inzerce, prodej, prodám, bazar

Oblečení na miminko

Kategorie: Body, dupačky a overaly

body, overaly, kombinézy,tepláčky
Oblečení na miminko
Podobné inzeráty
Oblečení pro miminko chlapecka
Obrázky pro upoutání,jen něco málo z baliku.Prodám obrovský pytel oblečení pro miminko chlapecka. Jen vážní zájemci.Mozno vyfotit kusy oblečení.Je toho plno i opravdu krásné věcičky.Body, tepláky,čepičky, trička ,botičky ,rukavičky,ponozky atp.Velikosti od 50 - 80. Tzn.obleceni na celý rok! Cena za vše 600 Kč
Balík oblečení pro miminko
Prodám balík oblečení pro miminko vel. 9 - 12. V balíku jsou body, trička, mikiny, kalhoty, pyžama. Oblečení je bez děr, na některém kousku sem tam flíček (na donošení na doma atd.).
Obleceni pro miminko/holcicku 0-12mesicu 100ks
Nabizim obleceni pro miminko/holcicku od narozeni do cca 1 roku (do vel. 86). Nektere kousky nove, nepouzite, jine naopak s beznym opotrebenim. Jedna se o cca 100ks obleceni, pri odberu vcelku cena 20kc/ks. Mozno odebrat i po castech (min. mnozstvi 10ks), pak cena dohodou.
Balík dívčího oblečení
Prodam balik pekneho obleceni o velikosti 62 az 74 pro miminko. Nefotila jsem zvlast, ale jsou v nem body, teplacky, ponozky, pyzamka,puncochace, svetriky, letni obleceni, kloboucky. Pro zajemce z Usti nad Labem - rada obleceni ukazi osobne. Postupne budu peodavat i vetsi velikosti po holce. Cena za vse 1000,- kc nebo dohodou.
Komplet obleceni od cca 62 do cca74-80
Dobry den, rada bych prodala komplet obleceni po synovi od cca 58az62 do 1 roku. Syn se narodil v rijnu a obleceni kopiruje rocni obdobi od podzimu do podzimu. Vse je uschovano v ikea obalech viz foto a prano v detskem pracim prostredku od EURONY,obleceni stale krasne voni. Uvedla bych priklady velikosti - kombineza je velikosti 62 a modra bunda je velikosti 74. Znacky jsou prevazne F&F, C&A, HM a dalsi. Pokud se nekomu bude obleceni hodit, nevahejte me kontaktovat. Rada bych prodala jako celek. Hezky den Vobořilová
Oblečení pro holčičku 0  - 12 mesicu
Prodám oblečení po holčičce 0-12 měsíců. Případně nafotím a pošlu fotky oblečení o které budete mít zájem. Upřednostňují předání Kutná Hora / Kolín. Případně za poplatek zašlu přes zasilkovnu. Cena oblečení je :overal na spaní 20 Kč, tepláčky 10, body 15 Kč, mikina 30 Kč, bunda 40 Kč. Případně dohodou. Foto oblečení o které budete mít zájem ráda zašlu přes whatsapp.