inzerce, prodej, prodám, bazar

Ochranné sklo pro Lenovo K5 Note

Kategorie: Motorola, Lenovo

Prodám ochranné sklo pro Lenovo K5 Note
Ochranné sklo pro Lenovo K5 Note
Podobné inzeráty
Lenovo K6 NOTE
Prodám mobilní telefon Lenovo K6 NOTE ve výborném stavu. Telefon je resetován do základního nastavení. Ochranné sklo a silikonové pouzdro součástí a nová nerozbalená sluchátka součástí. Baterie vydrží cca 3 dny. Specifikace viz foto nebo na těch internetech. Důvod prodeje přechod na jiný model. Možné předání v Trutnově nebo na Praze 6. Inzerát je aktuální do smazání.
Ochranné sklo na Lenovo Wibe Z2 Pro K920
Prodám Ochranné sklo na Lenovo Wibe Z2 Pro K920. Nové. 100,- Neratovice,nebo pošta
Ochranné skla 3kusy
Nabízím 3 ochranné skla na Lenovo Vibe K5 Note (Pro). Ostrava
NOVÉ sklo TGM Full Cover na Motorola Moto E7 Power, černá
prodám úplně nové tvrzené sklo TGM Full Cover na Motorola Moto E7 Power, černé Kvalitní tvrzené sklo TGM Full Cover tvoří tu nejlepší ochranu pro váš displej navrženou s maximální pevností při zachování jasných barev obrazovky. Ochranné sklo je určeno přesně na míru pro model telefonu Motorola Moto E7 Power. Přes svou tenkost pouhých 0,26 mm dosahuje sklo tvrdosti 9H a je tak 3× vyšší než s jakou byste se setkali u klasických fólií. Takováto pevnost, způsobená vyšší molekulární hustotou, vytváří vysokou ochranu obrazovky před poškrábáním, podřením a případným rozbitím při pádu telefonu na zem. Prudký náraz způsobí rozbití skla, ale vzhledem k rozložení energie je ve většině případů zabráněno rozbití obrazovky. Hlavní předností temperovaného skla je jednoduchá instalace, při které se nevytváří nežádoucí vzduchové bubliny. Sklo TGM Full Cover až 100% přilne k displeji. Díky tomu, že nevznikne mezera mezi displejem a sklem, nedochází k ovlivnění citlivosti při doteku. Ve srovnání s běžnými plastovými fóliemi má až 2,5× hladší povrch a při běžném používání je téměr nepoškrábatelné. Díky 100% zachování barev displeje nedochází ke zkreslení obrazu. Speciální oleofóbní vrstva odpuzuje mastnotu a látky olejovitého charakteru a brání tak nadměrnému znečištění. Nezanechává nezvhledné otisky prstů a čištění je tak o poznání snazší. nové, nepoužité, originální krabička ani neotevřená původní cena nového v datartu 449 Kč prodám za 150kč
Lenovo Z6 Pro
Nabízím telefon Lenovo Z6 Pro je v perfektním stavu 10/10 bez jediného škrábance,originální balení s nabíječkou a krytem, na zadních fotoaparátech je nalepené ochrané sklo, osobní odběr v Olomouci nebo možnost zásilkovny při platbě poštovného předem.
Nová Motorola G51, ochranné sklo + pouzdro
Prodám nový telefon Motorola G51 5G, 64GB, 6,8" FHD+120HZ. Telefon nebyl ani jednou zapnutý. Je na něm dané ochranné sklo + k telefonu ochranné pouzdro.