inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový Kuchyňský dřez Blanco Tipo 9 E Přírodní lesk

Kategorie: Kuchyně

Prodám jednou zabudovaný ale nepoužitý Kuchyňský dřez Blanco Tipo 9 E Přírodní lesk + potrubí viz Foto, 93x51cm
Byl zabudován, ale před používáním vyměnen za jiný dřez na přání nájemníka.

odkaz internet:
Nový Kuchyňský dřez Blanco Tipo 9 E Přírodní lesk
Podobné inzeráty
Dřez Blanco Tipo 45s compact
Dřez Blanco Tipo 45s compact z roku 2014. Po vyčištění může sloužit mnoho dalších let. Nová cena nyní kolem 2000 Kč. Rozměry - zde -
NEREZOVÝ DŘEZ Mizzo Linea Spoelbak 45X40CM
Prodám úplně nový nepoužitý nerezový dřez, nevybalený z krabice, stoprocentní stav! Původní cena byla 4.300,- Mizzo Linea Dřez 45X40CM - Kuchyňský dřez - Spodní konstrukce / Zapuštěný / Vestavný - Nerezový dřez Multifunkční nerezový dřez je určen pro montáž pod, povrch nebo zapuštěnou instalaci a lze jej nainstalovat podle vašich preferencí. Dřez Mizzo Linea má rozměry 45 x 40 centimetrů s hloubkou 18,5 centimetru , takže je ideální do každé kuchyně. Spolu s doživotní zárukou vám nabízí nákup bez rizika ! Výhody dřezu Mizzo Linea Nerezová ocel Multifunkční Podložky pohlcující zvuk Snadná montáž Dodáváno kompletní Skrytý přepad Doživotní záruka Silný, výkonný a inovativní Na rozdíl od jiných dřezů, které jsou často vyrobeny z tenké, nekvalitní nerezové oceli, je tento dřez vyroben z pevné nerezové oceli 304 o tloušťce 1,2 mm, která zajišťuje, že se dřez nepromáčkne. Umyvadlo je navíc ve spodní části opatřeno podložkami pohlcujícími zvuk, které zvuk tlumí. Kompletní balení Dřez je dodáván se všemi potřebnými montážními materiály, včetně sítkového koše a přepadové sady. Poznámka: Pouze sifon není součástí dodávky a je nutné jej zakoupit samostatně. Doživotní záruka Mizzo Design je 100% přesvědčen o kvalitě a funkčnosti dřezu. Proto získáte doživotní záruku. Nákup zcela bez rizika, tak na co ještě čekáte? O Mizzo Design Mizzo Design je prémiová evropská značka s holandskými kořeny. Mizzo Design navrhuje a vyrábí kvalitní produkty za velmi atraktivní ceny. Ve výrobním procesu používají pouze ty nejlepší materiály, aby byla zaručena špičková kvalita výrobků. Mizzo Design přijímá jen ty nejlepší z nejlepších! Rozměry Od šířky skříně: 500 mm Vnější rozměry dřezu: 494 x 444 mm, rádius: 11 mm Vnitřní rozměry dřezu: 450 x 400 x 185 mm, rádius: 10 mm Rádius 10mm dřezu: dřez má minimální zaoblení na vnitřních rozích. Aniž byste museli dělat kompromisy z elegantního designu, dřez je snadný a uživatelsky přívětivý z hlediska údržby.
Nerezový dřez Blanco
Nabízím nerezový dřez Blanco AXIS III 6 S-IF Edition InFino nerez hedvábný lesk dřez vlevo s exc. přísluš. Je nový, pouze rozbalený. Důvod prodeje je změna konceptu naši nové kuchyně. Materiál Nerez Barva/struktura Hedvábný lesk Orientace dřezu dřez vlevo Excentrické ovládání Ano Min šířka skříňky v cm 60 Způsob montáže dřezu Montáž shora nebo do roviny s deskou Vnější rozměr D x Š x H 1000x510x175 Hloubka nádob 175/110 Průměr odpadu 3 1/2" Možnost instalace drtiče Ano Součástí dřezu je dřevěná krájecí deska, víceúčelová nerezová miska a odkládacích nerezová miska.
Dřez - Blanco ELON 45 S
Dobrý den, prodáme uplně nový nepoužitý kvalitní dřez blanco s integrovaným okapem v černé barvě. Zvolili jsme nakonec větší velikost, p.c. 7000,-. Popis dřezu v odkazu. Možnot předání ve Zlíně.
Keramický dřez Blanco Idento XL6S-F
Prodám keramický dřez Blanco Idento XL6S-F. Barva bílá lesklá. Provedení montáž do roviny. Dřez je včetně příslušenství bez excentru. Dřez je nový, nepoužitý, bez poškození. Délka dřezu 98 cm , šířka dřezu 49cm.
BLANCO dřez - kuchyň, s příslušenstvím
Nabízím BLANCO nepoužité, originálně zabalené výrobky do kuchyně – dřez SILGRANIT CRON 6 S (No. 512216 – rozměry 978 x 499 x 175), s excentrem, včetně všeho montážního materiálu, barva šedý kámen (Steingrau), odkapávací plocha a vyjímatelná plastová černá miska, původní cena 13.670,-Kč. Dále kuchyňská dřezová baterie se sprškou BLANCO DARAS-S silk grey/chrom (světle šedá barva GRANIT série – No. 517734, původní cena 4.470,-Kč). Preferuji zájemce o odběr kompletu, cena celé sady 5.999,- Kč. Osobně v Praze.