inzerce, prodej, prodám, bazar

Oblečení pro holčičku 0-6 měsíců

Kategorie: Kojenecké potřeby

Prodám set oblečení na holčičku, vel. 0 - 6 měsíců. Oblečení je po 1 dítěti, narozeném 5/22. Vše je vyprané v Lovele, některé kousky jsou i nové, nenošené.
Set oblečení obsahuje:
4x body vel. 62, zn. HM, krátký rukáv
4x body vel. 62, zn. HM, dlouhý rukáv
2x letní overal, ve. 56, jednou použité
1x fialovorůžový komplet vel. 56, nový
2x pyžamo vel. 56, zn. Lindex, krátký rukáv
1x pyžamo vel. 56, zn. HM, krátký rukáv
1x pyžamo vel. 56, zn. HM, dlouhý rukáv
2x bunda jarní bunda vel. 62
3x svetr vel 62
3x nové kamaše vel 62, zn. FF
6x legíny vel. 62, zn. FF
3x legíny vel. 68, zn. FF
3x kalhoty vel. 68, minimálně nošené
11x čepičky od narození do 6 měsíců
Vše je možné si osobně prohlédnout v Uničově a okolí, popř. v Olomouci. Zaslání i přes Zásilkovnu. Cena dohodou. Lze prodat i po jednotlivých kusech.
Oblečení pro holčičku 0-6 měsíců
Podobné inzeráty
WE MADE ME Nosič Soohu Sling - puntíky
Pouze vypraný - nepoužívaný Všestranný, kvalitní a bezpečný nosič pro děti Soohu Sling. Navržen pro nošení dětí od narození do 24 měsíců v 5 pozicích. Nosič je vyroben z prodyšné a odolné 100% bavlny. navržený pro nošení dětí a batolat (0–24 měsíců | 3,6–15,9 kilogramů) 5 různých pozic nošení plus 2 diskrétní pozice na kojení jedna velikost padne všem, plně nastavitelný za pár sekund ručně vyrobený ze 100% bavlny, která je zároveň odolná a prodyšná lze prát v pračce na 40 stupňů doživotní záruka na výrobní vady testováno dle norem Technical Report CEN / TR 16512: 2015 a ASTM F2907 – 14b jediný Baby Sling nosič s extra bezpečnostní sponou pro větší klid Poloha Bezstarostný tygr (pozice kolébky) Vhodná pro děti od 0 do 6 měsíců (3,6 – 7,8 kg) Tato krásná podporující pozice srdce k srdci je ideální pro děti od narození až do 6. měsíce Tato poloha může být využita i na diskrétní kojení dítěte. Poloha Kojotí kolébka (poloha pro kojení) Vhodná pro děti od 0 do 6 měsíců (3,6 – 7,8 kg) Tato útulná, pohodlná poloha je ideální pro diskrétní kojení dětí od narození Poloha Tulící se koala (poloha tváří k rodiči) Vhodná pro děti od 6 do 24 měsíců (7,8 – 15,9 kg) Tato zklidňující poloha břichem k břichu je ideální pro děti od 6. měsíce Poloha Březnový zajíc (poloha tváří od rodiče) Vhodná pro děti od 6 do 12 měsíců (cca od 7,8 kg) Tato osvobozující poloha je ideální pro děti od 6. měsíce Tato poloha umožňuje zvědavým prckům sledovat, co se děje ve světě, zatímco se budou cítit v bezpečí Poloha Boční sedlo (poloha na boku) Vhodné pro děti od 6 do 24 měsíců (7,8 – 15,9 kg) Tato okouzlující poloha je ideální pro ty nejmenší ve věku od 6 měsíců, umožňuje poznávat svět bok po boku s rodiči Možnost odběru - OC Bořislavka, Drahelčice (Rudná u Prahy) případně po cestě mezi těmito místy (jezdím do práce autem)
Oblečení pro holčičku 6 -9měsíců
Balíček oblečení pro holčičku, dcera nosila při velikosti 68. Oblečení je nošené v dobrém stavu bez fleků a děr vhodné spíš pro náročnou maminku. Bundička je na donošení na rukávech jsou vidět zatržené nitky a v jednom místě na boku je povolený šef, ale určitě ještě poslouží. A jedno pyžamko má zašitou ťapku. Snažila jsem se vše orientačne nafotit a popsat jiné vady jsem na oblečení nenašel.
Oblečení pro holčičku 3-6 měsíců
Oblečení pro holčičku 3-6měsíců. Oblečení je nošené v dobrém stavu bez fleků a děr. Snažil jsem se vyfotit vše.
Sada oblečení pro holčičku 150 ks vč pytle a hrací deky
Sada oblečení pro holčičku 150 ks,zimní pytel, hrací deka, body KR,DR,dupačky,overálky, mikinky, tepláčky, trička,rifle,šatičky,kalhoty,plavky,bundičky,oteplováky,čepičky,ponožky,sukýnky, něco značkové, vel. převážně 74-86
Oblečení na holčičku a kojenecké láhve objem 250ml
Oblečení na holčičku a kojenecké láhve Ceny a velikosti u fotek
Oblečení/sada/komplet pro miminko
Dobry den. Prodam obleceni pro miminko/holcicku. Mam ulozene krasne obleceni ve vel. 50/56 (od narozeni) do vel. 80 a stale pridavam. Jsou to krasne veci, nektere ani nepouzite. Nemam cas veci fotit jednotlive a prodavat po kusech. Kdyby mela nastavajici maminka zajem a chtela si prijit vybrat veci osobne, coz i ja uprednostnuji, je to mozne. Mam take k prodeji zavinovacky, latkove plenky, lahvicky, dudliky, decky, prosteradla a jine. Bydlime v Brne Kr.Poli.