inzerce, prodej, prodám, bazar

Oblečení na moto (helma, brýle, chránič, kalhoty, rukavice)

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám pánské oblečení na moto:

Oneal 2Series helma: L (60 cm) - 2.800 Kč
Oneal Kalhoty: 34 - 2.000 Kč
Oneal B-10 Pixel Orange/White Radium - 800 Kč
Chránič těla: L - 2.000 Kč
Rukavice: vel. 10 - 500 Kč

Helma a brýle jsou nepoužité, ostatní skoro nepoužité

Při koupi všeho sleva

Prosím pouze SMS
Oblečení na moto (helma, brýle, chránič, kalhoty, rukavice)
Podobné inzeráty
Held moto oblečení
Dejte rozumnou nabídku a možná se dohodneme ;) Dobrý den, nabízím k prodeji moto Held bundu a k tomu Held kalhoty. Společně je lze propojit zipem. Do bundy do kapsy na zádech pro vložení CE chrániče páteře byl chránič extra dokoupen. Oblečení je jako nové cca 15 x na sobě. Teď už nevyužiji, leží mi to doma. Případné dotazy ráda zodpovím. Velikost M. Osobní předání a případné vyzkoušení je možné po domluvě všude poblíž Domažlice, Klatovy, Plzeň a nebo zašlu poštou s platbou předem na účet. Zde odkaz na vše, ať máte konkrétní popis a víte co přesně nabízím.
BILTWELL GRINGO + příslušenství
Helma BILTWELL GRINGO + příslušenství. -------------------------------- •Helma použita jen jednu sezónu a to minulý rok 2022. Jemné známky používání viz fotky, lehké oděrky ze sklápění plexi. •Helma originál Biltwell, velikost M (57-58) 56-57.25cm obvod hlavy •Bubble plexi (duhové) taky originál Biltwell plexi •černé bubble plexi (neoriginál) nikdy nepoužito •na helmě je nainstlovaný vyklápěcí adaptér právě na bubble + jeden nahradní navíc nechám. •Originální brýle biltwell, když by člověk chtěl jezdit bez plexi, nikdy nepoužity. •Takže černý bubble a brýle zcela bez používání. ------------------------------------ Je to stylovka, posloužila krásně, posílám dál. Nejlépe osobní odběr Opava. Nebo posílám přes českou poštu (požaduji uhrazení poštovného předem). Původní cena všeho dohromady byla cca 8500,- ------------------------------------ Odkazy na shlédnutí podrobností. helma plexi bubble brýle
Rukavice na motorku ALPINESTARS SP X AIR CARBON, vel. S
Prodám rukavice na motorku ALPINESTARS SP X AIR CARBON, vel. S. Nové, nepoužité. Alpinestar x air carbon jsou krátké sportovní rukavice, které jsou vyrobeny z prvotřídní kůže v kombinaci s odolnou textilií. Početná perforace předurčuje rukavice pro teplejší počasí. Karbonový protektor kloubů v kombinaci s protektorem člunkové kosti a výztuhy v oblasti manžety rukavic, zajišťují vysoký stupeň ochrany. Rukavice jsou celé CE certifikované. Krátká odvětrávaná letní rukavice kombinace prvotřídní kůže a velmi odolné textílie, pevný karbonový protektor kloubů perforace pro optimální proudění vzduchu, manžeta na suchý zip, protektor člunkové kosti, strečové panely pro neomezený pohyb, výztuhy rukavice pro lepší bezpečnost a komfort, panelová konstrukce dlaně na vnější straně rukavice, kompatibilní s dotykovými panely navigace/mobil, CE certifikované rukavice. Osobní předání po tel domluvě, odeslání PPL, poštou nebo Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Dvoudílná kombinéza, rukavice, boty
Prodám praktický NOVÝ komplet IXON v černobílé barvě - viz. foto, který se skládá z dvoudílné kombinézy, rukavic a bot. Jedná se set koupený na jaře 2022 a jetý cca 8x. Koupeno v PAOLO, s.r.o. - Dlouhá Třebová, vše je ještě v záruce. 1. Rukavice IXON - RS TEMPO AIR - vel. 2XL Pořizovací cena 2.290,-Kč 2. Boty ADRIA-SR černé moto boty W2 BOOTS - vel. 44 Pořizovací cena 3.490,-Kč 3. Dvoudílná kombinéza IXON VORTEX WHITE - Bunda vel. 2Xl - kalhoty vel. XL Detailní popis produktu Pořizovací cena 19.500,-Kč Tato špičková kožená moto kombinéza IXON Vortex je speciálně navržená pro sportovně založené motorkáře. Má skvělý střih a je vyrobena z prémiové hovězí kůže. Spojovací zip po celém obvodu umožňuje snadné sepnutí bundy s kalhotami na motorku. To je nejen praktické, protože ti nepotáhne na záda, ale také velmi bezpečné. Díky měkké a poddajné prémiové hovězí kůži a přidaným stretchovým panelům se v těchto kalhotách budeš od první chvíle cítit velmi komfortně. Perforované panely a vnitřní vložka ze 3D síťoviny napomáhají proudění vzduchu a regulují vnitřní prostředí. Tím se i jízda v horkém letním počasí výrazně zpříjemní. Vlastnosti kalhot: CE homologované sportovní kožené kalhoty Level1 materiál 100% hovězí kůže s perforovanými panely pro odvětrání vnitřní vyjímatelná polyesterová vložka pružné kožené panely na zádech, bocích a nad koleny pružné strečové panely v tříslech a na nohavicích s aramidovými vlákny odnímatelné plastové slidery na nohavicích dlouhý zip pro připnutí bundy Ze zdravotních důvodů se bohužel zbavuji motorky i oblečení. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle.
Brýle 100% Racecraft 1 - červené-čiré
Prodám nepoužité brýle značky 100%, osobní odběr nebo zásilkovna. Brýle nechám ošetřit proti-mlžícím přípravkem. Prodám nepoužité brýle značky 100%, osobní odběr nebo zásilkovna. Brýle nechám ošetřit proti-mlžícím přípravkem. #motokrosové brýle, #endurové brýle, #mx brýle
Bunda, kalhoty, rukavice
Prodám bundu Roleff vel. M = 1000 Kč, 2x vložka, chránič loktů, ramen, páteře. Kalhoty Rebelhorn vel. S = 800 Kč, chránič boků, kolen, 2x vložka. Kalhoty Trilobite vel. US 30, EU 46 = 800 Kč, chránič boků, kolen, vhodné i pro ženy. Kožené rukavice RSA vel. XS = 200 Kč. Vše v pěkném stavu, neodřené.