inzerce, prodej, prodám, bazar

O2 SMART BOOSTER

Kategorie: Wireless, WiFi

Nabízím dva kusy O2 Smart možno dodat i každý zvlášť.Zobrazená cena je za jeden kus.Zasílám na dobírku přes Zásilkovnu , možný i osobní odběr.Kompletní balení, plně funkční a v záruce.Cena včetně dopravy.
O2 SMART BOOSTER
Podobné inzeráty
O2 Smart Booster
- Obsah balení: modem, napájení, ethernet kabel - rok pořízení: Srpen 2022 - záruka: ano - důvod prodeje: nevyužití ( stěhování z domu na byt) - zkušenosti: spolehlivé rozšíření O2 internetu po domě i na zahradě; snadná instalace, jednoduchý restart
O2 SMART chytrá domácnost kamera
Prodám pro O2 chytrá domácnost 1x Venkovní kamera - 1800 kč (původní cena 3499,-) DAHUA - IPC-G26P Připojení k O2 smart box na zabezpečení domu. Párování přes O2 smart box.
Booster zesilovač wifi Tp-link nový
Koupen na Alze, účet asi nemám. Jedná se o nejnovější typ, snadné použití, ale nevyužiji, jedeme přes kabel. PC 759,-. Předám v Kladně nebo zašlu, to ale na platbu předem.
Netgear R7000 AC1900 Smart WiFi Dual Band Router
Výkonný bezdrátový router Netgear Nighthawk R7000 Smart WiFi Dual Band Router. Kompletní originální balení. Vše funkční a v bezvadném stavu. Již pro něj nemám využití. Balíkovna + 65 Kč. Netgear R7000 nabízí maximální rychlost WiFi sítí a také největší pokrytí. S tímto pokročilým zařízením nebude žádným problémem ani hraní náročných her, síťové aplikace nebo přenos HD videa. Bezdrátový přístupový bod poskytuje rychlost až 1,9 Gbps! Této rychlosti dosahuje použitím nového WiFi standardu, 802.11ac, nástupce 802.11n. Dvoujádrový procesor na frekvenci 1 GHz dokáže pumpovat data neustále plnou rychlostí. Disponuje také funkcí ReadyShare, která usnadňuje přístup k USB diskům přes snadné sdílení uložených souborů. Router podporuje celou řadu formátů systému souborů, ale poradí si také s HTTP a FTP vzdáleným přístupem. V neposlední řadě se Netgear R7000 chlubí také celou řadou chytrých QoS algoritmů, které zajistí bezproblémový přenos větších datových bloků. Ze zajímavých funkcí je nutné vyzdvihnout podporu sítě pro hosty, což je samostatná zabezpečená WiFi síť pro návštěvníky. Dva USB porty(1x USB 3.0, 1x USB 2.0) jsou pak snadnou možností, jak připojit nejen vaše externí zařízení, ale například i tiskárny. USB rozhraní doplňuje čtveřice konektorů Gigabit LAN. Cerifikace DLNA je zárukou, že tento bezdrátový přístupový bod je možno použít jako univerzální Plug and Play media server. To ještě rozšiřuje obecnou všestrannost a velkou využitelnost routeru.
O2 Smart Box - vdsl/router
Prodám O2 Smart Box Nejvýkonnější modem s elegantním designem a jednoduchým ovládáním, vhodný pro každou domácnost či malou firmu Silná duální Wi-Fi 2,4 Ghz a 5 Ghz Celkem 7 vestavěných antén pro nejvyšší rychlost a velký dosah Podporuje nejvýkonnější technologii VDSL3 Jednoduché nastavení a ovládání přes mobilní aplikaci Přehledný displej místo blikajících kontrolek Brána do světa chytré domácnosti Osobní odběr v Prostějově pondělí - pátek. Možné zaslat po platbě předem zásilkovnou, balíkovnou, poštou nebo DPD Kvůli pracovnímu vytížení, prosím raději pište email či sms, ozvu se. Děkuji
O2 Smart box chytrá domácnost
Prodám O2 Smart box rok používaná původní cena 6000,- nyní 1800,-