inzerce, prodej, prodám, bazar

Obleceni

Kategorie: Kojenecké potřeby

Holka obleceni0az1rok
Obleceni
Podobné inzeráty
Oblečení pro holčičku 6 -9měsíců
Balíček oblečení pro holčičku, dcera nosila při velikosti 68. Oblečení je nošené v dobrém stavu bez fleků a děr vhodné spíš pro náročnou maminku. Bundička je na donošení na rukávech jsou vidět zatržené nitky a v jednom místě na boku je povolený šef, ale určitě ještě poslouží. A jedno pyžamko má zašitou ťapku. Snažila jsem se vše orientačne nafotit a popsat jiné vady jsem na oblečení nenašel.
Oblečení pro holčičku 0-6 měsíců
Prodám set oblečení na holčičku, vel. 0 - 6 měsíců. Oblečení je po 1 dítěti, narozeném 5/22. Vše je vyprané v Lovele, některé kousky jsou i nové, nenošené. Set oblečení obsahuje: 4x body vel. 62, zn. HM, krátký rukáv 4x body vel. 62, zn. HM, dlouhý rukáv 2x letní overal, ve. 56, jednou použité 1x fialovorůžový komplet vel. 56, nový 2x pyžamo vel. 56, zn. Lindex, krátký rukáv 1x pyžamo vel. 56, zn. HM, krátký rukáv 1x pyžamo vel. 56, zn. HM, dlouhý rukáv 2x bunda jarní bunda vel. 62 3x svetr vel 62 3x nové kamaše vel 62, zn. FF 6x legíny vel. 62, zn. FF 3x legíny vel. 68, zn. FF 3x kalhoty vel. 68, minimálně nošené 11x čepičky od narození do 6 měsíců Vše je možné si osobně prohlédnout v Uničově a okolí, popř. v Olomouci. Zaslání i přes Zásilkovnu. Cena dohodou. Lze prodat i po jednotlivých kusech.
Oblečení pro holčičku 3-6 měsíců
Oblečení pro holčičku 3-6měsíců. Oblečení je nošené v dobrém stavu bez fleků a děr. Snažil jsem se vyfotit vše.
Dětské oblečení vel. 86-92 kluk
Chlapecké oblečení vel.86-92-8xteplaky, rifle,2xlaclace, plátěné kalhoty,10x kraťasy,3x body s krátkým rukávem, 6x body s dlouhým rukávem,12xtricek s krátkým rukávem, 2xkosile s krátkým rukávem,11x triko s dlouhým rukávem, košile s dlouhým rukávem, rolák,4x pyžamo,2xbunda,l2x mikina,2xcepice, ponožky, punčochy,.. celkem cca 70 ks oblečení na celý rok
Kojenecké oblečení pro chlapečka
Nabízím oblečení pro chlapečka - overálky, bodýčka, trička, dupačky, polodupačky, mikiny od 50 do velikosti 74. Vše od 10 Kč do 30 Kč. Pouze úplně nové oblečení či zimní kombinézy za 50 Kč. Je možné přijet podívat se osobně nebo můžu popřípadě vybrat kousky dle požadavků a poslat krabici. V případě zájmu, pište požadavky na email
Oblečení/sada/komplet pro miminko
Dobry den. Prodam obleceni pro miminko/holcicku. Mam ulozene krasne obleceni ve vel. 50/56 (od narozeni) do vel. 80 a stale pridavam. Jsou to krasne veci, nektere ani nepouzite. Nemam cas veci fotit jednotlive a prodavat po kusech. Kdyby mela nastavajici maminka zajem a chtela si prijit vybrat veci osobne, coz i ja uprednostnuji, je to mozne. Mam take k prodeji zavinovacky, latkove plenky, lahvicky, dudliky, decky, prosteradla a jine. Bydlime v Brne Kr.Poli.