inzerce, prodej, prodám, bazar

Oblečení velikost 98/ 29 kusů, balík číslo 3

Kategorie: Komplety

Prodám set dětského oblečení velikost 98:
1) 8x bílé body krátký rukáv,
2) 1x pyžamový set dlouhý rukáv,
3) 1x pyžamový set krátký rukáv,
4) 3x tričko dlouhý rukáv,
5) 2x tílko,
6) 7x tričko krátký rukáv,
7) 2x kraťasy,
8) 2x tepláky Gratis,
9) 3x bílé tričko krátký rukáv Gratis.
Posílám firmou Toptrans nebo poštou na dobírku. Osobní odběr Třinec.
Oblečení velikost 98/ 29 kusů, balík číslo 3
Podobné inzeráty
Balík oblečení na holčičku
Prodám veliký balík oblečení na holčičku v TOP STAVU.Minimum je tam s pracím žmolíkem,ale bez děr a fleků.Kupované vše nové.Převážně značkové oblečení.Začiná to velikostí 62 a končí něco málo tam hlavně velikost 62-68.Za celý balík si představuji 800 Kč je v něm 110 kusů oblečení.Oblečení na vyžádání pošlu do SZ rozfocené.
Zimní lyžařský komplet 122-128+50 ks oblečení
Zimní lyžařský komplet bunda a oteplováky vel.122-128+ rukavice , čepice, šála+ balík oblečení v balíku cca 50 ks včetně zimního lyžařského kompletu a dalších věcí. Všechna se fota se nevejdou, cena 790 Kč je za komplet všechno oblečení cca 50ks Je tam úplně všechno. Oblečení z nekuřácké rodiny. Cena + dopravné nebo osobní předání.Koukněte se na naše další inzeráty je tam toho více. Jsou i nějaké zimní a sportovní botičky. Ještě máme velký balík oblečení na holčičky vel.98-104-110. Je to po dvou malých holčičkách z nekuřácké rodiny.
Balík oblečení na kluka 9 měsíců – 2 roky cca 70 kusů
Balík oblečení na kluka, cca 70 kusů. Velikostně vhodné pro kluka narozeného v zimě/na jaře. Balík obsahuje: zimní kombinézu, zimní bundu, župan, plavky, svetry, mikiny, kloboučky, kraťasy, trička s dlouhým i krátkým rukávem, tílka, košile, kalhoty, tepláčky, rifle, pyžamka, oblek s košilí a kravatou, bodyčka s dlouhým i krátkým rukávem, lacláče, letní a jarní bundu, jarní vestu Věci jsou ve velmi dobrém stavu cca kolem 23kč za kus. Prodavám pouze jako celek. V případě zájmu mohu poslat další individualní fotografie, které se sem již nevešly.
Balík oblečení pro holčičku vel.  98
Prodám balík/set oblečení pro holčičku velikost 98 (2-3 roky). Oblečení je nošené, ve velmi dobrém stavu. Nyní čisté/vyprané, nekuřácké prostředí. Set obsahuje (8kusů): 3x tričko s dlouhým rukávem (zn. Takko, F&F), 1x riflové šaty, 1x vesta fleesová, 1x pyžamo (zn. Lupila), 1x svetýrek, 1x punčocháče (zn. C&A). Osobní odběr v Praze 8 - Bohnice, popř. metro Kobylisy. Zaslání přes zásilkovnu + 79 Kč či balíkovnou + 65 Kč. Prohlédněte si i mé jiné nabídky. V případě zájmu se dají sloučit a dopravné by bylo za jeden balík.
Balík oblečení pro holčičku vel. 74
Prodám balík/set oblečení pro holčičku velikost 74 (6-9 měsíců, většinu jsme nosily déle). Oblečení je nošené, ale v dobrém stavu. Nyní čisté/vyprané, nekuřácké prostředí. Set obsahuje (7kusů): 1x tričko krátký rukáv (zn. Takko), 1x klobouček (zn. H&M), 1x slabý slintáček či šáteček, 1x sukýnka, 1x kraťasový top (zn. Takko), 1x šatičky a 1x slabý svetýrek (zn. Takko). Osobní odběr v Praze 8 - Bohnice, popř. metro Kobylisy. Zaslání přes zásilkovnu + 79 Kč či balíkovnou + 65 Kč. Prohlédněte si i mé jiné nabídky. V případě zájmu se dají sloučit a dopravné by bylo za jeden balík.
balík oblečení holka 5-6 let
Prodám balík oblečení na holku velikost 5-6 let , balík obsahuje přes 60 kusů. Boty velikost 31 v hezkém stavu. Mix značek. Většina věcí je v hezkém stavu, něco více nošené.