inzerce, prodej, prodám, bazar

Obsahy a rozbory děl 2017 · paperback Kolektiv Autorů

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

Použitá. Zásilkovna 69 Kč.
Obsahy a rozbory děl 2017 · paperback Kolektiv Autorů
Podobné inzeráty
Literatura- pracovní sešity a učebnice
Literatura pro 1. ročník středních škol -> učebnice: Kolektiv autorů Bláhová, Chvalovská, Polášková, Slepička, Srnská, Štěpánková. -> pracovní sešit: Kolektiv autorů Bláhová, Chvalovská, Polášková, Slepička, Srnská, Štěpánková. Cena dohromady za oba kusy 150,-. Literatura pro 2. ročník středních škol -> učebnice: Kolektiv autorů Polášková, Srnská, Štěpánková, Tobolíková. -> pracovní sešit: Kolektiv autorů Polášková, Srnská, Štěpánková, Tobolíková. Cena dohromady za oba kusy 150,-. Literatura pro 3. ročník středních škol -> učebnice: Kolektiv autorů Andree, Dvořák, Fránek, Srnská, Štěpánková, Tobolíková. -> pracovní sešit: Kolektiv autorů Andree, Dvořák, Fránek, Srnská, Štěpánková, Tobolíková. Cena dohromady za oba kusy 150,-. Literatura pro 4. ročník středních škol -> učebnice: Kolektiv autorů Andree, Fránek, Kulhavá, Merenus, Nečasová, Svanovská, Šaur, Tobolíková. -> pracovní sešit: Kolektiv autorů Andree, Fránek, Kulhavá, Merenus, Nečasová, Svanovská, Šaur, Tobolíková. Cena dohromady za oba kusy 150,-. Osobní předání pouze Praha, jinak přes zasilkovnu.
Prodám - Obsahy a rozbory děl k literatuře
Prodám obsahy a rozbory k literatuře, viz např. Osobní odběr anebo možné zaslat poštou pouze v případě platby předem.
Obsahy a rozbory děl
Prodám Obsahy a rozbory děl vhodné pro přípravu k maturitě. Cena za jednu 60 Kč, při koupi obou 100 Kč dohromady + poštovné, případně možné předání v Brně.
obsahy a rozbory děl k maturitě
obsahy a rozbory děl k maturitě
Obsahy a rozbory děl
Prodám učebnici Obsahy a rozbory děl (k literatuře - přehledu SŠ učiva. Jedná se o edici Maturita. Vydáno v roce 2006. Učebnice je jako nová, nezničená (ani rohy učebnice nejsou zničené). Pouze jedna stránka je zvýrazněna zvýrazňovačem. Osobní vyzvednutí je možné v Proseči nebo v Poličce. Cena 150 Kč plus poštovné.
Maturita literatura-rozbory děl
Prodám rozbor 20 děl, přikládám seznam rozboru děl. Jedná se o velice podrobný rozbor, rozebráno podle maturitních osnov, součástí je i podrobný obsah knih, který jsem čerpala z internetu. Všechny rozbory jsou ověřené a bez chyb. Jeden rozbor je vypracován v průměru na 3 strany. Součástí jsou i vypracované literární směry, které jsou k maturitě nezbytné a navazují na uvedené literární rozbory. Zašlu ve formátu PDF na Váš e-mail, po přijetí platby na účet. Cena za vše najednou 200,- Kč.