inzerce, prodej, prodám, bazar

Oboustranný shopper Nalí červená/béžová včetně malé taštičky

Kategorie: Kabelky

Nový oboustranný shopper zn. Nalí. Součástí je i taštička se zavíráním na zip. Rozměry: 38 X 37 X 14, výška ucha 22, taštička 27 X 22.
Oboustranný shopper Nalí červená/béžová včetně malé taštičky
Podobné inzeráty
Desigual shopper kabelka cuenca 2 v 1 nová zlata značková
Úplně nová značková shopper kabelka Desigual zlatá Cuenca Nová, nenošena, ještě částečně zabalená. Běžná cena na internetu 1329 Kč. Levně prodám, Nemenim! Tato luxusní dámská kabelka Desigual z kolekce jaro/léto 2018 ve zlatém í, kterou zdobí romantické motivy a nápisy se bude hodit ke všem outfitům. - koženkové provedení - 2v1 - zapínání na patent - vnitřní taška na zip ve stejném designu - lze nosit jako crossbody tašku - 3 vnitřní kapsičky + 1 vnější - odnímatelný nastavitelný popruh (crossbody) - kratší ucha - nošení v ruce i přes rameno - zlaté kování - ozdobný přívěsek Rozměry: 49 x 30 x 16 cm Složení: vnějšek - 100% PU, vnitřek - 100% PE - Velikost: Velké - Typ: Crossbody, Do ruky, Přes rameno, Multifunkční #shopper #desigualshopper #shoppetdesigual #znackovakabelka #kabelkadesigual #desigualkabelka #znackovashopper #2v1 #kabelka2v1
Taštičky - hvězdy (nové)
Taštičky jsou ušity z bavlněné látky s potiskem hvězd s kombinací šedivé koženky. Podšívka je bílá bavlna. Vhodné na rtěnku, pinetky, zrcátko a jiné drobnosti do kabelky. Velikost taštičky je 13,5cm x 14cm Cena za ks.
SHOPPER KABELKA
Hnědá shopper kabelka. Rozměry: 34x36cm, dno 36x16,5cm. Dovoz Itálie. Značka: DOVOZ ITÁLIE
Nová černá shopper kabelka s krokodýlím vzorem
Úplně nová nenošená kabelka s krokodýlím vzorem. Taška typu shopper Nemá na sobě žádné vady Prostorná, na velikost A4 i na notebook Kvalitní materiál, stylový kousek na každodenní nošení Jedna velká kapsa Rozměry: výška 30 cm, celková výška 52 cm, délka 26 cm, šířka 9 cm cena+poštovné Odeslání přes Zásilkovnu. Více oblečení na: Kontaktujte mě prosím prostřednictvím emailu nebo WhatsAppu.
Luxusní černá kabelka shopper
Nová moderní kabelka typu shopper. Černá se zlatým zipem. Luxusní vzhled. Možno připnout i popruh přes rameno. Rozměry 41x28x14 cm. Uvnitř malá kapsička na zip. Pořizovací cena byla 949 Kč. Posílám Balíkovnou za 65 Kč nebo Zásilkovnou za 79 Kč.
Dior book tote shopper
Kabelka shopper, top stav, medium velikost 36x27,5x16,5cm, modra barva v kombinaci s kremovou. Vhodne jako darek, cena v obchode 69.000 Kc. Preferuji osobni predani v Praze.