při prohlídce. Zázemí okolo domu: 2x kryté stání pro auto, prostorná zahrada, zadní část zahrady za domem oplocena a kde se nachází kůlna, pergola, dřevník, skleník, záhony pro případné Vaše kutilské plány, místo pro vybudování bazénu (část bazénu je vyzděná a čeká na dokončení), místo pro terasu se vstupem do obývacího pokoje (čeká na dokončení dle Vašich představ). Výhody nemovitosti: - rodinný dům je bez nutnosti dalších větších, ale i menších investic je opravdu kvalitně vystavěn a vybaven, - velmi nízké náklady na bydlení jen cca 3500,- Kč měsíčně, - prostorná zahrada s výhledem na známý kopec Veliš nabízí soukromí a klidné posezení s rodinou či přáteli, - v případě potřeby je možné ještě dům rozšířit o přístavbu dalším obytných částí, - rychlá dostupnost do města Jičín, - v obci dět. hřiště, letní posezení se sousedy a buduje se multifunkční sportovní hřiště (tenis, fotbal, volejbal, floorbal, atd.). Obec Březina leží na rozhraní dvou turisticky velmi atraktivních oblastí, a to Českého ráje a podhůří Krkonoš. Okolí Březiny nabízí dostatek příležitostí k výletům na kole, pěšky nebo autem. Dům se zahradou se nachází v žádané a vyhledávané lokalitě. Tento dům je bez právních vad a lze ho snadno financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za velmi lukrativních podmínek. Více informací při prohlídce nemovitosti, na kterou Vás srdečně zveme. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Jičín ★ Adresa: Březina, Březina ★ Celkem podlaží: 2 ★ Plocha užitná: 180 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 959 m2 ★ Druh objektu: smíšená ★ Stav objektu: Novostavba ★ Staří objektu: 3 ★ Energetická náročnost budovy: B - Velmi úsporná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.