inzerce, prodej, prodám, bazar

Odpovědný zástupce pro nákladní dopravu

Kategorie: Zprostředkovatelské služby

Dobrý den,
Nabízím službu odpovědného zástupce pro vnitrostátní i mezinárodní nákladní automobilovou dopravu nad 3,5 tuny.
Pro více informací mě kontaktujte přes odpovědní formulář. Děkuji
Odpovědný zástupce pro nákladní dopravu
Podobné inzeráty
Odpovědný zástupce - Nebezpečné odpady
Dobrý den, nabízím služby odpovědného zástupce pro vázanou živnost "Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady". (potřebné například pro provoz autovrakoviště, přepravu nebezpečných odpadů, zařízení kde se nakládá s nebezpečnými odpady atd.) Více informací k této činnosti naleznete na webových stránkách Služba je zpoplatněná měsíčním paušálem. Pro více informací mě kontaktujte na e-mail (preferuji) případně telefonicky. Odpovědného zástupce potřebujete tehdy, pokud nesplňujete požadavky (praxe, vzdělání), potřebné k zápisu do živnostenského rejstříku. Nabízená služba je na základě § 11 zákona č. 455/1991 Sb. živnostenský zákon v aktuálním znění. Pouze Jihomoravský, Zlínský, Olomoucký, Moravskoslezský, Pardubický a Královéhradecký kraj a kraj Vysočina. Ostatní nevyjmenované kraje podle domluvy.
Odpovědný zástupce v nákladní autodopravě
Dobrý den, nabízím službu odpovědného zástupce (garanta) v nákladní autodopravě (vnitrostátní a mezinárodní) nad 3,5 tuny
Odpovědný zástupce - Nakládání s nebezpečnými odpady
Nabízím službu odpovědného zástupce pro vázanou živnost "Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady". Služba je zpoplatněná měsíčním paušálem. Pro více informací mě kontaktujte na e-mail. Odpovědného zástupce potřebujete, pokud nesplňujete požadavky (praxe, vzdělání), potřebné k zápisu do živnostenského rejstříku.
Odpovědný zástupce v autodopravě nad 3,5t (garant, ručitel)
Nabízím služby odpovědného zástupce po celé ČR pro vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodopravu nad 3,5 tuny (2,5t) celkové hmotnosti. Tel. Odborná způsobilost, koncese, autodoprava.
Odpovědný zástupce
Hledám odpovědného zástupce pro založení živnosti z některého z těchto oborů: Strojní mechanik, mechanik opravář pro plynárenská zařízení, technik plynových zařízení a tepelných soustav, technik zařízení budov, kotlář, mechanik pro montáž a výrobu potrubí, mechanik stavebně instalačních zařízení, montér vodopotrubář.
Odpovědný zástupce pro prodej chemických látek
Nabízím služby odpovědného zástupce pro živnost Prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a vysoce toxické. V případě zájmu mě kontaktujte.