inzerce, prodej, prodám, bazar

Obraz Zdeněk Götz Nad vsi

Kategorie: Umělecké předměty

Obraz Zdeněk Götz Nad vsi
Obraz Zdeněk Götz Nad vsi
Podobné inzeráty
Ak. mal. Zeděk Götz, Věčná dualita olej
Ak. mal. Zeděk Götz, Věčná dualita olej 60×80cm, stříbrný rám, dřevo.
obraz - ZIMA NA VSI, olej, nesignováno
obraz - ZIMA NA VSI, olej na plátně, nesignováno, nádherná něžná práce, velikost 40x30cm v krásném zlaceném dřevěném rámu velikosti 48x38cm, velmi kvalitní a zároveň i dekorativní záležitost... POKUD VÁM NEVYHOVUJE CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VAŠI PŘEDSTAVU.
Obraz Pěknica - Zima na vsi
Prodám obraz Pěknica - Zima na vsi, rozměr 69 x 63 cm
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
Obraz Zdeněk Janda (reprodukce)
Prodám obraz (reprodukce) Zdeněk Janda - Zátiší s mušlí, vnější rozměr: 557x688mm.
Zdeněk Sigmund zátiší obraz
Zdeněk Sigmund 1924 - 2017 Narodil se v Praze. Studoval na AVU v Praze dále na Pedagogické fakultě v Brně u prof. Makovského, Urbana a Miléna. Výstavy Praha, Brně, Pardubice, v Heřmanově Městci, kde tvořil. Zahraničí EXPO´58 v Bruselu, v italské Faenze ... Rozměr vlastního obrazu cca 50 x 40 cm. Nový rám, obraz v perfektním stavu. předání osobně s prohlídkou. PA HK ev. po dohodě dojedu za 2,50 Kč/Km Cena viz níže nebo nabídněte.