inzerce, prodej, prodám, bazar

Obří rohové terárium nebo akvárium - 750l obsah

Kategorie: Terarijní zvířata

Obří rohové terárium nebo akva o obsahu 750l, skříňka pod nádrž, osvětlení, komplet. Bylo to akva, ale začalo prokapávat, takže nyní terárium nebo na opravu akva. Rozměry na fotkách. Výška 70cm. Pokud bude zájem tak i s plastickým pozadím (je na jedné z fotek).

Platí do smazání.

Můžu dovést kamkoli nebo osobní odběr v Brně. Při dovozu platíte jen náklady na dovoz dle vzdálenosti (9l/100km s vozíkem) plus 2,50 Kč/km za opotřebení auta a vozíku. Jinak nic.
Obří rohové terárium nebo akvárium - 750l obsah
Podobné inzeráty
Terárium
Prodám již vybavené terarium,(rozmery v.60,š.60,h.45)terarium má 3D pozadí+hotový interiér. K terariu je I osvětlení,osvětlení se skládá z výhřevné žárovky o výkonu 75w, a UVB 10.0(desert) o výkonu 13w,+držák na dané žárovky, v držáku jsou zabudované kabely na kterých je kolebaci vypínač. Terarium má otevírací dvířka a otevírací větráný vršek. Terarium je od značky (repti Planet). Veškeré osvětlení je ještě v zaruce a ke všemu zbrusu nové, téměř nepoužité, terarium je také téměř nové a umyté. V případě zájmu volejte prosím na číslo děkuji, pokud hovor nepřijmu ozvu se na zpět hned jak to bude možné. V případě rychlého jednání mohu dát (slevu). !MOŽNOST VÝMĚNY:COKOLI OHLEDNĚ TERARISTIKY, HADI A NEBO JINY TERARIUM.
Velké Luxusní Akvárium
Nabízím akvárium cca 150l vhodné pro vodní želvy, rozměry viz fotografie 72*72*112, výška 45cm, tloušťka skla 1cm. Uvnitř nalepen "ostrůvek" ze skla, 30*30cm nosnost zhruba do 3kg, s pozvolným vstupem do vody. Akvárium je vybaveno i víkem, s podsvícením, otvorem pro lampičku a dalším otvorem pro jiné potřebné vybavení. Dále nabízím dva výkonné filtry (malý a velký), výhřevnou lampičku včetně žárovky a keramické objimky, topitko 23.5 cm s termostatem, trubky pro odčerpávání, podložku pod akvárium a nějaké krmení pro vodní želvy. Akvárium je dělané na zakázku, bohužel z důvodu stěhování musíme dát akvárium pryč, rádi bychom prodali někomu kdo bude mít větší užitek. Akvárium velmi kvalitně zpracované, možnost chovu větších ryb. Cena není pevná, určitě se dohodneme. Osobní odběr Ústí nad Labem popřípadě okolí , děkuji.
Terárium a akváriem a vodopádem.
Prodám kompletně vybavené terárium s akvariem. Měli jsme v něm bazilisky.Velikost teraria je 190*73*112 cm , obsah akvária cca 110l, tvarováno do šestiúhelníku a do rohu. Obsahuje UVB, led halogen, 3 keramické tepelné zářiče, 2 čerpadla (vodopád, okysličení vody), umělými květinami, korkem, kamínky do akvária, 50mm průchodkou na kabely. Palaudárium stojí na podstavci z hranolů. Dále je součástí rozprašovač, krabičky na potravu, náhradní lampy, nerezové misky. V případě zájmu, více info po telefonu. Při rychlém jednání sleva. Pro hledání terarium, palaudarium akvárium, terárium,Umělý prales, umělá jungle, vodopád
Luxusní rohové terarium pro chameleona
Prodám nádherné rohové plně vybavené terarium pro chameleona, včetně pozadí, větví, zeleně, lampy na 3v1. Větrací mřížka nahoře i dole. Ve spodní části skříňka na potřeby. Celková rozměry v240/65cm. Samotná výška terária bez skříňky je 190cm. Je to v celku, nelze rozložit na terarium a skříňku! Přidám vitamíny a kalcium v prášku. Budišovice
Nové kompletně vybavené terárium pro leguána
Prodám kompletně vybavené terárium pro leguána nebo jinou ještěrku. Dle našich chovatelských zkušeností prodám nové kompletně zařízené terárium z vlastní výroby z OSB s 3D pozadím, velikost v-120 x š-90 x hl-50cm včetně vybavení terária pro vaše miláčky - leguány, agamy, ještěrky, hady. Díky tomu, že se nejedná o sklěnéné terárium dodá potřební komfort a teplo vašim zvířátkům, kde se budou cítit velmi dobře. Vybavení: ventilační mřížky, tři strany s 3D pozadím s odpočívadly, úkryt, zabudované lampičky - květináče, objímky a přívodní kabely. Terárium má šoupací sklo na vodících lištách. Nátěry jsou certifikované pro použití na dětské hračky a nábytek a tím jsou zdravotně nezávadné. K teráriu se neprodává agamka (jedná se o fotografie našeho terárka). Po dohodě mohu zaslat přepravní službou celé ČR i na Slovensko. Nezávazná návštěva je vítaná. GSM
Zakázkové terárium
Prodám kvalitní zakázkové terárium původně určené pro chov štírů ( tloušťka skla 0.5 cm ). Horní i spodní terárium jsou zasazené do stolu z masivu. V horním teráriu je dlouhé led světlo + 1 žárovka. Ve spodním teráriu 2x žárovka. Rozměry celku: Délka: 110 cm Šířka: 60 cm Výška: 95 cm Horní terárium: Délka: 108 cm Šířka: 58 cm Výška: 41 cm Spodní terárium: Délka: 84 cm Šířka: 43 cm Výška: 34 cm S dalšími dotazy mne neváhejte kontaktovat.