inzerce, prodej, prodám, bazar

Obraz ženy

Kategorie: Umělecké předměty

Obraz ženy - shibari
Akryl na plátně
30x40 cm
Obraz ženy
Podobné inzeráty
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
Portrét mladé ženy
Portrét mladé ženy Starý obraz originál, asi 2.pol.19. stol., olej na plátně 61x50cm. . Portrét mladé ženy s pohledem mimo diváka je velmi zajímavý. Sice to není Mona Lisa, obraz není ani signován, ale může být zajímavou dekorací nebo součástí sbírky z tohoto období nebo stejného žánru. 3000 Kč
Obraz tužkou - portrét ženy - nabídněte
prodám nejvyšší nabídce obraz tužkou - portrét ženy z r. 1950 ( jméno autora - viz foto) - 40x50 cm pod sklem. Obraz z půdy. Nabídka + poštovné - dobírka ČP nebo osobní odběr. Pište mail prosím.
Obraz podle Paula Gauguina - Olej - Tahitské Ženy na Pláži
Prodám tento pěkný starší obraz olej na plátně Tahitské ženy na pláži,namalovaný podle významného francouzského malíře Paula Gauguina,pěkný stav,rozměry 74 x 61cm,poštou neposílám,pouze osobní odběr,prosím pouze volat tel .
Obraz zarámovaný ženy labutě starožitný
Obraz zarámovaný ženy labutě starožitný Rám už poškozený, rozměry 110×64 cm. Osobní předání v Trutnově nebo přepravcem (na ceně se dmluvíme dle adresy dodání).
obraz Silueta ženy
Prodám obraz Silueta ženy, pastel, sklo, rám. Rozměr cca 55 x 75 cm.