inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový Plnící adaptér tlakové láhve

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám NOVÝ plnící adaptér na tlakovou láhev 4500Psi/300Bar se standardním závitem G5/8 do láhve a 8mm pinem na připojení kompresoru nebo pumpy.
Nový Plnící adaptér tlakové láhve
Podobné inzeráty
Plnící set s manometrem na přepouštění do PCP kartuší
Prodám NOVY plnící set adaptér, hadice s manometrem vhodný pro plnění kartuší veškerých PCP větrovek z velkých tlakových lahví 7,10,12 litrů ! Při změně na pin 8mm (součást balení) slouží i obráceně na plnění velkých lahví vysokotlakým kompresorem na 300 bar 6000psi. Závit koncovky k zašroubování do lahve: Din G5/8". Závit koncovky pro plnící pin 8mm nebo rychlospojky. Cena je za jeden kus na obrázku jsou dva kusy !!!
Potápěčské tlakové lahve 10L
Prodám dvě ocelové potápěčské tlakové lahve 10L, 220bar, rok výroby 82, bez atestu, Aquacentrum Praha - kvalitní česká ocel, bez vizuální známky hloubkové koroze, bez záruky. Podobné lahve prošli v roce 2022 atestem se snížením tlaku na 150bar (pro jistotu). Součástí prodeje nejsou ventily. Po dohodě mohu nabídnout ventily, skruže a pokud najdu, gumové botky. Cena s ohledem na stáří a bez atestu, za cenu železa 60,- / kus
Lahve Scubapro, Mares, 12 Litru
Prodám lahve 12 litru používané max.staří 9 let jedno i dvou ventilové při odběru většího množství sleva. Pošlu i na dobírku nebo odběr v Sokolově. Všechny lahve jsou otestované a test je na 5 let tel.369099
Popruh na uchycení potápěčské lahve
Nabízíme nový černý popruh na uchycení lahve k BCD s plastovou sponou délky 900mm+spona.
Rychloupínací nerezový držák G-Snap
Prodám nerezový rychloupínací držák G-Snap pro připevnění lahve k rebreatheru či připevnění kanystru světla, ponny lahve atd. Málo používaný, plně funkční. Osobní převzetí, Balíkovna či Zásilkovna.
Plastové lahve do lodě
Prodám plastové lahve o objemu 50 litrů vhodné pro vodáky do lodi. Celkem 2ks, cena za jeden ks 250Kč, za oba 450 Kč..