inzerce, prodej, prodám, bazar

Ochranné pouzdro pro hodinky Fitbit Versa 3

Kategorie: Chytré hodinky

Nové, pouze rozbalené pro focení. Ochranné pouzdro pro hodinky Fitbit Versa 3
Materiál: TPU + ochrana displeje
Barva: Mlžné zlato

Preferuji osobní předání nebo zaslání přes balíkovnu, zásilkovnu nebo poštu po platbě předem.
Ochranné pouzdro pro hodinky Fitbit Versa 3
Podobné inzeráty
Smart watch Fitbit Versa 3 Midnight/Soft Gold Aluminum
Nabízím tyto parádní dá se říct nové hodinky, které mají snad všechno!.. GPS, placení kartou,atd FitbitPay(funguje parádně) PC 5000 Kč Voděodolné a lehké hodinky Fitbit Versa 3 s dobře čitelným displejem jsou jako stvořené pro fitness. Díky zabudovanému GPS senzoru můžete při venkovních cvičeních sledovat vaši polohu a překonanou vzdálenost, aniž byste s sebou museli nosit telefon. Hodinky vám také poskytnou užitečné údaje o vašem srdečním tepu, spálených kaloriích, dechové frekvenci a zvládnou přesně změřit i okysličení krve. Navíc umí monitorovat i délku a kvalitu spánku a vypočítají vám individuální stresové skóre za daný den. Propojením hodinek s aplikací Fitbit získáte navíc přístup k mnoha dalším funkcím včetně detailních statistik vaší výkonnosti a pokroku. Hodinky lze použít i pro příjem telefonních hovorů, SMS zpráv a upozornění. Praktickou vychytávkou je zabudovaný NFC čip pro bezkontaktní platby. A dále Prodám úžasné LED hodiny s budíkem a dálkovým ovládáním Jen vybalené pro focení.. Viz foto PC 70$ Cena: 899 Kč Zásilkovna neboť zde jen inzeruji!
Chytré hodinky Fitbit Versa Lavender Woven 4Gb
Prodám zachovalé chytré hodinky Fitbit Versa Lavender Woven. Manželka si koupila jiné. Výdrž baterie cca 2dny. Hodinky zabaleny v originální krabičce. Přiložím i nějaké řemínky na ruku. Většina nošených, zlatý v igelitu nenošený vůbec. Gumová krytka a nějaké ochranné skla na display.. Popis produktu ze stránek prodeje.: Chytré hodinky - dámské s měřením tepu ze zápěstí, Fitbit Pay, výpočet kalorií, měření vzdálenosti, monitoring spánku, měření rychlosti, záznam trasy, měření vystoupaných pater, intervalový trénink, výškoměr, gyroskop, senzor pro intenzitu světla, připojení pomocí WiFi, Bluetooth a NFC, stav baterie, přehrávač hudby, notifikace z mobilu, sledování menstruačního cyklu, NFC platby, hodnota vodotěsnosti 50 m (5 ATM), Fitbit OS, kompatibilní s Android, iOS a Windows Phone, kapacita úložiště 4000 MB, gorilla glass Zakoupeno před nějakým pátkem za 6tis. Možno poslat zásilkovnou + 80Kč Dobírka zásilkovna (105Kč předem na účet) Mrkněte na mé další inzeráty kliknutím na jméno pod inzerátem .. Inzerát platný do smazání ..
Fitbit versa
Prodám chytré hodinky Fitbit versa - Peach/Rose gold Aluminium Chytré hodinky Fitbit Versa. Pro měření tepové frekvence přímo ze zápěstí. Krokoměr, měření vystoupaných pater, senzor okolního světla, kalorie, čas, hudební přehrávač, intervalový trénink výpočet spálených kalorií, měření vzdálenosti, záznam trasy, spánková aktivita, test kondice, vibrace, NFC, Bluetooth 4.0, Wi-Fi. Vodotěsné do 50m (5ATM). Pořizovací cena: 4200,- (zakoupeno v roce 2020) Zobrazit míň
Fitbit versa 2 Black/carbon
Kompletní,Nepoužívané chytré hodinky se zárukou do 1.12 2022Kromě elegantního vzhledu, výborné ergonomie a kvalitního dotykového displeje s vysokým jasem Fitbit Versa 2 nabízejí i řadu nadstandardních funkcí, jako je snímač tepové frekvence, monitor spánkového cyklu, 15 režimů pro cvičení, a dokonce i funkci pro monitorování ženského cyklu. Výdrž baterie minimálně 6 dní Displej s vysokým jasem je chráněn tvrzeným sklem Párování přes Bluetooth rozhraní Přehrávejte více než 300 skladeb Možnost placení pomocí služby Fitbit Pay Mobilní aplikace Fitbit Health and Fitness Přehled statistik cvičení a spánku Snímání tepové frekvence Notifikace událostí, příchozích hovorů a SMS Diktování odpovědí Různé vzhledy ciferníku 2 řemínky v balení (S/M a L/XL)
Fitbit Charge 2, nové nepoužité
Fitness náramek Fitbit Charge 2 černé, velikost pásku L Všestranný pomocník pro všechny sportovní aktivity a odpočinek. Fitness náramek Fitbit Charge 2 je možné bezdrátově spojit s chytrým telefonem. Fitness náramek monitoruje každý váš krok, vzdálenost a spálené kalorie. Prostřednictvím aplikace Fitbit můžete sledovat veškeré informace na přehledném OLED displeji. Spánek i sport Funkce tohoto náramku vám pomůžou se cvičením a aktivitou. Získáte dostatek informací pro optimalizaci tréninku a životního stylu. Spočítá vám kroky a překonané vzdálenosti, ukáže vám počet spálených kalorií a všemožná statistická data o vaší aktivitě. Dokonce vás i upozorní na čas, kdy je potřeba začít se pohybovat. Náramek se ale neomezuje jen na čísla a grafy. Díky funkci GPS si můžete v reálném čase na mapě prohlédnout například trasu svého kondičního běhu. Důležitý je samozřejmě i odpočinek. Proto má náramek i funkci spánkového režimu, který na základě získaných dat vypočítá optimální dobu spánku, celý spánek monitoruje a ráno vás tiše vzbudí vibracemi. Informace o délce a kvalitě spánku si lze prohlédnout po synchronizaci s chytrým zařízením na přehledných grafech. Upozornění na notifikace a SMS Nejen, že vám Fitbit aplikace nabízí velké množství funkcí pro sledování dosažených cílů a aktivit, ale také vám může sloužit jako spojení s mobilním telefonem. Aplikace je kompatibilní se systémy Android, iOS i Windows a náramek se k nim připojí pomocí Bluetooth s dosahem až 6 metrů. Přímo na zápěstí se vám zobrazí upozornění na příchozí hovory, textové zprávy a události z kalendáře.
Chytré hodinky Fitbit Versa 4 modré
Fitbit Versa 4 modré (spíš šedé) kupované leden 2023, fakturu není problém poslat. Bohužel drobný škrábanec na displeji (2. fotka, nešel pořádně vyfotit), při běžném nošení není vidět. Ochranné sklo s řemínkem nepoužité. V krabičce je i větší gumový řemínek. Nevyhovují mi, proto je prodávám. Unisex. POUZE SMS NEBO EMAIL