inzerce, prodej, prodám, bazar

obýváková stěna mahagon

Kategorie: Obývací stěny

Prodám obývákovou stěnu z osmdesátých let, vyráběnou dle návrhu ing. Arch. Dandy. Materiál potahovaná dřevotříska mahagonem, masivní hrany z mahagonu. Celková délka cca 17m. Dle dohody možno i stůl. Sedačka a křesla nejsou součástí prodeje, v případě vážného zájemce o vše je možno jednat. Více info a foto na vyžádání. Cena symbolická ????
obýváková stěna mahagon
Podobné inzeráty
Obyvakova stěna
Pěkná tmavá obyvakova stěna s možností pověšení na zeď. Bohužel kvůli stěhování nutno prodat. Koupena byla v prosinci, proto již není možné jej vrátit přímo do obchodu. Možnost prohlídky. Při rychlém jednání možná sleva. Původní cena 6500 Odkaz přímo do obchodu mobelix:
Obyváková stěna - dřevo
Obyváková stěna, celkem možno 2x prosklená skříň, 4xplná, bar, šuplíky a prostor na TV. 1xsklo a plná jsou v jiné místnosti jako knihovna. Nutný vlastní odvoz. Stěna je v dobrém stavu, malé provozní škrábance.
Obýváková stěna
Obýváková stěna, dá se rozložit na jednotlivé díly. Celkové rozměry: Šířka 2,8m Výška 2,55m Vlastní odvoz
Obyváková stěna
Set skříňí/obyváková stěna. Stav zachovalý.
Obyvakova stena
Obyvakova stěna již v rozloženém stavu k vyzvednutí Podhůra Chrudim p.s drobné nedostatky viz fotky(malý ohořelý flíček od svíčky a vysisovane poličky na funkci nemá vliv při rychlém jednani sleva na 1000kc
Dlouhá bytelná obýváková stěna
Dlouhá bytelná obýváková stěna