inzerce, prodej, prodám, bazar

NZXT Phantom 630 High Performance Modular Full-To

Kategorie: Skříně, zdroje

Prodam Nekompletni case
Simbolicka cena - vymena za ???
NZXT Phantom 630 High Performance Modular Full-To
Podobné inzeráty
NZXT S340 Elite
Prodám počítačovou skříň NZXT S340 Elitě v černo / červené barvě. Case je v dobrém stavu, ale vnitřní panel byl trochu špatně nalakovaný viz foto, takže jsou vidět šmouhy. Lakovaná část byla polepená samolepkami, ale i bez nich skříň vypadá velmi dobře. Srin má v sobě 2 ventilátory a asi všechny potřebné šrouby. NZXT Puck (držák na VR headset) jsem ztratil, takže prodávám bez něho. V případě zájmu ne volat, psát SMS. Preferují osobní odběr v Brně, ale můžu i poslat na dobírku.
NZXT H210
Prodám NZXT H210 černo-bílou skříň. Skříň je kompatibilní s ITX deskami a ATX zdroji. Zachovalý stav bez viditelných oděrek a defektů. Ke skříni je originální příslušenství. Pouze osobní předání v Teplicích, Ústí a okolí.
NZXT H1 přídavné chlazení
Prodám přídavný chladící rámeček pro NZXT H1, který řeší problém hromadění odpadního tepla u GPU. Jedná se o kvalitní kousek z kovu, žádná samovýroba. K rámečku přidám dva Corsair SP140 RGB ventilátory v perfektním stavu. Osobní převzetí Litoměřice/Praha, dobírka po zaplacení poštovného předem. Pište, prosím, e-mail nebo volejte na uvedené číslo. Na SMS neodpovídám.
Thermaltake Toughpower Grand RGB 850W Modular
Prodám zdroj Thermaltake Toughpower Grand RGB 850W Modular, používaný jen měsíc v originálním balení se vším příslušenstvím (kabely). Zdroj má certifikaci Gold. Možnost osobního odběru nebo zaslání poštou (80 Kč).
Deepcool macube 110
Prodám uplně novou skříň, pouze vybalená. Chtěl jsem do ní postavit mATX počítač ale nakonec jsem sehnal NZXT H400i takže tu jenom leží. Kupována na czc 22.2.2023 za 1449,- (fakturu samozřejmě přidám). Nechám jí za 1000,- při osobním převzetí ale můžu klidně i poslat.
NZXT H1 Matte Black (nová revize) v záruce
Počítačová skříň - mITX (Mini ITX), 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), usb-c, sluchátka/mikrofon a USB 3.2 Gen 2, 1x140mm, max. délka grafické karty 305 mm, 650 W, bočnice temperované sklo. Instalovaný 650W napájecí zdroj + vodní blok se 140mm ventilátorem. V záruce do 24. 8. 2023 Osobní předání Kounice.