inzerce, prodej, prodám, bazar

Nutrie - chovná skupina i po kusech, sleva za skupinu

Kategorie: Ostatní hospodářská

Prodám chovnou skupinu. Nebo po kusech ale jen do chovu. Potřebuji předělat ubikaci a nemám, kde je mít. Na zimu je ve stávajícím výběhu nechci mít. V deštích ubikace po třech letech ukázala své nedostatky a je v dezolátním stavu. Samice jsou ve věku 1-cca 3-4 roky, jsou hodné. Se samcem jsou pořád, ale nevím, jak je to s nimim teď s případnou březostí. Nepříbuzný samec už dosluhuje, zůstane už tady. Ale je tam 1 roční samec, syn jedné ze samic. Kdyby ho chtěl někdo se skupinou samic. Cena za 1 ks: 800 Kč samice, samec 600 Kč (ale jen s větším počtem samic). Cena za 5 samic 3500 Kč. Foto je z loňska. Samic mám cca 8 kusů. Borová u Poličky, okr. Svitavy. Můžete i volat na 006 486.
Nutrie - chovná skupina i po kusech, sleva za skupinu
Podobné inzeráty
Nutrie
Prodám Nutrie bílé černé standard cena 300 kč se stavím i chovnou skupinu
Samec nutrie
Sháním samce nutrie na chov. Ráda bych stříbrného samce, ale není to podmínkou. Děkuji za veškeré nabíbky. Kontaktovat prosím přes email.
Prodám nutrie
Prodám nutrie,pro více informací volejte .
Prodám barevné nutrie
Prodám mladé, cca 2měsíce staré nutrie. Samice většinou stříbrné. (Již nejsou bílé ani zlaté) Samci i bílí či zlatí. Všichni jsou ale z barevného chovu, takže je velká pravděpodobnost dalších barevných variet u jejich potomků. Bezproblémový chov. Cena 400Kč/kus.
Prodám nutrie
Prodám nutrie samce na chov cena 700 - 800 Kč /kus 1peace70@
Nutrie
Prodám nutrie do chovu. Stáří 6 až 8 měsíců a pak 2 měsíční. Cena nejstarší za 500 Kč, mladší za 400 Kč a nejmladší za 250 Kč.