inzerce, prodej, prodám, bazar

Ocelokolna malá

Kategorie: Sklady

Nabízíme pronájem skladovacích prostor - malá ocelokolna + parkovací prostor před kolnou. Kolna 8 x 3,5 m, 28 m2. Prostory se nacházejí ve městě Třeboň u hlavní křižovatky směr Praha, České Velenice, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Možnost nakládání i vykládání nákladních i kamionových souprav v areálu.
Ocelokolna malá
Podobné inzeráty
Ocelokolna velká
Nabízíme pronájem skladovacích prostor - velká ocelokolna s přístřeškem. Kolna 14 x 8 m, 112 m2 a přístřešek 8 x 3 m, 24 m2. Prostory se nacházejí ve městě Třeboň u hlavní křižovatky směr Praha, České Velenice, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Možnost nakládání i vykládání nákladních i kamionových souprav v areálu.
Pronájem skladu a výrobních prostor Niva, okr. Prostějov.
Pronájem dvoupodlažní budovy s využitím např. na sklady, dílnu, menší výrobnu, kanceláře, školící centrum, sídlo firmy, atd.. V 1.NP (235 m2 se dvěma přístupy vraty) jsou k dispozici dvě hlavní místnosti, několik skladů, šatna, sprcha, soc. zařízení a kotelna. 2.NP (244 m2) tvoří jeden velký prostor s výškou stropu 330 cm, přístupný schodištěm z 1.NP i z ulice, k dispozici dále malá kuchyňka a 2x soc. zařízení. V budově ÚT na TP (v kotelně příprava na elektrokotel/plyn), obecní vodovod, ve 2. NP rozvod vzduchotechniky.Poslední nájemce v budově - zámečnická dílna.
Pronájem nebytových prostor a pozemku 1332m2 v Hlinsku
Pronájem domu a celé zahrady na uskladnění, malá dílna. Zahrada na umožňuje uskladnění stavebního materiálu, dřeva, železa aj.. Dům je napojen na IS, nejde topení jedině elektrické. Nájem za celý areál 10.000,-Kc energie budou přepsány na nájemce. Volné ihned /není to ubytování.
Skladování v paletovém skladu, volné 100 EU palet, Praha 9 H
Nájem paletového skladu o volné kapacitě cca 100 palet a 300 m2 plochy, Praze 9 Horních Počernicích. Cena nájmu: 8-9 Kč/paleta/den, nebo 250 Kč/m2/měsíc Nabízíme nájem volné kapacity v paletovém zakladači se službami, moderní, čisté a temperované prostory. Vysokozdvižná manipulační technika k dispozici. Regály lze po dohodě upravitelné do výšky. Nosnost paletového místa je 850 Kg. Skladování na podlaze je bez váhového omezení. K dispozici nakládací rampy pro TIR s nastavitelnými můstky. Alternativní boční vjezd do haly pro malá vozidla. Provizi neplatíte. ARCHA realitní kancelář PRAHA Telefon: , Email: archa-rk@ Dat.sch.: 4td8nr3
Pronájem skladového/výrobního prostoru 765 m2
Nabízíme k pronájmu objekt na ulici Bohunická vhodný pro skladovací nebo drobnou výrobní činnost o celkové podlahové ploše 765m2. Jedná se o nezateplenou vytápěnou halu o rozměrech 35,5 x 14,9 metrů s výškou stropu 9 metrů a vedlejší zděné prostory o rozměrech 13,4 x 17,6 metru s výškou stropu 4 metry. Součástí velké haly jsou vestavěné prostory pro administrativní činnost, sociální zázemí, včetně sprchových boxu. (půdorysy vestavby jsou na vyžádání k dispozici). Po dohodě s pronajímatelem je možnost úprav haly dle požadavků nájemce. Objekt má vstup vraty ze zásobovací rampy. Velikost vrat – velká hala 2,40(š) x 2,00(v), malá hala 2,50(š) x 2,80(v), Vytápění je realizováno plynovými kotly. Prostoty mají podružné měření vody a elektřiny a plynu. Jsou přístupné 24 hodin denně, objekt má zaveden internet ( není v ceně služeb) V areálu je možné parkování. Možnost sídla firmy. V blízkosti zastávka MHD, dobrá dopravní dostupnost z centra města a na D1, D2 a hlavní tah ve směru Vídeň. Prostory jsou volné ihned. Pro více informací nebo sjednání prohlídky je Vám k dispozici makléřka. Cena: - Nájemné - 67.457,- Kč/měs - Služby s provozem areálu – 11.669,-Kč/měs - Parkování (3 místa) - 2.195,-Kč/měs - Elektřina záloha - 10.094,-Kč/měs - Plyn záloha - 31.662,-Kč/měs - Voda záloha - 1.200,-Kč/měs - Uvedené ceny jsou bez příslušné sazby DPH - Jistoty – 2 x měsíční nájemné - Provize za služby realitního zprostředkovatele
Pronájem nebytových prostor
Dobrý den, nabízíme pronájem nebytových prostor v Praze 8 - Dolní Chabry, o výměře 150 m². Jedná se jen o dlouhodobý pronájem. Objekt je přístupný z hlavní silnice, rozdělený na jednu velkou a jednu malou část, každá se samostatným vchodem. Má několik oken s mřížemi, výška stropů jsou 4 metry. V zázemí je sociální zařízení. Vhodné jako sklad nebo malá výrobna.