inzerce, prodej, prodám, bazar

Odsávačka mateřského mléka TrueLife Nutrio BP Electric bílá/

Kategorie: Kojenecké potřeby

Popis produktu
odsávačka mateřského mléka • 850mAh baterie • výdrž baterie 100 min. • LED displej • 3 režimy – sání, stimulace, masáž • automatický mód sání • ochranná krytka na přísavku • stimulační silikonový nástavec • dudlík • ochranný kryt lahve

TrueLife Nutrio BP Electric

Dopřejte sobě i svému miminku komfort, který přináší odsávačka mateřského mléka TrueLife Nutrio BP Electric. Tato elektrická odsávačka bude skvělým pomocníkem s řešením aktuálního nedostatku nebo přebytku mléka. Můžete ji využít také pro přípravu mléka na později, uchované v lednici vydrží dokonce 48 hodin. Ideálně se hodí také s sebou na cesty, nejenom, že je skladná a lehká, ale velkou předností je snadné poskládání a také čištění.

Ideální na cesty

Výkonná odsávačka dovoluje efektivně a pohodlně odsávat mléko. Pomocí tlačítek na LED displeji zvolíte jeden ze tří požadovaných režimů – sání, stimulace a masáž. Odsávání nemusí být nepříjemné, pro každý režim si stačí vybrat z 9 úrovní tu, která je vám příjemná. Komfort odsávání také zvýší zjemňující silikonový nástavec. Automatický mód sání pomůže stimulovat tok mléka a tím podpoří laktaci. Nabíjení přes USB má výhodu možnosti použití také mimo dosah zásuvky. Můžete si odsávačku vzít všude s sebou a při jejím vybití ji připojit k powerbance. Přednastavený čas odsávání je 30 minut a po uplynutí doby dojde k automatickému vypnutí. Jedno nabití vystačí až na 100 minut provozu.





Klíčové vlastnosti:

Použití odsávačky je efektivní a pohodlné
Nabízí 3 provozní režimy s 9 úrovněmi
Mód sání účinně podporuje laktaci
Odsávání zpříjemní jemný silikonový nástavec
Spotřebič lze nabíjet přes USB
Jedno nabití nabízí až 100 minut provozu

Možnost zaslání při platbě dopravneho předem. Osobní vyzvednutí možné po domluvě i v Praze
Odsávačka mateřského mléka TrueLife Nutrio BP Electric bílá/
Podobné inzeráty
Lionelo elektrická dvojitá odsávačka mateřského mléka
Prodám odsavačku mléka. Odsávačka Lionelo Twee Go byla navržena tak, aby co nejpřesněji odrážela přirozený rytmus sání dítěte, který lze rozdělit do dvou fází. Dítě nejprve stimuluje a zapojuje prs, aby zajistilo lepší tok mléka, a teprve poté může začít sát mateřské mléko. Fidi Go tak napodobuje přirozený tok mléka. Používání aplikace Twee Go je velmi snadné - stačí ji zapnout. Odsávačka mateřského mléka začíná ve fázi I masáží. Poté po dvou minutách přejde do druhé fáze, tedy do fáze krmení.Nakonec se odsávačka automaticky vypne.K dispozici je také možnost samonastavení, které je díky nejnovější technologii velmi intuitivní. Na čitelném LED displeji můžete také kontrolovat stav odsávání, masáže a baterie. Elektrická odsávačka mateřského mléka Lionelo Twee Go je lehká a kompaktní. V závislosti na vašich potřebách můžete odsávat mléko z jednoho nebo ze dvou prsů najednou. Sada Lionelo Twee Go obsahuje kryt na odsávačku mateřského mléka. Díky tomu můžete zařízení snadno přenášet a skladovat. Univerzální Design kryt se hodí i pro jiné příležitosti. Odsávačka mateřského mléka Twee Go je vybavena sadou nádob, která je mimo jiné ideální na cesty. Twee Go bylo vyrobeno z nejlepších materiálů. Fáze I - odsávačka masíruje prsa a stimuluje je pro lepší krmení (5 masážních úrovní) Fáze II - odsávačka nasává mléko podobně jako při sání dítěte: pomalými a hlubokými pohyby (9 úrovní sání). Podrobnosti o výrobku: Kompaktní odsávačka mateřského mléka. 9 stupňů odsávání a 5 stupňů masáže. LED displej se zobrazením sacího výkonu, masáže, baterie. Velmi tichý provoz přístroje. Univerzální nálevka, která se přizpůsobí většině typů bradavek. Bohaté příslušenství (USB, Napájení a dobíjení baterií) Přirozený rytmus sání - dvoufázová odsávačka mateřského mléka. Kompaktní odsávačka mateřského mléka pro aktivní maminky. Vezměte si ji kamkoli. Nabíjejte pomocí kabelu USB nebo připojte k bance Power. Používejte napájení ze sítě i baterie. Používejte ze dvou prsů současně. Bezpečné používání Antibakteriální kryt - vyroben z materiálu šetrného k pokožce, snadno se udržuje v čistotě Neobsahuje BPA!!! Rozsah dodávky: 1 x Dvojitá odsávačka mateřského mléka 1 x Módní kryt 1 x 150ml nádoba na mléko 2 x Sáčky na potraviny 1 x USB kabel 1 x Napájecí adaptér Zasílám pouze na dobírku přes ČP.
TrueLife Nutrio BP Electric Double elektrická odsávačka
TrueLife Nutrio BP Electric Double elektrická odsávačka Elektrická odsávačka mateřského mléka TrueLife Nutrio BP Electric Double je skvělým doplňkem péče o dítě, který zajistí komfort vám i vašemu miminku. Odsávání z obou prsou zároveň Parametry: Typ: Elektrická. Objem: 300 ml (2× 150 ml). Systém odsávání: 2fázové. Materiál: Bez BPA. Displej: LED s dotykovými tlačítky. Napájení: USB kabel. Kapacita baterie: 1100 mAh. Výdrž baterie: 150 minut. Doba nabíjení: 107 minut. Rozměry základny: 105×105×45 mm. Rozměr odsávačky: 172×125×88 mm. Váha: 670 g (ovládací jednotka 240 g, 2× odsávačky 120 g, příslušenství a další části 190 g). Vlastnosti a funkce: možnost nastavení intenzity odsávání - 9 úrovní, 3 režimy – odsávání, stimulace, masáž, časovač pro automatické vypnutí, zásobník na mléko 2× 150 ml, výdrž 150 minut, elektrický pohon, zamezení zpětného toku, LED displej s dotykovými tlačítky, tichý chod, ergonomický design, nízká hmotnost. + lze přidat Podprsenku TrueLife Nutrio Bra velikost L. Za +300Kč Vše používáno méně než měsíc,kupováno 23.1.2023 tzn. v záruce. Pouze osobní předání Praha 4 nebo Říčany. Případně dle domluvy v rámci těchto lokalit.
TrueLife Nutrio BP Electric elektrická odsávačka
TrueLife Nutrio BP Electric elektrická odsávačka Klíčové vlastnosti TrueLife Nutrio BP Electric – elektrická odsávačka Elektrická odsávačka mateřského mléka s až 9 úrovněmi odsání i automatickým chodem 100 % silikonový nástavec Nabíjení přes USB Podpora laktace a napodobení přirozeného průběhu kojení. Rok stara, pouzivana minimalne. V zaruce. Puvodni cena 2000. Zdarma navic Truelife Breast Pads prsní vložky 100 ks
Nová odsavačka mléka TrueLife Nutrio BP Electric - elek
Praktická elektrická odsávačka mateřského mléka od značky TrueLife nabízí až 9 úrovní odsávání i automatický mód. Odsávačku lze nabít přes USB a vydrží až 100 minut. Je vybavena 3 režimy – sání, stimulace, masáž a silikonovým nástavcem. Možnost osobního vyzvednutí v Hradišti na Písku či Heřmanově Městci případně zásilkovna Původní cena: 1999,- Jedná se o tento typ:
Elektrická odsávačka mateřského mléka PHILIPS SCF398/11
Rozbalená elektrická odsávačka matřského mléka SCF398/11. 1 rok záruka. Osobní odběr: Praha, Sezimovo Ústí, České Budějovice. Možnost zaslání poštou nebo kurýrem. PHILIPS SCF398/11 Vstupte do nové éry odsávání s dokonalou rovnováhou sání a stimulace bradavek inspirované přirozeným způsobem, jakým děti pijí. Elektrická odsávačka mléka Philips Avent udržuje optimální tok mléka a jemně se přizpůsobuje velikosti a tvaru bradavky. Univerzální a snadno ovladatelná Minimální počet dílů a intuitivní sestavení Funkce pozastavení/aktivování Funkce paměti Tichý motor pro diskrétní použití kdekoli Vak a pouzdro na odsávačku mateřského mléka Přizpůsobivé použití, 8 + 16 úrovní nastavení Šetrný a pohodlný Měkká a přizpůsobivá silikonová vložka univerzální velikosti Odsávejte bez předklánění Rychlé odsávání, více mléka za kratší dobu Technologie Natural Motion pro rychlý tok mléka Dobíjecí baterie a displej s časovačem Dobíjecí baterie pro odsávání na cestách Displej pro sledování času Materiál Lahev: Bez BPA*, Polypropylen Dudlík: Bez BPA*, Silikon Odsávačka mateřského mléka: Bez BPA* (platí pouze pro části, které přicházejí do styku se stravou) Snadné použití Použití odsávačky: Snadné čištění a sestavení, tichý motor, s pamětí, akumulátor, displej motoru, cestovní vak a pouzdro Funkce Žádné předklánění: Sezení v pohodlné poloze Nastavení: 16 úrovní odsávání, 8 úrovní stimulace Měkká a přizpůsobivá vložka: Jemná stimulace Co je součástí Cestovní taška: 1 pcs Lahev 125 ml s dudlíkem 0m+: 2 pcs Jednorázové prsní vložky: 2 pcs Sada pro odsávání: 2 pcs Izolační pouzdro: 1 pcs Adaptér micro-USB: 1 pcs Motorová jednotka (dobíjecí): 1 pcs Těsnicí víčko: 2 pcs Spotřeba Napájení: 100 - 240 V
Elektronická odsávačka TrueLife
Prodám naprosto skvělou odsávačku. Neshledala jsem na ní chybičku. Na displeji je ještě originál fólie. Ještě v záruce. Popis zkopírován přímo od výrobce. DOPRAVA ZDARMA!!! Truelife Nutrio BP Electric elektrická odsávačka Vysoký výkon odsávačky zaručuje pohodlné a efektivní odsávání mateřského mléka. 3 režimy: sání, stimulace, masáž a 9 úrovní intenzity pro pocit přirozeného kojení. Popis - Efektivní odsávání – Vysoký výkon odsávačky zaručuje pohodlné a efektivní odsávání. - 9 úrovní odsávání – V módu odsávání máte na výběr z devíti úrovní, takže se nemusíte bát, že by odsávání bylo nepříjemné nebo bolestivé. - Automatický mód pro lepší laktaci – má automatický mód sání, který pomáhá stimulovat tok mléka a podporuje laktaci. - 3 režimy: sání, stimulace, masáž – Kromě odsávání můžete zvolit ještě mód stimulace, nebo masáže. U každého módu máte na výběr z devíti úrovní, takže si odsávačku nastavíte přesně tak, jak Vám vyhovuje. -Jemný silikon pro maximální pohodlí – Zjemňující silikonový nástavec usnadňuje odsávání, zvyšuje komfort a zmírňuje případnou bolest při kojení. -Výkonná a zároveň tichá – Obsluhu odsávačky zvládne každá maminka, potěší Vás i její tichý chod. - 100 minut na jedno nabití – Přednastavený čas odsávání je 30 minut, po kterých se odsávačka automaticky vypne. - Na doma i na cesty – Odsávačka je lehká a bez problému se vejde třeba do přebalovací tašky. Můžete ji s sebou vzít kamkoli. Díky nabíjení skrze USB ji plně dobijete i přes powerbanku mimo dosah zásuvky. - Jednoduchá obsluha i čištění – Odsávačka se skládá jen z několika dílů, její používání i čištění je jednoduché a intuitivní. - Neobsahuje BPA.