inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový kohout pro sudy z nerezové oceli 3/4

Kategorie: Čerpadla

Kohout pro sudy z nerezové oceli ovládaný tlačnou páčkou, kovový, pístový, se síťovým filtrem a převlečnou maticí pro nastavení polohy.Samozavírací kohout s uzávěrou proti plameni můžete uzamknout visacím zámkem.Tento kohout je určen pro stáčení agresivních látek, všech druhů olejů, nafty, brzdové, chladicí a nemrznoucí kapaliny pro vypouštění sudu s otvorem.
Nový kohout pro sudy z nerezové oceli 3/4
Podobné inzeráty
Ponorné čerpadlo Aqua Sigi 40 /60
Prodávám použité čerpadlo sigi 40 /60. Funguje vpořadku mimo to, že občas vyhodí fičko. Ponorné čerpadlo Aquacup SIGI 40/60 - s oběžným kolem z mosazi vhodné pro čerpání vody ze studní, vrtů a šachet. Konstrukce čerpadla: mosazné oběžné kolo pro vysokou odolnost vůči opotřebení mechanickými nečistotami ve vodě plášt čerpadla, sací síto a spojka hřídele z nerezové oceli AISI 304 zabudovaná zpětná klapka s nerezové oceli AISI 304 zabraňuje zpětnému toku a zpětným tlakovým rázům ponorný motor chlazený minerálním olejem mechanická ucpávka z grafitu s ochranou vůči písku ovládací skříňka vhodná do vlhkého prostředí. Použití: čerpání užitkové a pitné vody z hlubinných úzkých vrtů a studní, šachet čerpání čisté nebo mírně znečištěné vody přečerpávání nádrží a zásobníků vody zvýšení tlaku vody v systémech zavlažování a postřikování zřízení vodovodů pro rodinné domy, chaty, průmyslové a zemědělské objekty vhodné pro zřízení domácí vodárny s ponorným čerpadlem, automatické závlahy.
sudové čerpadlo pro 200 l sudy - se závitem
prodám sudové čerpadlo z lehké slitiny pro 200 l sudy - se závitem - plně funkční
Nezamrznouci zahradní kohout Schell polar
Schell polar ll set.uplne nový zabaleny.pouziti na rodinný dům chalupu.nezamrzaci kohout zahradní.
ĆERPADLO LOWARA CO500/30K/P NOVE NEREZOVE
Prodám nové nepoužité čerpadlo LOWARA.Tato čerpadla kombinují výhody otevřeného oběžného kola s výhodami konstrukce z nerezové oceli AISI 316, která je vhodná zejmena pro čerpání středně agresivních kapalin s nerozpuštěnými látkami. Např.profesionální granulové myčky nádobí.
Čerpadlo na sudy.
Použité čerpadlo na sudy , používané jednu sezonu , ted nevyužité.
Vodárenský set NORIA ANA4 S65 - original zabalený - NOVÝ
Prodám zcela nový, original zabalený vodárenský set NORIA, pro vrty a tudny. Stačí připojit čerpadlo a zapnout do zásuvky. Potřebujete už jen trubku k čerpadlu a závěs. Q max.: 50 l/min, H max.:65m, Max. ponor: 60m, Vrty od 110mm, připojení (vstup, výstup) vniřní 1", příkon 0,55kW, hmotnost 23kg, jmen. proud 4A, průměr výtlačného potrubí 5/4", délka 520mm, kabel 25m Vodárenský set pro vystrojení vrtu s elektronickým ovládáním, čerpadlem ANA4-65 s integrovanou zpětnou klapkou, membránovou expanzní nádobou 18 l a nerezovými úchyty pro snadnou montáž. Integrované ochrany proti běhu na sucho a proti přetížení. Jednoduché ovládání pomocí LCD displeje. Hydraulická část čerpadla ANA4 má oběžná kola plovoucí konstrukce z plastu (noryl) odolného proti opotřebení, difuzory z polykarbonátu vyztuženým skelným vláknem pro optimalizaci výkonu a zabudovanou plovoucí klapku z nerezové oceli. Do max. obsahu písku ve vodě 150 g/m3 (běžná hodnota u čerpadel je 50 g/m3). Původní cena 18.000,- Kč