inzerce, prodej, prodám, bazar

Nože.

Kategorie: Ostatní

Nože, možnost předání v Praze.
Nože.
Podobné inzeráty
Zwilling kuchyňské nože VIER STERNE, 8 kusů
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu nožů Zwilling VIER STERNE. Obsah: nůž na krájení a zdobení (10 cm), užitkový nůž (13 cm), nůž na maso (16 cm), nůž šéfkuchaře (20 cm), nůž na chleba (20 cm), víceúčelové nůžky (20,5 cm), blok na nože (buk), brousící ocel (23) cm) Čepele tvrzené ledem: Správná tvrdost materiálu je důležitá. Z tohoto důvodu jsou nože čtyřhvězdičkové série vytvrzovány ledem pomocí procesu Friodur Speciální tavenina dvojčat se vyrábí výhradně pro dvojče. Ocel má optimální poměr uhlíku a chromu. Výsledkem je robustní a extrémně odolný nůž Kované nože: Nože jsou přesně kované z jednoho kusu čepele. To jim dává zvláštní tvrdost, zachování hran a flexibilitu Blok nože je vyroben z bukového dřeva a nabízí bezpečné a elegantní úložné možnosti pro vaše nože
Brousek na nože 3v1, diamantový, wolframový, keramický kámen
Praktický ostřič nožů pro snadné a rychlé broušení nožů. Univerzální ostřič nožů má velmi jednoduchou obsluhu, díky které zvládne nabrousit nože každý. Nože budou velmi ostré a to již po pár tazích. Univerzální ostřič nožů má moderní design a hodí se do každé kuchyně. 3stupňový systém ostření nožů. Univerzální ostřič nožů - tři mechanismy ostření: diamantový - pro opravy poškozených nožů a rovnání jejich ostří, pro broušení keramických nožů wolframový - zostřuje nože a obnoví ostří nože do tvaru „V“ keramický - leští čepel a vyrovnává veškeré povrchové nerovnosti, které mohly být způsobeny při procesu ostření Specifikace : Rozměr : 205 x 73 x 47 mm Materiál : ABS plast Barva : černá/červená (nelze ovlivnit výběr barvy) Vhodný do myčky : NE (používejte pouze navlhčený hadřík) Ergonomické protiskluzové držadlo Návod k použití : 1. Brousek položte na pevný stůl a držte jej pevně za rukojeť. Přetahujte nůž přiměřeným a rovnoměrným tlakem několikrát každým otvorem. (například 5x) 2. Používejte ty brusné kameny, které odpovídají poškození vašeho nože. Diamantový kámen pro opravy poškozených čepelí a jejich rovnání před broušením, wolframový nerezový kotouč pro zostření čepele a obnovení ostří do optimálního tvaru "v". Poslední kámen je keramický a je určen pro leštění čepele a vyrovnání povrchových nerovností. 3. Postup pri broušení: a) Vždy ostřete pouze čisté a suché čepele. Umístěte nůž k prvnímu brusnému kameni a táhněte jemně nůž směrem k sobě. POZOR: Nepohybujte ostřím dopředu a dozadu. Vždy táhněte pouze jedním směrem. b) Tento postup doporučujeme opakovat alespoň 5x pro každý kámen a nebo vícekrát, v závislosti na stavu čepele. c) Po dokončení broušení očistěte nůž před dalším použitím nebo uskladněním.
Karambit nože
Dobrý den, mám tu na prodej nože karambit, které jsou na zakázku dělané. Nože jsou ostré, soustružené na CNC a řezané laserem. Nože jsou lehce opotřebené, původní cena za ks. 950,- Možnost osobního předání v HK, nebo zaslat poštou/zásilkovnou. Nože jsou kvalitní, oproti replikám z AliExpressu Cena/ks: 699 Kč + poštovné Cena za všechny: 2499 Kč + poštovné. Popřípadě mohu zajistit výrobu nového nože za 1000,- + poštovné.
nože kuchyňské nože špalek na nože nože nůž
2 špalky na nože k jednomu sada zubatých nožů jedná se o značkový produkt cold steel steakový nůž nikdy nepoužité jako nové cena sady a špalku je 1000,- druhý špalek je v horším stavu a jsou k němu nějaké kuchyňáky cena tohoto kompletu je 500,-
nový modrý kapesní Damaškový nůž 18 cm LOFTY ručně vyrobeno
nový modrý kapesní Damaškový nůž 18 cm LOFTY ručně vyrobeno + kožené pouzdro Nůž byl zhotoven v malém rodinném podniku, kde výroba probíhá podle tradičních kovářských metod a každý vyrobený kus je jedinečný a nezaměnitelný originál. - unikátní kapesní damaškový nůž, který je dílem řemeslné práce a je vyroben z exotických materiálů - tvrdost oceli 56 - 57 HRC - čepel nože je ručně kována z více než 300 vrstev - materiál čepele: nízko legovaná uhlíková ocel 1095 kována niklovou ocelí 15N20 - rukojeť nože je vyrobena z paka wood - kožené pouzdro s poutkem na opasek - pojistka na zadní části rukojeti nože - délka otevřeného nože: 18 cm - délka uzavřeného nože: 10 cm - délka čepele: 8 cm - hmotnost: 120 g - země původu: Kypr - katalogové foto --- Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na e-mail.
barevný kapesní Damaškový nůž CLASSIC 16,5cm ručně vyrobeno
nový barevný kapesní Damaškový nůž CLASSIC 16,5 cm ručně vyrobeno + kožené pouzdro Nůž byl zhotoven v malém rodinném podniku, kde výroba probíhá podle tradičních kovářských metod a každý vyrobený kus je jedinečný a nezaměnitelný originál. - unikátní kapesní damaškový nůž, který je dílem řemeslné práce a je vyroben z exotických materiálů - tvrdost oceli 56 - 57 HRC - čepel nože je ručně kována z více než 200 vrstev - materiál čepele: nízko legovaná uhlíková ocel 1095 kována niklovou ocelí 15N20 - rukojeť nože je vyrobena z paka wood - kožené pouzdro s poutkem na opasek - pojistka na zadní části rukojeti nože - délka otevřeného nože: 16,5 cm - délka uzavřeného nože: 9,5 cm - délka čepele: 7 cm - hmotnost: 112 g - země původu: Kypr - katalogové foto --- Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na e-mail.