inzerce, prodej, prodám, bazar

Objektiv Carl Zeiss Distagon 35mm f2,8 Rolleiflex Rollei QBM

Kategorie: Objektivy

Perfektní stav. Platí do smazání.
V případě zájmu mohu nabídnout s redukci pro Canon EF.
Objektiv Carl Zeiss Distagon 35mm f2,8 Rolleiflex Rollei QBM
Podobné inzeráty
Carl Zeiss Planar 85/1.4 HFT Baj. Rollei QBM West Germany  •
Jedná se o relativně vzácný a oceňovaný portrétní manuální objektiv vhodný pro natáčení, původně určený pro maloformátové fotoaparáty z rodiny Voigtlander/Rollei s pouhými třemi lamelami clony (Triblade lens) s celkovým počtem pouze okolo 3.300 vyrobených kusů (r.v. 1973+). Při zaclonění tedy vznikají velmi specifické efekty: S objektivem speciálně upraveným pro kameru natáčel např. již legendární Stanley Kubrick, např. hojně v kultovním snímku 'The Shining' z roku 1980. Podle mě se jedná o jeden z vůbec nejzajímavějších objektivů s portrétním zaměřením, vyrobených pro 35mm formát. Stav: použitý, funkční (neservisováno). Chod mechanických částí hladký. Optika je čistá bez viditelných škrábanců, mlhy, plísní. Drobný usazený mikroprach mezi členy po letech logicky možný - za případný kompletní servis (repas) objektivu si lze připlatit (+1000,-) avšak obrazový výkon se provedenou údržbou nijak nezvedne. Příslušenství: 2x krytka. Rozšířená fotogalerie techniky Rollei QBM: Lokalita: MS kraj (pref. osobně či kurýrem - DPD s pojištěním)
Rollei Japan Rolleinar-MC 200mm f/3.5 baj. QBM • testovaný
Rollei Japan Rolleinar-MC 200mm f/3.5 baj. QBM • testovaný, sbírkový, boxed ---------- Jedná se o zajímavé delší manuální starosklíčko v luxusním kompletu a stavu se zcela minimáními známkami používání. Původně určené pro 35mm fotoaparáty z rodiny Voitglander/Rollei, ale dá se zadaptovat skoro na vše a nemívá problémy s nekonečnem ani na některých zrcadlovkách. Sklíčko se vyrábělo v 70. letech a jde víceméně o kopii Voigtlander Super Dynarexu 200/3/5. Lokalita: MS kraj. Rozš. fotogalerie: Ukázkový záběr je ze Sony A7RII na plnou díru (západosluncovka).
Planar 1,8/50mm Rollei QBM
Prodám objektiv Planar 1,8/50mm s bajonetem Rollei QBM. Objektiv předchází řada recenzí a mýtů. Objektiv je v dobrém stavu, skla absolutně bez prachu a plísní, mikro stopy čištění, pokovena MC vrstvami. Ostření jemné, clona plně funkční. Tělo s mírnými známkami používání. Součástí je přední a zadní krytka. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. Na telefonu bývám minimálně. První kontakt emailem, okamžitě se ozvu zpět a sdělím jiné telefonní číslo.
CARL ZEISS 18 f/3.5 ZE DISTAGON
Prodám výborný objektiv CARL ZEISS 18f/3.5 ZE DISTAGON, komplet balení, kupováno ve FotoŠkoda v roce 2011. TOP stav.
HASSELBLAD CARL ZEISS DISTAGON CFi 50mm/f4 T
Prodam Hasselblad Carl Zeiss Distagon CFi 50mm/f4 T*
Prodám 24mm objektiv Distagon® T F2 ZA SSM
Objektiv je v originálním balení i s koženým pytlíkem. Objektiv je ve stavu nového kusu. Přes redukci možno i na bajonet E. Prosím, jen vážní zájemci Hodnocení objektivu: