inzerce, prodej, prodám, bazar

Odborny Servis konzoli Playstation 4 a 5 ..garance kvality

Kategorie: Herní konzole

Dobrý den,
Nabízím odborný servis ps4,ps5 kompletni čištění a přepastovaní vaší konzole výměna Thermal pad..
Je vaše konzole hlučná a přehřívá se,ke hrozí že konzole může být spálená,nebo může odejít jiný komponent..servis doporučuji po uplynutí 2lete záruky!! Pasta má zivotnost2 max 3 roky poté už nemá správně vlastnosti ..
V tomto případě doporučuji servis vaši konzole , který vám nabízím.

Vaše ps4 zbavím prachu, odstraním starou teplovodivou pastu na procesoru a nahradím ji novou kvalitní pastou !!vyměním Thermal pad na činech..

Rozdíl po tomto kompletním servisu vyčištění je opravdu veliký!
Krásně tichý a plynulý chod vaší konzole nehrozí ryziko přehřátí nebo jiné závady..
Kdo by chtěl, stav PS4 vyfotím před i po vyčištění, ať víte v jaké stavu jste ho měli.

Dělám I jiné servisy konzole ps4 výměna vadných hdmi,výměna nefunkční mechaniky,přehřátí software atd jakýkoli problém rád vyřeším !!

Jsem z Poličky rád se svami domluvím na termínu realizace..

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na tel nebo mail

Zde je ukázka jak často vypadá konzole po 2 letech používání..

Platí do smazání!!
Odborny Servis konzoli Playstation 4 a 5 ..garance kvality
Podobné inzeráty
Playstation 4 500GB + 12 měsíců záruka - TOP STAV
Prodám zánovní herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4 velikost disku je 500GB v černé edici s DVD BLU-RAY mechanikou. Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení. Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou. Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit. Herní konzole podporuje funkci HDR, HDR+ V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma v okolí Brna po dohodě. K herní konzoli je 1x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro. V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo samostatné příslušenství jako jsou kabely, herní příslušenství, hry atd... Na herní konzoli bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.
Playstation 4 PRO Bílá Edice + 12 MĚSÍCŮ ZÁRUKA - TOP STAV
Prodám zánovní herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4 pro 1TB v bílé edici s DVD BLU-RAY mechanikou. Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení. Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou. Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit. Jde o poslední modelovou řadu PS4 která zvládá bezproblémové hraní ve 4K a podporuje HDR, HDR+. V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma v okolí Brna po dohodě. K herní konzoli je 1x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro. V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo samostatné příslušenství jako jsou kabely, herní příslušenství, hry atd... Na herní konzoli bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.
Playstation 4 slim 500GB + 12 měsíců záruka - TOP STAV
Prodám zánovní herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4 verze SLIM velikost disku je 500GB v černé barvě s DVD BLU-RAY mechanikou. Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení. Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou. Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit. Herní konzole podporuje funkci HDR, HDR+ V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma v okolí Brna po dohodě. K herní konzoli je 1x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro. V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo samostatné příslušenství jako jsou kabely, herní příslušenství, hry atd... Na herní konzoli bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.
Playstation 4 SLIM 1TB + 12 měsíců záruka - TOP STAV
Prodám zánovní herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4 verze SLIM velikost disku je 1TB(1000GB) v černé barvě s DVD BLU-RAY mechanikou. Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení. Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou. Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit. Herní konzole podporuje funkci HDR, HDR+ V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma v okolí Brna po dohodě. K herní konzoli je 1x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro. V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo samostatné příslušenství jako jsou kabely, herní příslušenství, hry atd... Na herní konzoli bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.
Playstation 4 1TB + 12měsíců záruka - TOP STAV
Prodám zánovní herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4 velikost disku je 1TB(1000GB) v černé edici s DVD BLU-RAY mechanikou. Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení. Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou. Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit. Herní konzole podporuje funkci HDR, HDR+ V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma v okolí Brna po dohodě. K herní konzoli je 1x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro. V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo samostatné příslušenství jako jsou kabely, herní příslušenství, hry atd... Na herní konzoli bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.
Playstation 4 PRO 1TB + 12 MĚSÍCŮ ZÁRUKA - TOP STAV
Prodám zánovní herní konzoli od firmy Sony model Playstation 4 pro 1TB v černé barvě s DVD BLU-RAY mechanikou. Herní konzole je jako nová v perfektním stavu je kompletně vyčištěná a dána do továrního nastavení. Playstation je možné připojit k internetu pomocí WIFI nebo přes LAN Kabel, dále je možné konzoli propojit s virtuální realitou či Volantem, závodními simulátory nebo různou technikou mezi sebou. Konzole je nastavená v českém jazyce nebo v menu disponuje všemi světovými jazyky, které jde hned a bez problémů nastavit. Jde o poslední modelovou řadu PS4 která zvládá bezproblémové hraní ve 4K a podporuje HDR, HDR+. V případě zájmu velice rád konzoli vyzkouším není problém nebo je možnost zapojení i u Vás doma v okolí Brna po dohodě. K herní konzoli je 1x bezdrátový originální ovladač Dual shock V4, který funguje přes BLUETOOTH, napájecí kabel, HDMI kabel k propojení TV nebo monitoru, nabíjecí kabel na ovladač USBB micro. V případě zájmu je možné dokoupit i více ovladačů nebo samostatné příslušenství jako jsou kabely, herní příslušenství, hry atd... Na herní konzoli bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.