inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový razící stroj na plastové karty

Kategorie: Tiskařské stroje

Prodám tento nepoužívaný a ještě v polystyrenu a kartonu zabalený stroj k ražení znaků na plastové karty typu kreditek. Lze využít na různé věrnostní, zaměstnanecké karty a podobně. Pro víc info prosím napište, pošlu odkaz. Osobní předání v Havířově nebo mohu zaslat přes DPD.
Nový razící stroj na plastové karty
Podobné inzeráty
zlatící ruční stroj
Ruční zlatící stroj. Prodám nevyužitý zánovní ruční praktický zlatící stroj.Jedná se o tepelnou ražbu, automatický posuv razící folie. Super ekonomická ražba s velkým využití. sleva při rychlém jednání
Ruční zlatící stroj
Prodám ruční praktický zlatící stroj, málo používaný. Jedná se o tepelnou ražbu, automatický posuv razící folie.
Novy CO2 laser 80W plocha 700x500mm, gravírka
Predám nový 80W CO2 laser so zarukou IHNEĎ DOSTUPNÝ Najnovsi model RUIDA 2023, vacsia pamer, rychlejsia komunikacia, detailnejsie nastavenie. POZOR nejedna sa o totozny laser ako tu predavaju iny priekupnici. Som jediny predajca na mieru upraveneho stroja MONOR. Model MONOR je vyrabany na mieru len pre mna v spolocnosti AEON co je top5 vyrobca laserov. Do univerzalnych cerveno ciernych konstrukcii sa montuju ich kvalitne motory, sirsie linearne vedenia, americke sosovky - skutocne a kvalitne trubice. ziadne no-name ktore vam po chvilke odidu. Na zaklade tych vymenenych suciastok dokaze laser omnoho kvalitnejsie a presnejsie rezat a gravirovat. Dajte si pozor na ponukane zakladne modely este vo vyssej cene, take stroje su nepouzitelne. Je tam nevyhovujuca elektroinstalacia a labilne vedenia. Taky stroj nedokaze ani s daleka pracovat s DPI ktore popisuju. Model MONOR mam v ponuke len ja nakolko predavam kvalitne lasere Aeon a v tejto fabrike mi model Monor montuju na mieru. Veľkosť pracovnej plochy 700x500mm Je nastaveny a vykalibrovany. Pripraveny k pouzivaniu. Elektrické nastavenie vysky pracovneho stola cca 0-250mm. Riadiaca jednotka RUIDA - softwerove riadenie vykonu - velmi vyhodne na gravirovanie fotiek. dokaze priebezne menit vykon. Stoj ktory nemá riadiacu jednotku Ruida je takmer nepouzitelny, nedokaze presne nastavenie výkonu, nedokáze pracovat vo vrstvach. Program v českom jazyku. Vďaka špecialnej optike ktorú montujem len ja do lasera si poradi aj s 20mm hrubým drevom. Gravíruje a reže rôzne materialy ako drevo, preglejku, plexisklo, sklo, kozu, plast... K stroju je aj cherpadlo na chladenie vodou, ventilator na ofuk a aj ventilator na odvazdanie vzduchu... staci zapojit a pracovat. Na stroj je zaruka. Možnosť dokúpiť rotačný nadstavec na flaše, pohare.... alebo priemyselny chladič, vysvetlim vam kedy postacuje praca so zakladnym cerpadlom a kedy je potrebny chladic. Mam na dokupenie aj nozovy stol - posledna foto. Viac info cez telefón alebo mailom. Mozem zaslat video ako stroj pracuje. Som s Martina, Slovensko. Stroj mozem zaslat lacno autodopravou a mám pripravené podrobné videonávody ako krok za krokom stroj zapojíte, nainstalujete, zapnete a ako sa ovláda stroj a program. po vzhliadnutí týchto videí budete môcť hneď pracovať. Poprípade vám spravím skolenie a zaucenie online. Mam aj nahradne diely, trubica, zrkadla, šošovky, zdroje na 40W,50W, 60W, 80W, 100W, 130W lasere. Stroj mozem zaslat kurierom a nasledne vam spravim skolenie a zaucenie online.
Ruční zlatička f. MADAG
Prodám ruční zlatičku f. MADAG Švýcarsko. Razící výhřevná plocha 120x120mm. Zakoupeno nové v ČR.Cena Kč30000,-bez DPH
Vysekávací stroj SKIN CUT F 500
Prodám vysekávací stroj SKIN CUT F 500. Stroj se dává jako zařízení za balicí stroj SKIN pro zproduktivnění následného řezání kartonů se zabalenými předměty a k vyseknutí EURO otvorů. Stroj kupovaný 1/2022, tudíž je stále v záruce. Stroj nebyl skoro vůbec používaný a to je i důvod jeho prodeje. Při rychlém jednání je možná sleva.
Prodám elektrický RENZ Combi Comfort
Spolehlivý, robustní a pro obsluhu velice komfortní vázací stroj s elektrickým pohonem děrovacího nástroje. Určen pro vazbu do plastových hřbetů. Je vhodný pro intenzivní využití na týmovém pracovišti nebo i při poskytování služeb. Má stejné vybavení jako ruční model Combi S, navíc vybaven nožním spouštěčem děrování. Info: Popis produktu Elektrický stolní děrovací a vázání stroj pro plastové hřebeny. Pro všechny typy knižní produkce do plastových hřbetů. Navržen tak, aby rychle a snadno vytvářel dokumenty všech velikostí v nízkých, středních a vysokých objemech. Comfortplus znamená výrazné zvýšení rychlosti děrování ve srovnání s původní comfort sérií. Vyšší rychlosti se dosahuje použitím nového motoru, který je dvakrát silnější. Sváže najednou až 480 listů. Kontrola uzavření zaručuje snadné rozevření hřbetu. Nastavení hloubky dorazu dle síly svazku. Speciání tvrzené děrovací segmenty s patentovaným tvarem pro kvalitní průraznost a životnost. QSA (rychlé nastavení velikosti pro vysokou flexibilitu různých formátů papíru: A5 a A4 event. A3 Nastavitelný boční doraz pro perfektní vystředění. Snadné vyprazdňování výsuvného zásobníku odpadu Měřidlo velikosti dokumentu nebo hřebenu. Heavy duty konstrukce a kompaktní design Počet proděravěných listů za hod: 16000 Vyřaditelné nože: ano - všechny Jmenovité napětí ( V ): 250 - 50 Hz Max. formát: A4 a na 2x i A3 Počet svázaných brožur/hod: 250 Váže max. (listů 80g/m2): 500 Pracovní šíře (mm): 340 Prosekává (listů 80g/m2): 25 - 30 Nastavení hloubky dorazu: ano Hmotnost (kg): 26 Rozměry š x h x v (mm): 360 x 500 x 350 mm Na fotkách je vyfocen stroj, chybí odpadní nádobka v zadní části stroje, občas jedna dírka je jen nařízlá. Stroj je jinak plne funkcni. Osobní odběr Slavkov u Brna, možnost předvést. Cena 9900,- cena pevná