inzerce, prodej, prodám, bazar

Obývací stěna černá včetně konferenčního stolku

Kategorie: Obývací stěny

Prodám černou obývací stěnu, výroba Dřevotvar. Používaný, zachovalý, možnost variabilního rozmístění jednotlivých části obývací stěny. Rozměry vyfocené sestavy 280x42x v. 172 cm. Včetně konferenčního stolku o rozměrech 113x56x v. 60 cm viz foto. Prodám jako celek, součástí nabídky není TV. Pouze osobní odběr v Kolíně.
Obývací stěna černá včetně konferenčního stolku
Podobné inzeráty
Obývací stěna včetně konferenčního stolku
Prodám obývací stěnu včetně konferenčního stolku (celkem 7 kusů), viz foto. Velmi dobrý stav. Cena 6 tisíc, odvoz Plzeň-město.
Elegantní obývací stěna Hanák PROGRES Výstavní kus
Vážení zákazníci, rádi bychom Vám představili výjimečný kus nábytku - Obývací stěnu Hanák PROGRES. Tento výstavní kus je skvělou volbou pro ty z Vás, kteří hledají moderní, praktickou a zároveň stylovou obývací stěnu. Stěna je provedena v bílém lesku a její rozměry jsou šířka 370 cm, výška 195 cm a hloubka skříněk 35 cm, což zaručuje dostatek prostoru pro Vaše věci. Součástí nabídky je i stůl o rozměrech 210 x 70 cm a výšce 80 cm, který je skvělým doplňkem této stěny. Stěna je v současnosti zdemontována a uskladněna, takže ji můžete snadno převézt do Vašeho domova. Není třeba se obávat složité montáže, protože veškerý potřebný materiál je součástí balení. Obývací stěna Hanák PROGRES je vyrobena z kvalitních materiálů, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Vzhled stěny je moderní a elegantní, což ji činí ideální volbou pro každý interiér. Původní cena této obývací stěny byla 81.500,-Kč, ale nyní ji nabízíme za výhodnou cenu. Tento výstavní kus je dostupný za sníženou cenu a naše nabídka zahrnuje také dopravu Spediční službou TopTrans. Součástí inzerátu jsou i fotografie s původním grafickým návrhem, takže si můžete představit, jak bude stěna vypadat ve Vašem domově. *Kuchyň již není součástí nabídky! Věříme, že tato stěna bude skvělým doplňkem Vašeho domova. Pokud máte zájem o tento výstavní kus, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu nebo telefonicky a rádi Vám poskytneme další informace. Těšíme se na Váš zájem! S pozdravem, Tým prodeje nábytku
Stará obývací stěna
Za 2000 Kč nabízím k odvozu starou obývací stěnu, zachovalou, plně funkční. Skládá se ze 3 ks skříně, stolku pod TV, konferenčního stolku a skříně na peřiny. Skříně jdou sestavit k sobě.
Obyvaci stena sconto
Dobrý den , chtěl bych zde nabídnout tento obývací set.Nejlepe vše dohromady.Sklada se z:tv stolku,vyšší komody vitríny,konferenčního stolku a komody a police.Vitrina a komoda podsvícené zeleným světlem.Zachovaly stav.
Obývací sestava
Prodám obývací sestavu skládající se z obývací stěny, televizního stolku, vertikální skříně s prosklenou výplní a kombinované komody. Nábytek je v dobrém stavu s drobnými známkami opotřebení (vlasové škrábance na povrchu). Stěna je kotvena ke zdi a disponuje drážkovým systémem, který umožňuje variabilní uspořádání jednotlivých komponentů. K obývací sestavě náleží i konferenční stolek, který v případě zájmu věnuji za odvoz. Rozměry obývací sestavy: Obývací stěna: výška 199 cm, šířka 210 cm, hloubka 35 cm Televizní stolek: výška 50 cm, šířka 160 cm, hloubka 55 cm Komoda: výška 122 cm, hloubka, šířka 120 cm, hloubka 60 cm Konferenční stolek: výška 43 cm, šířka 120 cm, hloubka 60 cm
Obývací stěna - dýha
Prodám obývací stěnu. Vysoký lesk, dýha. Barva mahagon. Celková šíře 4,5m. Výška 205cm. Stěna se skládá z šatních skříní, baru, knihovny. Včetně konferenčního stolku. U jedné skříně rozbitý zámek. U baru vyštípnuté (viz foto). Po domluvě ihned k odvozu. Kupující si dopravu zajistí sám. Misto: Krucemburk, Vysočina. Daruji za odvoz.