inzerce, prodej, prodám, bazar

Objektiv Carl Zeiss Jena Tessar 2,8/50 T

Kategorie: Objektivy

Prodám objektiv Carl Zeiss Jena Tessar 2,8/50 T v perfektním stavu, 14 lamel. Včetně zadní krytky. Osobní předání Jižní Morava nebo Zásilkovna 79,- Kč dopředu na účet.
Objektiv Carl Zeiss Jena Tessar 2,8/50 T
Podobné inzeráty
Carl Zeiss Tessar ZEBRA 2,8/50mm M42 TOP STAV
Prodám Carl Zeiss Jena Tessar ZEBRA 2,8/50mm se závitem M42. Výborné starosklo s typickým bokehem a kontrastem pro objektivy od Carl Zeiss Jena. Objektiv je ve výborném stavu s mírnými známkami použití. Skla čistá bez plísní a prachu, ostření plynulé, clona plně funkční. Součástí je přední a zadní krytka. Přiložená fotografie vyfocena Tessarem a Sony A7II. Mohu dodat s obyčejnou redukcí Nikon, Canon EOS, Minolta AF-Sony (+99,-), nebo s redukcí s optickým členem na Nikon-ostření na nekonečno (+299,-), nebo s redukcí na Sony NEX (+299,-), nebo redukcí FUJI FX (+299,-), nebo s redukcí Canon EOS s čipem (+299,-), nebo s redukcí micro 4/3 Olympus Panasonic (299,-). Mohu dodat s hliníkovou sluneční clonou (+99,-). Nabízím více starých skel, stačí kliknout na jméno pod inzerátem. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem.
Objektiv Carl Zeiss Jena Tessar 2,8/50
Prodám plně funkční objektiv Carl Zeiss Jena Tessar 2,8/50 s pro mě neznámým bajonetem (měl jsem na to redukci na Nikon a stále ji mám k dispozici a můžu přidat). Tělo objektivu mírně opotřebené, chod mechanických částí plynulý, optika čistá bez závad. Preferuji osobní převzetí případně možnost poslat přes Zásilkovnu.
Objektiv Carl Zeiss Jena Apo-Tessar
Carl Zeiss Jena Apo-Tessar 1:9 f=30cm T Velkoformátový objektiv Zásilkovna
Carl Zeiss Jena DDR Tessar 2.8 / 50 (zebra) M42
Prodám krásný manuální objektiv; Carl Zeiss Jena DDR Tessar 2.8 / 50 (zebra) M42, viz reálné fotky. Mechanicky i opticky v pořádku. Optika rozumně čistá. Preferuji osobní odběr v Turnově. Pošta (balík do ruky 129,-) / zásilkovna (na výdejní místo - 69,-) po platbě celé částky včetně poštovného předem na účet. !!! NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM !!! A to z důvodu, že tu je pár vtipálků, kteří si nechávají poslat na dobírku, balík nepřevezmou a mně tím vznikají nemalé finanční škody. Nehledě na to, že balík pak leží na výdejně několik dní, než se mi vrátí zpět. Děkuji za pochopení.
Carl Zeiss Jena Tessar 50 mm f 2,8 závit M42
Prodám hezký a plně funkční, Carl Zeiss Jena Tessar 50 mm f 2,8 závit M42. Optika čistá. Zadní a přední krytka.
Carl Zeiss Jena Apo-Tessar 9/140
Apo-Tessar 9/140 Carl Zeiss Jena Perfekt stav Možno poslat Zásilkovnou