inzerce, prodej, prodám, bazar

Odkoupim nebo oprava elektroniky

Kategorie: Opravy, servis

Dobrý den, nabízím vám svoje služby ohledně opravy, vylepšení, vyčištění a přepastování konzol, PC. pan vám nabízím opravu telefonu nebo konzol. a PC. opravuji víceméně všechnu elektroniku. :)
a co se tíká ceny tak to je podle domluvy.
a nebo kdyby jste měli nějakou elektroniku nefunkční nebo poškozenou tak se mi taky mužete ozvat a mužeme se domluvit na nějaké ceně odkupu. :)
takže budu rád si ozvete. :)
Odkoupim nebo oprava elektroniky
Podobné inzeráty
OPRAVA TELEFONŮ, OPRAVA LCD, VÝMĚNA BATERIE Pacov, Tábor
Opravuji Telefony všech značek a modelů. Opravím rozbité sklo, lcd display, vyměním novou baterii, atd. (vše po tel/email domluvě). Seženu levné díly (vždy se předem domluvím se zákazníkem) a poté se pouštím do oprav. Mám zkušenosti s opravou telefonů ze společnosti Samsung, kde jsem byl dříve zaměstnán. Pokud máte zájem, napište mi na email, nebo volejte na tel. číslo. Tábor/Pacov + celá ČR -oprava iphone -oprava huawei -oprava samsung -oprava lcd -výměna krycího skla -výměna baterie telefonu -náhradní díly pro mobilní telefony, atd... V TÝDNU VOLAT PROSÍM PO 16 HODINĚ, VÍKEND KDYKOLIV. Email kdykoliv celý týden. Děkuji za pochopení. WWW: Facebook: Instagram:
Opravy elektro,servis elektroniky,zařízení,přístrojů,montáže
Opravy elektro,servis elektroniky,zařízení,přístrojů,montáže,výroba,poradenství Komplexní služby v oboru elektro: Provádím opravy elektroniky, elektrozařízení, elektromechanických zařízení, spořební elektroniky, PC.. buď u vás, nebo u mě na dílně Osazování a opravy desek plošných spojů, montáže a kompletace elektro zařízení mám kapacity a prostory i na práce většího rozsahu-montáže servis Praxe 20let v servisu,profesionální,přátelské jednání tel.
iPhone oprava a servis základních desek
Profesionální servis a opravy základních desek iPhone. Možnost zaslání zařízení k opravě z celé ČR. Používáme kurýrní službu GLS s doručením do 24hodin. Diagnostika je u nás v servise ZDARMA. Oprava čipu správy napájení, oprava audio čipu (loop disease), oprava WiFi a Bluetooth, výměna NAND (včetně zvětšení paměti), oprava nabíjení a napájení iPhone a mnoho dalších standardních závad. Opravujeme základní desky jak pro koncové zákazníky, tak i pro firemní partnery a jiná servisní centra, kontaktujte nás na webu pro vyjednání cenové nabídky. Provádíme také záchranu iPhone po pádu do vody, včetně vyčištění ultrazvukem. Servisní zpráva pro pojišťovnu a uplatnění pojistného plnění samozřejmostí.
Servis pro celou ČR
Nabízíme servis výpočetní techniky, kávovarů, apple zařízení atp Provádíme opravy na úrovni výměny vadných / nových dílů s dvouletou zárukou do 48 hodin. Opravujeme témeř vše od havarovaného softwaru až po základní desky, displeje, politých tekutinou zařízení, údržby PC, notebooků kávovarů atp. Navštivte nás na ✅ Výměna displejů do 24 hodin. ✅ Servis vytopených či jinak poškozených základních desek. ✅ Servis / oprava výpočetní techniky a notebooků. ✅ Oprava / výměna vadných součástek (neměníme celé díly). ✅ Oprava kávovarů a elektroniky. ✅ Výměna všech elektrických a neelektrických součástí telefonů, notebooků atp ✅ Záruka na opravené přístroje 24 měsíců Nabízíme služby pro celou ČR, zařízení lze zaslat pomocí PPL či DPD kurýrem ☎️ +420 ???? info@ ????
Nabízíme servis mobilních telefonů a další elektroniky
Nabízíme servis mobilních telefonů, notebooků a další drobné elektroniky. Nabízíme opravy všech značek mobilních telefonů se zárukou, v případě neopravitelnosti přístroje se neúčtuje žádný poplatek. Provádíme: - výměna baterie - výměna krytů, LCD modulů - oprava nabíjení, sluchátka, reproduktoru - čištění nečistoty, dezinfekce, vyčištění oxidace - diagnostika, posouzení pro pojišťovnu + fotodokumentace - přehrání software, záloha dat z poškozeného zařízení, obnova dat do nového zařízení - prodej příslušenství, nabíječek, USB kabelů, ochranných skel, paměťových karet Provozovna: Opavská 139, Háj ve Slezsku - Lhota Tel.: E-mail: servis@ Web: Provozní doba: Po-Čt: 9:00 - 11:00 12:00 - 17:00 Pá: 9:00 - 11:00 12:00 - 15:00 Těšíme se na vás, VR MOBiL
Oprava venkovních čepů
Oprava a renovace čepů venkovních - na bagrech , náklaďáky náprava atd. max průměr 180mm v délce 200mm. Je to mobilní takže oprava na místě.