inzerce, prodej, prodám, bazar

O2 SENZOR NA DVEŘE A OKNA DC-23ZW

Kategorie: Modemy

Nabízím nepoužitý senzor na dveře a okna kompatibilní s O2 smart boxem. Aktuální cena u O2 je 1.499 Kč. Osobní předání možné v Praze či v Kolíně a okolí, ale po domluvě mohu zaslat na dobírku ideálně zásilkovnou. Inzerát platí do smazání.
O2 SENZOR NA DVEŘE A OKNA DC-23ZW
Podobné inzeráty
O2 Smart box
Nabízím používaný O2 Smart box z oficiální O2 distribuce. Kompletní v krabici. Bez poškození. Plně funkční. Kompletní. Důvod prodeje: Přechod k jinému operátoru. Dále senzor na dveře (nepoužitý) za 1000,-
Prodám O2 Smartbox
Dobrý den, jedná se o skoro nepoužíváné zařízení. Kompletně s příslušenstvím + extra čidla na okna i dveře. Vše 100% stav v původním balení.
O2 Smart Box
Používán pouze 6 měsíců, top stav - ještě fólie na display. PŮVODNÍ CENA: 5200 KČ Krabice obsahuje: O2 Smart Box, napájecí adaptér, dveřní/okenní senzor, telefonní kabely, kabel k počítači, rozbočovač, instalační příručku. Nový, nejvýkonnější modem v elegantním designu s inteligentní Wi-Fi a jednoduchým ovládáním – vhodný pro každou domácnost nebo firmu Původní cena ~5200 Kč. Ukazuje čas, počasí na 3.5" LCD panelu. Vlastní mobilní aplikace pro správu. Gigabit WAN, 4 LAN porty, ADSL/VDSL, Wifi 6 (IEEE 802.11a / b / g / n / ac / ax, WPA3, 5GHz/2.4GHz). Na ceně se můžeme domluvit. Prosím jen psát, nevolat.
O2 Smartbox modem
Prodám modem k internetu O2 smartbox, funkční, komplet balení včetně krabice, s jedním senzorem na dveře nebo okno. Cena: 1499,-Kč