inzerce, prodej, prodám, bazar

obývací sestava v rustikálním stylu

Kategorie: Jídelní kouty

Obývací sestava v rustikálním stylu.Velmi pěkný stav jako nová.
Rozměry:
-rust.komoda D.187/V80/Hl.48cm+závěsná vytrína D.149/V.79/Hl.40cm
-rust.rohový skleník-D.96/Hl.65/V.202cm
rust.příborník-D.235/V.205/Hl.48cm
rust.rozkládací jídelnístůl nerozložený-D.180+45cmpřídavná deska/V.78cm
Po dohodě možná doprava
Více info na tel.
obývací sestava v rustikálním stylu
Podobné inzeráty
jídelní sestava v rustikálním stylu
Prodám rustikální jídelní sestavu. Obsahuje: rozkládací stůl, 2 židle, rohovou lavici s úložným prostorem. Možnost zajištění levnější dopravy po celé EU a přikoupení různého sortimentů nábytku v daném stylu. Vše perfektní styv. Pro více informací volejte nebo pište, odpovím všem.
Skleník v rustikálním stylu
Prodám pěkný, praktický skleník, rozměr š.87 cm, v 180 cm, hl.40 cm. Prosklený prostor, 2 zásuvky i úložný prostor v dolní části.
Jídelní sestava z MASIVU
Krásná starožitná masivní jídelní sestava. Celkem pro 10 lidi. Sestava obsahuje velký stůl ( 200x80 Cm ), velkou lavici a 6 židlí. Vše má okrasné prvky. Kvalitní nábytek vyrobeny na míru.
Jídelní set 1,74m + 6 židlí styl Shabby Chic JS6.02
Jídelní sestavu ve francouzském stylu Shabby Chic, pro obývací pokoj nebo salon. Stylový oválný rozkládací jídelní stůl na dvou nohách spojené trnoží, je bílé barvy. Čtyři židle a dvě křesílka ve francouzském stylu, jsou opatřeny vzorovanou vysoce kvalitní potahovou látkou květinového vzoru. Sedáky jsou na pérech. Souprava je nepoužívaná, přímo z výroby. Stav nábytku – Top stav. Obj.č. JS6.02 Rozměry stolu: 2 – 2,4m x 1m Prohlédni mé další nabídky.
Jídelna v selském stylu
Prodám nábytek v selském stylu, Komoda, příborník, stůl,lavice,2 židle,1 kreslo.
Jídelna ve stylu selské jizby.
Prodám stylovou jídelnu ve stylu "selské jizby" z pravého dřeva. Skládá se z částí viz. fotografie: skřínka, polička, stůl, 6 židlí, svícen na 3 svíčky. Důvod: vyklízení RD po rodičích.