inzerce, prodej, prodám, bazar

NZXT H1 přídavné chlazení

Kategorie: Skříně, zdroje

Prodám přídavný chladící rámeček pro NZXT H1, který řeší problém hromadění odpadního tepla u GPU. Jedná se o kvalitní kousek z kovu, žádná samovýroba.
K rámečku přidám dva Corsair SP140 RGB ventilátory v perfektním stavu.

Osobní převzetí Litoměřice/Praha, dobírka po zaplacení poštovného předem.
Pište, prosím, e-mail nebo volejte na uvedené číslo. Na SMS neodpovídám.
NZXT H1 přídavné chlazení
Podobné inzeráty
NZXT S340 Elite
Prodám počítačovou skříň NZXT S340 Elitě v černo / červené barvě. Case je v dobrém stavu, ale vnitřní panel byl trochu špatně nalakovaný viz foto, takže jsou vidět šmouhy. Lakovaná část byla polepená samolepkami, ale i bez nich skříň vypadá velmi dobře. Srin má v sobě 2 ventilátory a asi všechny potřebné šrouby. NZXT Puck (držák na VR headset) jsem ztratil, takže prodávám bez něho. V případě zájmu ne volat, psát SMS. Preferují osobní odběr v Brně, ale můžu i poslat na dobírku.
NZXT H210
Prodám NZXT H210 černo-bílou skříň. Skříň je kompatibilní s ITX deskami a ATX zdroji. Zachovalý stav bez viditelných oděrek a defektů. Ke skříni je originální příslušenství. Pouze osobní předání v Teplicích, Ústí a okolí.
Skříň ATX Zalman Z9 NEO Plus
INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ! Prodám skříň Zalman Z9 NEO Plus s průhlednou bočnicí. Skříň má bohužel tyto vady (nemají vliv na funkčnost): - bočnice je místy poškrábaná - ve vrchní části skříně je prasklý plast - chybí jeden šroubek bočnice Jinak OK. *** Parametry Podporované formáty základních desek: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Parametry zdroje: Bez zdroje, Podpora ATX standardu, Spodní umístění Maximální délka karet [mm]: 400 Maximální výška chladiče CPU [mm]: 160 Počet pozic pro karty: 7 Speciální vybavení: Bezšroubková instalace, Cable management, Prachové filtry, Přední dvířka Chlazení vzduchem Počet pozic na ventilátory: 5 Počet předinstalovaných ventilátorů: 5 Osazené ventilátory: 3x120mm LED + 2x120mm Velikost pozic pro ventilátory: 120mm, 140mm Pozice pro ventilátory: Horní 2x120mm, Přední 2x120/140mm, Zadní 1x120mm Chlazení vodou Podpora vodních chladičů: 120mm, 240mm Systém vodního chlazení: Horní 120/240mm slot, Přední 120/240mm slot Velikost Šířka [mm]: 205 Výška [mm]: 490 Hloubka [mm]: 482 Konektory Konektory: 3,5mm jack (2x), USB 2.0 Type-A (2x), USB 3.2 Gen 1 Type-A (2x) 3,5mm jack: Ano USB 2.0 Type-A: Ano USB 3.2 Gen 1 Type-A: Ano Barva a podsvícení Barva: Černá Podsvícení: Ano (modré) Počty pozic pro disky a mechaniky Počty pozic: Externí 5,25" (2x), Interní 2,5" (2x), Interní 3,5" (2x) Slot pro mechaniku: Ano Materiál a bočnice Materiál: Ocel --- Pro nadšence Značka Zalman je známým pojmem mezi všemi počítačovými nadšenci, kteří obdivují kvalitu zpracování jejích výrobků i péči, s jakou jsou stvořeny a navrženy. V roce 2017 se tak na trh podívala počítačová skříň (midi tower), která slibuje velmi pomalé morální zastarávání. "X9" totiž nabízí poměrně značný prostor pro vaše komponenty a je určena pro základní desky formátu ATX, mini-ITX a micro ATX. Perfektní chlazení Chybu u této skříně se nedaří nalézt ani v kritické kapitole věnované chlazení. X9 totiž využívá osvědčený systém jejich umístění - a totiž takový, že ventilátory jsou téměř všude (kromě průhledné bočnice). V přední části jsou dva 120mm, na vršku totéž (ale s modrým LED podsvícením), vzadu 1 x 120 mm (modré LED). Komu by nestačil chladící výkon těchto předinstalovaných větráků, může odebrat část vršku skříně a chladící výkon tak účinně zvýšit. Další výbava Najdeme zde také vyjímatelné prachové filtry, které jsou umístěny v její přední a spodní části. Perličkou je pak instalace HDD a SDD bez nutnosti použití nářadí. Využít můžete i speciální prostor pro vedení kabelů, které pak nevadí v proudění vzduchu v hlavní části skříně. Kabeláž se vede přes pogumované otvory, takže neohrozí její poškození.
PC zdroj 1000W Cooler Master Silent Pro M1000
Cooler Master Silent Pro M1000 1000W - velmi výkonný pc zdroj 1000W - plně funkční - modulární kabeláží - k dispozici je kabeláž viz foto - účinnosti vyšší než 85 %. Zdroj disponuje základní sadou nezbytných konektorů. A to 20+4 pinovým konektorem základní desky a pro napájení jednotlivých součástí lze použít 5x SATA, 4x Molex, 2x 4+4 pinový konektor pro přídavné napájení procesoru, 2x PCI-E 6+2 pin pro grafické karty. O tiché chlazení se stará jeden 12cm ventilátor. - další konektory se dají přidat díky modulární kabeláži Díky modulárnímu systému si můžete připojit jen ty kabely, které potřebujete, což je velmi výhodné pro chlazení sestavy. Zdroj splňuje moderní specifikace od Intelu ATX nejnovější verze 2.3 a současně náročnější EPS verze 2.92. Přepěťová ochrana omezuje maximální výstupní napětí na jednotlivých větvích. Ochrana proti zkratu, která automaticky vypne zdroj při vzniku jakéhokoliv problému - Osobní předání Brno - posílám přes ČP, Zásilkovnu, balíkovnu
CoolerMaster HAF XB EVO, černá
Řada Cooler Master HAF je postavená zejména na kvalitním větrání s vysokým průtokem vzduchu (High Air Flow). Netradiční rozměry a unikátní systém chlazení, dělají z midi toweru Cooler Master HAF XB EVO jedinečnou skříň s mnoha způsoby využití od zcela pasivních řešení až po našlapaný herní systém s potřebou výkonného vodního chlazení. Skříň je v základu osazena na přední straně dvěma ventilátory XtraFlo o velikosti 120 mm. Pro zajištění maximálního chladícího výkonu lze použít 1 x 240mm radiátor vodního chlazení v přední části a 1 x 120mm v zadní části a to doplnit o jeden 200mm ventilátor do horní perforace a o dva 80mm ventilátory ve spodní části skříně. Oproti starší verzi HAF XB verze EVO nabízí vyjímatelné 5,25" i 3,5" koše. Další změnou je možnost instalace až čtyř 3,5" pevných disků, které lze vyměnit za čtyři menší 2,5" pevné disky. I přes kompaktní design najdete ve skříní dost místa pro vaše komponenty, ať už to jsou třeba 334 mm dlouhé grafické karty, nebo 180 mm vysoké CPU chladiče. Na předním panelu naleznete dvojici vysokorychlostních USB 3.0 slotů, zvukový HD vstup a výstup a sloty X-Dock, pro rychlé připojení 3,5", nebo 2,5" disků. Uvnitř najdete 2 sloty na 5,25" mechaniky, 4 pozice na pevné disky. Pevná držadla na obou stranách umožní snadné přenášení. Jedná se o unikátní skříň pro hračičky, která se dá použít i jako "test bench", kdy se odstrojí bočnice a ke komponentám je parádní přístup. Pojme klasický ATX zdroj i desku, stejně jako obří chladiče a klidně několik grafických karet. Stav je prakticky jako nová. Více info a recenze: Osobní předání v Praze. Případně dle domluvy. Preferuji komunikaci emailem, nebo zavolat. Podívejte se i na mé ostatní inzeráty, kde prodávám další komponenty.
Deepcool macube 110
Prodám uplně novou skříň, pouze vybalená. Chtěl jsem do ní postavit mATX počítač ale nakonec jsem sehnal NZXT H400i takže tu jenom leží. Kupována na czc 22.2.2023 za 1449,- (fakturu samozřejmě přidám). Nechám jí za 1000,- při osobním převzetí ale můžu klidně i poslat.