inzerce, prodej, prodám, bazar

oblečení pro kluky +-2roky

Kategorie: Komplety

Prodám nošené, ale zachovalé oblečení pro kluky kolem dvou let ( 86 - 102 ). Vše na fotkách není.
oblečení pro kluky +-2roky
Podobné inzeráty
kompletek ná holčičku1,5-2roky
prodám v pěkném stávu červené trochu hrubší legínové kálhoty dovoz ánglie vel.1,5-2roky zá 75 plus krásný šedý delší svetřík s medvídkem i jáko svetříkové šáty mže být dovoz ánglie1,5-2roky,trochu nošený ále pěkný,zá 85kč celkem kompletík zá 160 plus 65 poštovné
Letní oblečení pro kluky 6M,9M,12M,18M
Letní oblečení pro kluky 6M,9M,12M,18M. Košile, trička, kraťasy, čepice. 10 - 100 za ks nebo 200 za vše. Při odběru z více inzerátu sleva. Pouze osobní odběr Praha 4 - Krč. Napište mi prosím, kdy se můžete stavit a o jaké věci máte zájem. Fotky ze všech mých inzerátů v lepším rozlišení:
2krabice oblečení holka (74-92)+zdarma autosedačka+hračky
Dvě velké krabice oblečení pro holčičku+zdarma autosedačka Maxi-Cosi Prodám dvě velké krabice plné oblečení pro holčičku od velikosti 74-92 přibližně 1-2roky značky převážně h&m, C&A, Dopodopo, BlueSeven, Lupilu, Fred a Flo, Disney, mikina Adidas,mikina Pinokio, spací pytel, bundička křivák Reserved vel.86 malá měla 2x na sobě je jako nový (PC 799,-Kč) ....Je toho opravdu hodně. Vše zachovalé První botičky na zimu i sandálky velmi málo nošené.Najdete zde opravdu komplet výbavu na celý rok trička,různá body krátký i dlouhý rukáv, šatičky, čepičky, punčocháče, ponožky, overaly, kalhoty, teplákové soupravy, zimní overal, bundy, kabátky, mikiny, různé komplety s čelenkou... Cena za vše 1600,- Kč. Přidala jsem další oblečení je toho spousta ani není vše vyfoceno. K věcem přidám zdarma nějaké hračky a autosedačku Maxi-cosi. Pouze osobní odběr vzhledem k objemu všech věcí.
Mix jaro/léto oblečení na holčičku vel. 116, 5-6 let
Prodám mix oblečení na holčičku 5-6 let (vel. 116), viz foto. Přes 70 kusů oblečení. Z toho: 1.a 2.foto: veškeré oblečení dohromady 3.foto: jarní růžová bunda s kapucí, letní červená bunda s kapucí, červená šusťáková souprava, černý svetr, fialová mikina, vesta, zelená halenka s dlouhým rukávkem, 1x pyžamko s dlouhým rukávkem (světlý vrchní díl s jednorožci a hvězdičkami – není to na obrázku moc vidět, a černý spodní díl s hvězdičkami), plavky přikládám k donošení. U všech oblečení je zip funkční. 4.foto: 25x tričko s krátkým rukávem, 11x tílka a halenky bez rukávku nebo na ramínka 5.foto: 9x kalhoty, tepláky, elasťáky, 1x ¾ elasťáky a 5x kraťásky 6.foto: 3x šaty, 10x sukně, motýlkový komplet přikládám k donošení (jsou to kalhoty spojené s tričkem na ramínka) 7.foto: připravené oblečení k předání – je to velký pytel. Preferuji osobní odběr Újezd u Brna a okolí, možný i odběr v Brně.
Dětská sametová tepláková souprava pro kluky
Dobrý den, prodám dětskou sametovou modrou teplákovou soupravu pro kluky s obrázkem. Vel.86-92. Cena 60Kč. Modré slabé tepláčky. Vel. 104. Cena 30Kč. Světle modré slabé tepláčky. Obrázek je trošku opraný. Vel.92. Cena 15Kč. Světle modré slabé tepláčky. Obrázek je trošku opraný. Vel.86. Cena 15Kč. Klobouček tmavě modrý. Vel. 92. Cena 10Kč. Klobouček modro-bílo-žluté proužky. Vel.86-92. Cena 10Kč. Boxerky Mimoň. Koupené v Nové, nenošené, pouze vyprané. Synovi vadila guma v pase. Není tam látka, pouze guma. Mám 4 kusy. Vel.92. Cena 5Kč/kus. Nebo nabídněte:Tel:. Oblečení je zachovalé, není potrhané. Lze zaslat zásilkovnou. Podívejte se i na mé další inzeráty.
Oblečení pro holčičku, vel. 74 (62 kusů)
Prodám 62ks oblečení na holčičku, vel. 74. Všechno oblečení je značkové (C&A, H&M, Next, Lindex). Některé kousky jsou úplně nenošené, některé nošeny více. Vše v krásném stavu, vyprané. Obsahuje: 16x body s krátkým rukávem 5x body s dlouhým rukávem 3x pyžamo s krátkým rukávem a krátkými nohabičkami 3x overal/pyžamo na zip (Lindex) 2x teplejší overal (nikdy nenošené) 1x dupačky (nikdy nenošené) 10x šaty (většina nikdy nenošená) 1x rifle (Next) 1x riflové kraťásky 9x legíny 6x tepláčky 5x mikina Prodám pouze jako komplet. Současně prodávám i oblečení ve velikosti 80, případně samostatně další kousky oblečení v menších velikostech. Při koupi více věcí naráz možno domluvit slevu.